ΠΑΕ Πανιώνιος: «Θεοί δεν μπορούμε να γίνουμε»

ΠΑΕ Πανιώνιος: «Θεοί δεν μπορούμε να γίνουμε»

Η ΠΑΕ Πανιώνιος πήρε επίσημη θέση για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Οι «κυανέρυθροι» τόνισαν με έμφαση ότι «Θεοί δεν μπορούν να γίνουν» και ανέφεραν αναλυτικά τις πολλές απουσίες που έχει φέτος η ομάδα. Παράλληλα, παραδέχτηκαν ότι η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε τονίζοντας ότι ο Πανιώνιος είναι πάνω από όλους.

Η ανακοίνωση:

«Στο παιχνίδι της Κυριακής, όλοι συμφωνούμε ότι η ομάδα μας δεν είχε την αγωνιστική εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε. Έλειψαν στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ όπως είναι το πάθος, η μαχητικότητα και η δίψα για διάκριση.

Από την άλλη πλευρά όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα μας, ειδικά φέτος, έχει χτυπηθεί από την ατυχία, με συνεχόμενους τραυματισμούς βασικών παικτών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί σχεδόν σε κάθε αγωνιστική με διαφορετική ενδεκάδα.

Έτσι και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στερηθήκαμε τις υπηρεσίες παικτών όπως οι Σιώπης, Λάμπρου, Τασουλής, Γκιοατά, Ουάσινγκτον. Παράλληλα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αγωνισθήκαμε για περίπου 11’ με τον Κότνικ να έχει υποστεί διάσειση και να χρειάζεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Σαββίδης, για περίπου μια ώρα έπαιξε με τον καρπό του σπασμένο, ενώ και ο Βλάχος που επέστρεψε από τραυματισμό, έγινε αναγκαστικά αλλαγή καθώς ένιωσε σφίξιμο στο πόδι του. Θεοί δεν μπορούμε να γίνουμε. Αυτό που κάνουμε, είναι να δουλεύουμε 24 ώρες για την ομάδα μας, χωρίς να υπολογίζουμε το προσωπικό κόστος και βάζοντας τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ πάνω απ’ όλα.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και σύντομα θα ξεκινήσουμε το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη τριετία, προκειμένου να καταστήσουμε και πάλι περήφανη όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Σκύβουμε ευλαβικά το κεφάλι μπροστά στα 5 μεγαλύτερα καμάκια των 80s
Σκύβουμε ευλαβικά το κεφάλι μπροστά στα 5 μεγαλύτερα καμάκια των 80s
Γκολ και ταμείο
Γκολ και ταμείο
Αηδίασαν, σιχάθηκαν…
Αηδίασαν, σιχάθηκαν…
Παναθηναϊκός Superfoods: Πέτυχε το μεγαλύτερο σερί όλων των εποχών!
Παναθηναϊκός Superfoods: Πέτυχε το μεγαλύτερο σερί όλων των εποχών!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης