«Επίθεση» Καραπαπά σε Βασιλειάδη και Κυβέρνηση! (photo)
SHARE

«Επίθεση» Καραπαπά σε Βασιλειάδη και Κυβέρνηση! (photo)

Λάβρος κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού και της Κυβέρνησης ο Κώστας Καραπαπάς.

Το πρωί του Σαββάτου (24/3), ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας σε ξένο Μέσο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως υπαίτιο της μη επανέναρξης του πρωταθλήματος, για να έρθει τώρα η απάντηση από τους «ερυθρόλευκους» και τον διευθυντή επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστα Καραπαπά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του στο facebook:

«Ο ήδη αποτυχημένος Υφυπουργός αθλητισμού Βασιλειάδης, ασορτί με την πολιτική της εγκληματικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επιτέθηκε και πάλι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε μια απο τις αμέτρητες συνεντεύξεις του των τελευταίων ημερών.

Δήλωσε ότι «ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρηθεί το πρόβλημα». Να διαβάσετε καλύτερα την επιστολή του Ολυμπιακού ο κύριε Βασιλειάδη ή να σας τη διαβάσει καλύτερα ο παρανόμως εγκατεστημένος στην Σούπερ Λιγκ Γκαγκάτσης ο μυστικοσύμβουλος σας!

Ο Ολυμπιακός το μόνο που λέει είναι να αφήσουμε τις γελοιότητες και να γίνει γόνιμος διάλογος για το αύριο του ποδοσφαίρου. Με καλή πίστη, ποδοσφαιρική λογική και στοιχεία να δομήσουμε κανονισμούς που θα ισχύουν για όλους και δεν θα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα στο επόμενο Πρωτάθλημα.

Το μόνο σωστό που είπατε κύριε Υφυπουργέ είναι ότι μας έχουν σιχαθεί οι Ευρωπαίοι. Πράγματι! Και ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια που πήγατε το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω!

Σε μια επίδειξη αμετροέπειας ο κ. Βασιλειάδης μας είπε ότι το θέμα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικό!

Φυσικά είναι πολιτικό το θέμα κύριε Βασιλειάδη. Ξέρετε γιατί; Γιατί η κυβέρνηση σας και τα στελέχη της είναι ότι χειρότερο έχουμε αντιμετωπίσει (όλοι οι Έλληνες) όλοι οι Ολυμπιακοί. Αλλά δεν είναι θέμα κομματικό!

Σταθερά στηρίζουμε την στάση NO POLITICA και όπως έχει αποδειχθεί όσο πιο μακριά είστε ΟΛΟΙ οι πολιτικοί για το ποδόσφαιρο, τόσο το καλύτερο. Στην πολιτισμένη Ευρώπη ΚΑΝΕΙΣ Υπουργός δεν εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο.

Για τα συμφέροντα του Συλλόγου ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πήγαμε κόντρα στον Γερουλάνο και την κυβέρνηση Παπανδρέου-ΠΑΣΟΚ, κόντρα στον Ανδριανό και την κυβέρνηση Σαμαρά- Νέας Δημοκρατίας και τώρα που χτυπάτε τον Ολυμπιακό με λύσσα απέναντι θα μας έχετε κι εσείς!

Αλλά εσείς το πήγατε σε άλλο επίπεδο κ. Βασιλειάδη. Δεν το ξέρετε;

Δεν ξέρετε για τα deals του Μαξίμου; Την ανάθεση έργου στον Τύπο στον Σαββίδη με αντάλλαγμα την χυδαία σύνδεση της ομάδας του με την Κυβέρνηση;

Δεν ξέρετε ότι το «Εθνος» και το «Epsilon» δόθηκαν στον Σαββίδη μέσα στο Μαξίμου και με διαμεσολαβητές της πώλησης Υπουργούς θυμίζοντας λογικές Μαδούρο;

Δεν ξέρετε ότι εσείς κάνατε τον Ρώσσο φίλο σας να αισθάνεται την Ελλάδα φέουδό του και γι αυτό μπούκαρε και με το όπλο στην Τούμπα αφου τον κάνατε... φεουδάρχη; Εσείς φταίτε περισσότερο για την εικόνα που ξεφτίλισε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπουργός είσαι. Δεν ξέρεις το ρόλο των ανθρώπων του Σαββίδη στις εκλογές της ΕΠΟ; Δε μας λέτε τι εννοούσε ο φίλος σας απο τη Ρωσσία όταν έλεγε ότι ο Γραμμένος (που τόσο στηρίζετε) είναι δικός του;

Δε μας λέτε την σχέση του φίλου σας με ομάδες όπως ο Πλατανιάς (με τις ψευδομαρτυρίες με το αζημίωτο) και η Κέρκυρα; Τίποτα δεν ξέρετε γι αυτά; Αυτά δεν είναι πολιτική;

Δική σας πολιτική δεν είναι να συνοδεύονται απο το κράτος (ΕΛΑΣ και Λιμενικό) οι οπαδοί του ΠΑΟΚ την ώρα που οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ οπαδοί καταδιώκονται σαν εγκληματίες;

Δική σας πολιτική δεν είναι τα κωλοδάχτυλα του Καμμένου στη

Βουλιαγμένη (και οι χειροπέδες που έδειχνε αφού το σχέδιο που όλοι γνωρίζαμε προχωρούσε); Που ήσουν τότε Ολυμπιακέ Υφυπουργέ; Δεν σε ακούσαμε.

Πολιτική σας δεν είναι ο Βερναρδάκης που προσβάλει τον ύμνο μας; Ο Ζουράρης τι είναι; Δική σας πολιτική δεν είναι; Ο Κωνσταντινέας, η Αυλωνίτου και ο υπόλοιπος συρφετός που προσβάλει τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του κάθε μέρα, η πολιτική σας δεν είναι;

Πολιτική σου δεν είναι Ολυμπιακέ Υφυπουργέ ότι πέρσι στήσατε με τον Γραμμένο την αρένα του Βόλου; Δώσατε λάφυρο τον τελικό στον Μπέο (που κατά τα άλλα δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται στο γήπεδο) και στον Λασκαράκη που προσπάθησε με τις ψευδομαρτυρίες του να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό και έπρεπε να τον επιβραβεύσουν!

Και είδαμε τα χειρότερα επεισόδια όλων των εποχών!

Μήπως θες να σου θυμίσουμε ότι ο Κοντονής ο προκάτοχος σου έβαζε λουκέτο στο πρωτάθλημα για «λόγους ασφαλείας» αλλά όλως τυχαίως ΜΟΝΟ εμείς παίζαμε μέσα στην απαγόρευση Κύπελλο (!) με 40,000 ΑΕΚτζήδες στο ΟΑΚΑ; Μήπως ξέχασες κύριε Υπουργέ τον τελικό του Κοντονή; Τότε που άλλαζε επόπτες και ανέβαλε τον τελικό αφήνοντας τον Ολυμπιακό ένα μήνα χωρίς παιχνίδια; Μήπως θυμάσαι την πράδοση του ΟΑΚΑ σε τελικό χωρίς θεατές στην ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη;

Μήπως δεν θυμόμαστε ότι αφήσατε τη «νέα ΕΠΟ της εξυγίανσης» να παρουσιάζει το Καραισκάκη σε κολαστήριο και ήθελε μετά τα παιχνίδια της Εθνικής στο κανάλι του Σαββίδη να πάει και την Εθνική ομάδα στην Τούμπα; Τελικά η Εθνική έπαιξε στο ΟΑΚΑ και την είδε ο Γραμμένος και πέντε φίλοι του!

Αυτά είναι τα κατορθώματα σας.

Αυτά και ότι η Διαιτησία ΣΦΑΖΕΙ τον Ολυμπιακό, του έχει κόψει 12 βαθμούς (τουλάχιστον) κι εσύ μας λες για «βελτίωση». Βελτίωση για εσάς είναι να αδικείται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Έχετε διαλύσει το ποδόσφαιρο και νομίζετε ότι κάνετε και καλό.

Και ο κόσμος δε βλέπει; Δεν καταλαβαίνει; Δε βλέπει πως τρέμει η ΕΛΑΣ να γράψει για επεισόδια όταν εμπλέκεται ο αγαπημένος σας ΠΑΟΚ ή η επίσης αγαπημένη σας ΑΕΚ αλλά όταν συμμετέχει ο Ολυμπιακός η ΕΛΑΣ γίνεται Scotland Yard στην τυπικότητα και όλα διογκώνονται;

Δε βλέπει ο κόσμος τις αποφάσεις που αλλάζουν μέσα στη νύχτα;

Δεν καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι ο Μαρινάκης δεν σκυβει το κεφάλι δεν συνθηκολογεί και δεν τον ελέγχετε και γι αυτό προσπαθείτε με αδιανόητα μέσα να τον πλήξετε επικοινωνιακά;

Αν ο Μαρινάκης αγόραζε ΜΜΕ για εσάς όπως ο Σαββίδης θα είχατε άλλη στάση. Ειδικά απο την εξαγορά του ΔΟΛ

και μετά η στάση σας απέναντι στον Μαρινάκη και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, άρα και τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είναι άκρως εχθρική!

Ξέρετε εσείς άλλον Έλληνα, άλλον επιχειρηματία που τιμάει την Ελλάδα με οτι έχει ασχοληθεί να δέχεται τέτοιο πόλεμο και να προσπαθείτε να τον εμπλέξετε σε τερατώδη πράγματα χωρίς ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ;

Δεν ξέρουμε όλοι οι Έλληνες νομίζετε το ρόλο Κοντονή και Καμμένου σε όλα αυτά;

ΕΣΕΙΣ κύριε Υφυπουργέ κάνατε το θέμα πολιτικό όχι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο Πρωθυπουργός Τσίπρας και η συγκυβέρνηση σας.

Και το ξέρετε γι αυτό και δεν τολμάτε να εμφανιστείτε σε κανένα αθλητικό χώρο που παίζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που παίζει σε ευρωπαικούς τελικούς εκπροσωπόντας άραγε ποιά χώρα; Γιατί δεν σας βλέπουμε πουθενά! Μόνο σε στημένα πάνελ με ελεγχόμενες ερωτήσεις.

Αφήστε ήσυχο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και κοιτάξτε την πολιτική της συγκυβέρνησης που ξεφτιλίζει την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο ποδόσφαιρο έχουμε γίνει ανέκδοτο στον πολιτισμένο κόσμο.

Καλή αντάμωση στα γουναράδικα...

(Όχι «ραντεβού στα γουναράδικα» που λένε κάποιοι της «πρώτης φοράς αριστερά» στα πάνελ)...».

Δώρα Ζέμπερη: Καταγγελία - σοκ από τη μητέρα της 32χρονης εφοριακού (vid)
Δώρα Ζέμπερη: Καταγγελία - σοκ από τη μητέρα της 32χρονης εφοριακού (vid)
Τελευταία εξέλιξη μετά τον καβγά Παπαδάκη-Αντωνοπούλου:«Δήλωσε παραίτηση, δεν έγινε αποδεχτή και …»
Τελευταία εξέλιξη μετά τον καβγά Παπαδάκη-Αντωνοπούλου:«Δήλωσε παραίτηση, δεν έγινε αποδεχτή και …»
NBA: Αναστέναξαν τα καλάθια (video)!
NBA: Αναστέναξαν τα καλάθια (video)!
Παπαπέτρου: «Οι νίκες μένουν, όχι οι εμφανίσεις» (video)
Παπαπέτρου: «Οι νίκες μένουν, όχι οι εμφανίσεις» (video)

 • Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  08:40Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  08:45Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  09:30Γιανγκσού, Κίνα. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  10:30Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:45Γιανγκσού, Κίνα. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  12:00Rakuten Japan Open Tennis Championships. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Γκραν Κανάρια
  12:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  13:15Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • RBAR 2018 - Magazine
  13:45Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:004η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:30Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  14:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πολωνία - Ιταλία
  15:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A3. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Topspin (Ζ)
  16:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz (Ζ)
  17:00Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E3
  17:30Outdoor Specials.
 • GP Confidential 2018 E20
  18:00Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  18:15Rolex Shanghai. Τελικός.
 • Ποδόσφαιρο: Ισλανδία - Ελβετία (Ζ)
  18:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A2. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • MotoGP 2018
  20:45PTT Thailand Grand Prix. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ισπανία - Αγγλία
  21:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Νίζνι Νόβγκοροντ
  21:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • GP Confidential 2018 E20
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: Drone GP 2018 E1
  22:15Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Εσθονία - Ουγγαρία
  22:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2.
 • RBAR 2018 - Magazine
  22:45Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Λέμγκο
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  23:30Σέρρες. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Έιμπαρ
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  00:00Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:25Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:40Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Topspin
  00:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Λευκορωσία - Μολδαβία
  01:20UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D2. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μαγδεβούργο - Ντινάμο Δρέσδης
  01:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  02:15Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  03:00Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λουξεμβούργο - Σαν Μαρίνο
  03:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D2. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Στουτγκάρδη
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Χίμκι - Κάλεφ
  04:10VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • GP Confidential 2018 E20
  04:15Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  05:00Σπαθοβούνι.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  05:15Νόβακ Τζόκοβιτς/Ρότζερ Φέντερερ-Κέβιν Άντερσον/Τζακ Σοκ. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπ. Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζ. ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Βοσνία-Ερζεγοβίνη - Βόρεια Ιρλανδία
  05:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος B3. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  05:40Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντούισμπουργκ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Γκραν Κανάρια
  06:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Topspin
  07:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Φινλανδία - Ελλάδα
  07:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • RBAR 2018 - Magazine
  08:15Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  08:40Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ισλανδία - Ελβετία
  10:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A2. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:15Γιανγκσού, Κίνα. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  10:50Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz
  10:55Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Κρίστιανσταντ
  11:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπανταλόνα
  11:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσθονία - Ουγγαρία
  12:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  13:05SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  13:15Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Καζακστάν - Ανδόρα (Ζ)
  14:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D1.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Λοκομοτίβ Κουμπάν
  14:10VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  14:25SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ισπανία - Αγγλία
  14:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Βιγιαρεάλ
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  16:15Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2802
  16:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  17:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  17:15Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:258η αγωνιστική.
 • MotoGP 2018
  17:30PTT Thailand Grand Prix. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  18:005η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  18:30Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Νορβηγία - Βουλγαρία (Ζ)
  18:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C3.
 • Pick n' Roll
  20:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:45Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies