Αλλάζει τα πάντα στην ΑΕΚ ο Ουζουνίδης

Αλλάζει τα πάντα στην ΑΕΚ ο Ουζουνίδης

Τσουνάμι αλλαγών στην ΑΕΚ μετά την πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη στη θέση του Μανόλο Χιμένεθ.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ με την πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη έφερε και αλλαγές σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία στο Κίελτσε της Πολωνίας, στα φιλικά που θα δώσει εκεί μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα συγκεντρωθούν στις 28 Ιουνίου και στη συνεχεία θα μεταβούν στο Κίελτσε της Πολωνίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο από τις 2 ως τις 14 Ιουλίου και όχι ως τις 16, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Αυτόματα αναβάλλεται το τελευταίο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους κόντρα στην Κορόνα Κίελτσε και θα διεξαχθούν μόνο αυτά απέναντι σε Βιτορούλ (7/7) και ΑΕΚ Λάρνακας (13/7).

Αλλαγή πλεύσης στα μεταγραφικά

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία πάντως έχει προκαλέσει μερικές… αλλαγές και στις μεταγραφικές αναζητήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Μόλις ξεκίνησε η… εποχή του Μαρίνου Ουζουνίδη άλλαξε σε κάποιο βαθμό η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται από την ομάδα, καθώς μπορεί να μην υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο «Δικέφαλος», όμως, ο Έλληνας κόουτς έχει διαφορετικές απαιτήσεις για τα χαρακτηριστικά των παικτών που θα αποκτηθούν, σε σχέση με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Έτσι, εντός των επόμενων ημερών, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα τρέξουν όλες τις εξελίξεις με τους μεταγραφικούς στόχους, καθώς θέλουν να «κλείσουν» άμεσα αυτό το κομμάτι, ούτως ώστε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ στην διάθεσή του κατά την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, όπου ο «Δικέφαλος» θα προσπαθήσει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League από το… μονοπάτι των πρωταθλητών.



Έρχεται επικίνδυνη ζέστη για τον άνθρωπο - Τι δείχνει η νέα μελέτη του Αστεροσκοπείου Αθηνών
Έρχεται επικίνδυνη ζέστη για τον άνθρωπο - Τι δείχνει η νέα μελέτη του Αστεροσκοπείου Αθηνών
Ιταλία: Ο Κίβου νέος προπονητής της Ίντερ
Ιταλία: Ο Κίβου νέος προπονητής της Ίντερ
Παναθηναϊκός: «Παύλος Γιαννακόπουλος 1929-2018: O Πατριάρχης μας θα είναι για πάντα ανάμεσά μας»
Παναθηναϊκός: «Παύλος Γιαννακόπουλος 1929-2018: O Πατριάρχης μας θα είναι για πάντα ανάμεσά μας»
Τουρνουά «Β. Μπεσκάκη»: Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής Γυναικών με τη Μεγάλη Βρετανία
Τουρνουά «Β. Μπεσκάκη»: Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής Γυναικών με τη Μεγάλη Βρετανία
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved