«Επίθεση» Καραπαπά σε Βασιλειάδη και Κυβέρνηση! (photo)
SHARE

«Επίθεση» Καραπαπά σε Βασιλειάδη και Κυβέρνηση! (photo)

Λάβρος κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού και της Κυβέρνησης ο Κώστας Καραπαπάς.

Το πρωί του Σαββάτου (24/3), ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας σε ξένο Μέσο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως υπαίτιο της μη επανέναρξης του πρωταθλήματος, για να έρθει τώρα η απάντηση από τους «ερυθρόλευκους» και τον διευθυντή επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστα Καραπαπά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του στο facebook:

«Ο ήδη αποτυχημένος Υφυπουργός αθλητισμού Βασιλειάδης, ασορτί με την πολιτική της εγκληματικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επιτέθηκε και πάλι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε μια απο τις αμέτρητες συνεντεύξεις του των τελευταίων ημερών.

Δήλωσε ότι «ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρηθεί το πρόβλημα». Να διαβάσετε καλύτερα την επιστολή του Ολυμπιακού ο κύριε Βασιλειάδη ή να σας τη διαβάσει καλύτερα ο παρανόμως εγκατεστημένος στην Σούπερ Λιγκ Γκαγκάτσης ο μυστικοσύμβουλος σας!

Ο Ολυμπιακός το μόνο που λέει είναι να αφήσουμε τις γελοιότητες και να γίνει γόνιμος διάλογος για το αύριο του ποδοσφαίρου. Με καλή πίστη, ποδοσφαιρική λογική και στοιχεία να δομήσουμε κανονισμούς που θα ισχύουν για όλους και δεν θα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα στο επόμενο Πρωτάθλημα.

Το μόνο σωστό που είπατε κύριε Υφυπουργέ είναι ότι μας έχουν σιχαθεί οι Ευρωπαίοι. Πράγματι! Και ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια που πήγατε το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω!

Σε μια επίδειξη αμετροέπειας ο κ. Βασιλειάδης μας είπε ότι το θέμα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικό!

Φυσικά είναι πολιτικό το θέμα κύριε Βασιλειάδη. Ξέρετε γιατί; Γιατί η κυβέρνηση σας και τα στελέχη της είναι ότι χειρότερο έχουμε αντιμετωπίσει (όλοι οι Έλληνες) όλοι οι Ολυμπιακοί. Αλλά δεν είναι θέμα κομματικό!

Σταθερά στηρίζουμε την στάση NO POLITICA και όπως έχει αποδειχθεί όσο πιο μακριά είστε ΟΛΟΙ οι πολιτικοί για το ποδόσφαιρο, τόσο το καλύτερο. Στην πολιτισμένη Ευρώπη ΚΑΝΕΙΣ Υπουργός δεν εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο.

Για τα συμφέροντα του Συλλόγου ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πήγαμε κόντρα στον Γερουλάνο και την κυβέρνηση Παπανδρέου-ΠΑΣΟΚ, κόντρα στον Ανδριανό και την κυβέρνηση Σαμαρά- Νέας Δημοκρατίας και τώρα που χτυπάτε τον Ολυμπιακό με λύσσα απέναντι θα μας έχετε κι εσείς!

Αλλά εσείς το πήγατε σε άλλο επίπεδο κ. Βασιλειάδη. Δεν το ξέρετε;

Δεν ξέρετε για τα deals του Μαξίμου; Την ανάθεση έργου στον Τύπο στον Σαββίδη με αντάλλαγμα την χυδαία σύνδεση της ομάδας του με την Κυβέρνηση;

Δεν ξέρετε ότι το «Εθνος» και το «Epsilon» δόθηκαν στον Σαββίδη μέσα στο Μαξίμου και με διαμεσολαβητές της πώλησης Υπουργούς θυμίζοντας λογικές Μαδούρο;

Δεν ξέρετε ότι εσείς κάνατε τον Ρώσσο φίλο σας να αισθάνεται την Ελλάδα φέουδό του και γι αυτό μπούκαρε και με το όπλο στην Τούμπα αφου τον κάνατε... φεουδάρχη; Εσείς φταίτε περισσότερο για την εικόνα που ξεφτίλισε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπουργός είσαι. Δεν ξέρεις το ρόλο των ανθρώπων του Σαββίδη στις εκλογές της ΕΠΟ; Δε μας λέτε τι εννοούσε ο φίλος σας απο τη Ρωσσία όταν έλεγε ότι ο Γραμμένος (που τόσο στηρίζετε) είναι δικός του;

Δε μας λέτε την σχέση του φίλου σας με ομάδες όπως ο Πλατανιάς (με τις ψευδομαρτυρίες με το αζημίωτο) και η Κέρκυρα; Τίποτα δεν ξέρετε γι αυτά; Αυτά δεν είναι πολιτική;

Δική σας πολιτική δεν είναι να συνοδεύονται απο το κράτος (ΕΛΑΣ και Λιμενικό) οι οπαδοί του ΠΑΟΚ την ώρα που οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ οπαδοί καταδιώκονται σαν εγκληματίες;

Δική σας πολιτική δεν είναι τα κωλοδάχτυλα του Καμμένου στη

Βουλιαγμένη (και οι χειροπέδες που έδειχνε αφού το σχέδιο που όλοι γνωρίζαμε προχωρούσε); Που ήσουν τότε Ολυμπιακέ Υφυπουργέ; Δεν σε ακούσαμε.

Πολιτική σας δεν είναι ο Βερναρδάκης που προσβάλει τον ύμνο μας; Ο Ζουράρης τι είναι; Δική σας πολιτική δεν είναι; Ο Κωνσταντινέας, η Αυλωνίτου και ο υπόλοιπος συρφετός που προσβάλει τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του κάθε μέρα, η πολιτική σας δεν είναι;

Πολιτική σου δεν είναι Ολυμπιακέ Υφυπουργέ ότι πέρσι στήσατε με τον Γραμμένο την αρένα του Βόλου; Δώσατε λάφυρο τον τελικό στον Μπέο (που κατά τα άλλα δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται στο γήπεδο) και στον Λασκαράκη που προσπάθησε με τις ψευδομαρτυρίες του να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό και έπρεπε να τον επιβραβεύσουν!

Και είδαμε τα χειρότερα επεισόδια όλων των εποχών!

Μήπως θες να σου θυμίσουμε ότι ο Κοντονής ο προκάτοχος σου έβαζε λουκέτο στο πρωτάθλημα για «λόγους ασφαλείας» αλλά όλως τυχαίως ΜΟΝΟ εμείς παίζαμε μέσα στην απαγόρευση Κύπελλο (!) με 40,000 ΑΕΚτζήδες στο ΟΑΚΑ; Μήπως ξέχασες κύριε Υπουργέ τον τελικό του Κοντονή; Τότε που άλλαζε επόπτες και ανέβαλε τον τελικό αφήνοντας τον Ολυμπιακό ένα μήνα χωρίς παιχνίδια; Μήπως θυμάσαι την πράδοση του ΟΑΚΑ σε τελικό χωρίς θεατές στην ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη;

Μήπως δεν θυμόμαστε ότι αφήσατε τη «νέα ΕΠΟ της εξυγίανσης» να παρουσιάζει το Καραισκάκη σε κολαστήριο και ήθελε μετά τα παιχνίδια της Εθνικής στο κανάλι του Σαββίδη να πάει και την Εθνική ομάδα στην Τούμπα; Τελικά η Εθνική έπαιξε στο ΟΑΚΑ και την είδε ο Γραμμένος και πέντε φίλοι του!

Αυτά είναι τα κατορθώματα σας.

Αυτά και ότι η Διαιτησία ΣΦΑΖΕΙ τον Ολυμπιακό, του έχει κόψει 12 βαθμούς (τουλάχιστον) κι εσύ μας λες για «βελτίωση». Βελτίωση για εσάς είναι να αδικείται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Έχετε διαλύσει το ποδόσφαιρο και νομίζετε ότι κάνετε και καλό.

Και ο κόσμος δε βλέπει; Δεν καταλαβαίνει; Δε βλέπει πως τρέμει η ΕΛΑΣ να γράψει για επεισόδια όταν εμπλέκεται ο αγαπημένος σας ΠΑΟΚ ή η επίσης αγαπημένη σας ΑΕΚ αλλά όταν συμμετέχει ο Ολυμπιακός η ΕΛΑΣ γίνεται Scotland Yard στην τυπικότητα και όλα διογκώνονται;

Δε βλέπει ο κόσμος τις αποφάσεις που αλλάζουν μέσα στη νύχτα;

Δεν καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι ο Μαρινάκης δεν σκυβει το κεφάλι δεν συνθηκολογεί και δεν τον ελέγχετε και γι αυτό προσπαθείτε με αδιανόητα μέσα να τον πλήξετε επικοινωνιακά;

Αν ο Μαρινάκης αγόραζε ΜΜΕ για εσάς όπως ο Σαββίδης θα είχατε άλλη στάση. Ειδικά απο την εξαγορά του ΔΟΛ

και μετά η στάση σας απέναντι στον Μαρινάκη και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, άρα και τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είναι άκρως εχθρική!

Ξέρετε εσείς άλλον Έλληνα, άλλον επιχειρηματία που τιμάει την Ελλάδα με οτι έχει ασχοληθεί να δέχεται τέτοιο πόλεμο και να προσπαθείτε να τον εμπλέξετε σε τερατώδη πράγματα χωρίς ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ;

Δεν ξέρουμε όλοι οι Έλληνες νομίζετε το ρόλο Κοντονή και Καμμένου σε όλα αυτά;

ΕΣΕΙΣ κύριε Υφυπουργέ κάνατε το θέμα πολιτικό όχι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο Πρωθυπουργός Τσίπρας και η συγκυβέρνηση σας.

Και το ξέρετε γι αυτό και δεν τολμάτε να εμφανιστείτε σε κανένα αθλητικό χώρο που παίζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που παίζει σε ευρωπαικούς τελικούς εκπροσωπόντας άραγε ποιά χώρα; Γιατί δεν σας βλέπουμε πουθενά! Μόνο σε στημένα πάνελ με ελεγχόμενες ερωτήσεις.

Αφήστε ήσυχο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και κοιτάξτε την πολιτική της συγκυβέρνησης που ξεφτιλίζει την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο ποδόσφαιρο έχουμε γίνει ανέκδοτο στον πολιτισμένο κόσμο.

Καλή αντάμωση στα γουναράδικα...

(Όχι «ραντεβού στα γουναράδικα» που λένε κάποιοι της «πρώτης φοράς αριστερά» στα πάνελ)...».

ΑΟΧ Κισσαμικός: Τέλος ο Πετράκης
ΑΟΧ Κισσαμικός: Τέλος ο Πετράκης
Ο Κουκ «σκότωσε» τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου
Ο Κουκ «σκότωσε» τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου
Ρίβερ-Μπόκα 3-1: Επικοί "εκατομμυριούχοι"! (photos)
Ρίβερ-Μπόκα 3-1: Επικοί "εκατομμυριούχοι"! (photos)
Live Chat: Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς 3-1 (τελικό)
Live Chat: Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς 3-1 (τελικό)

 • Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Λεβάντε
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E14
  23:55Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  00:2517η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • WRC 2018
  00:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E673
  01:30Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Docs E2
  01:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια
  02:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  02:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  02:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σάρπσμποργκ - Μπεσίκτας
  02:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 9ος όμιλος. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • RBAR 2018 - Magazine
  04:00Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • SportShow
  04:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς
  05:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E5
  07:00Στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  07:30Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  07:45Τελικός, Τσεχία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Ανόβερο
  08:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  08:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  09:00SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  09:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  10:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:20SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • SportShow
  10:45Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  11:00Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Χάντερσφιλντ
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μαγδεβούργο
  11:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ρέθυμνο Cretan Kings
  12:00Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  12:10Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:25Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  13:30Resolute Cup 2018.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ντάλας Μάβερικς - Χιούστον Ρόκετς
  14:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  15:40Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπαχτσεσεχίρ Κολέτζι - Αναντολού Εφές (Ζ)
  16:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  16:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018
  16:50Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  16:55Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γ.Σ. Περιστερίου (Ζ)
  17:00Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  18:05Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  18:10Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  19:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  19:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  19:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σαν Πάουλι (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Γουότφορντ (Ζ)
  20:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • WRC 2018
  20:05Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  21:20Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies