«Επίθεση» Καραπαπά σε Βασιλειάδη και Κυβέρνηση! (photo)
SHARE

«Επίθεση» Καραπαπά σε Βασιλειάδη και Κυβέρνηση! (photo)

Λάβρος κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού και της Κυβέρνησης ο Κώστας Καραπαπάς.

Το πρωί του Σαββάτου (24/3), ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας σε ξένο Μέσο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως υπαίτιο της μη επανέναρξης του πρωταθλήματος, για να έρθει τώρα η απάντηση από τους «ερυθρόλευκους» και τον διευθυντή επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστα Καραπαπά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του στο facebook:

«Ο ήδη αποτυχημένος Υφυπουργός αθλητισμού Βασιλειάδης, ασορτί με την πολιτική της εγκληματικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επιτέθηκε και πάλι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε μια απο τις αμέτρητες συνεντεύξεις του των τελευταίων ημερών.

Δήλωσε ότι «ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρηθεί το πρόβλημα». Να διαβάσετε καλύτερα την επιστολή του Ολυμπιακού ο κύριε Βασιλειάδη ή να σας τη διαβάσει καλύτερα ο παρανόμως εγκατεστημένος στην Σούπερ Λιγκ Γκαγκάτσης ο μυστικοσύμβουλος σας!

Ο Ολυμπιακός το μόνο που λέει είναι να αφήσουμε τις γελοιότητες και να γίνει γόνιμος διάλογος για το αύριο του ποδοσφαίρου. Με καλή πίστη, ποδοσφαιρική λογική και στοιχεία να δομήσουμε κανονισμούς που θα ισχύουν για όλους και δεν θα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα στο επόμενο Πρωτάθλημα.

Το μόνο σωστό που είπατε κύριε Υφυπουργέ είναι ότι μας έχουν σιχαθεί οι Ευρωπαίοι. Πράγματι! Και ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια που πήγατε το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω!

Σε μια επίδειξη αμετροέπειας ο κ. Βασιλειάδης μας είπε ότι το θέμα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικό!

Φυσικά είναι πολιτικό το θέμα κύριε Βασιλειάδη. Ξέρετε γιατί; Γιατί η κυβέρνηση σας και τα στελέχη της είναι ότι χειρότερο έχουμε αντιμετωπίσει (όλοι οι Έλληνες) όλοι οι Ολυμπιακοί. Αλλά δεν είναι θέμα κομματικό!

Σταθερά στηρίζουμε την στάση NO POLITICA και όπως έχει αποδειχθεί όσο πιο μακριά είστε ΟΛΟΙ οι πολιτικοί για το ποδόσφαιρο, τόσο το καλύτερο. Στην πολιτισμένη Ευρώπη ΚΑΝΕΙΣ Υπουργός δεν εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο.

Για τα συμφέροντα του Συλλόγου ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πήγαμε κόντρα στον Γερουλάνο και την κυβέρνηση Παπανδρέου-ΠΑΣΟΚ, κόντρα στον Ανδριανό και την κυβέρνηση Σαμαρά- Νέας Δημοκρατίας και τώρα που χτυπάτε τον Ολυμπιακό με λύσσα απέναντι θα μας έχετε κι εσείς!

Αλλά εσείς το πήγατε σε άλλο επίπεδο κ. Βασιλειάδη. Δεν το ξέρετε;

Δεν ξέρετε για τα deals του Μαξίμου; Την ανάθεση έργου στον Τύπο στον Σαββίδη με αντάλλαγμα την χυδαία σύνδεση της ομάδας του με την Κυβέρνηση;

Δεν ξέρετε ότι το «Εθνος» και το «Epsilon» δόθηκαν στον Σαββίδη μέσα στο Μαξίμου και με διαμεσολαβητές της πώλησης Υπουργούς θυμίζοντας λογικές Μαδούρο;

Δεν ξέρετε ότι εσείς κάνατε τον Ρώσσο φίλο σας να αισθάνεται την Ελλάδα φέουδό του και γι αυτό μπούκαρε και με το όπλο στην Τούμπα αφου τον κάνατε... φεουδάρχη; Εσείς φταίτε περισσότερο για την εικόνα που ξεφτίλισε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπουργός είσαι. Δεν ξέρεις το ρόλο των ανθρώπων του Σαββίδη στις εκλογές της ΕΠΟ; Δε μας λέτε τι εννοούσε ο φίλος σας απο τη Ρωσσία όταν έλεγε ότι ο Γραμμένος (που τόσο στηρίζετε) είναι δικός του;

Δε μας λέτε την σχέση του φίλου σας με ομάδες όπως ο Πλατανιάς (με τις ψευδομαρτυρίες με το αζημίωτο) και η Κέρκυρα; Τίποτα δεν ξέρετε γι αυτά; Αυτά δεν είναι πολιτική;

Δική σας πολιτική δεν είναι να συνοδεύονται απο το κράτος (ΕΛΑΣ και Λιμενικό) οι οπαδοί του ΠΑΟΚ την ώρα που οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ οπαδοί καταδιώκονται σαν εγκληματίες;

Δική σας πολιτική δεν είναι τα κωλοδάχτυλα του Καμμένου στη

Βουλιαγμένη (και οι χειροπέδες που έδειχνε αφού το σχέδιο που όλοι γνωρίζαμε προχωρούσε); Που ήσουν τότε Ολυμπιακέ Υφυπουργέ; Δεν σε ακούσαμε.

Πολιτική σας δεν είναι ο Βερναρδάκης που προσβάλει τον ύμνο μας; Ο Ζουράρης τι είναι; Δική σας πολιτική δεν είναι; Ο Κωνσταντινέας, η Αυλωνίτου και ο υπόλοιπος συρφετός που προσβάλει τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του κάθε μέρα, η πολιτική σας δεν είναι;

Πολιτική σου δεν είναι Ολυμπιακέ Υφυπουργέ ότι πέρσι στήσατε με τον Γραμμένο την αρένα του Βόλου; Δώσατε λάφυρο τον τελικό στον Μπέο (που κατά τα άλλα δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται στο γήπεδο) και στον Λασκαράκη που προσπάθησε με τις ψευδομαρτυρίες του να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό και έπρεπε να τον επιβραβεύσουν!

Και είδαμε τα χειρότερα επεισόδια όλων των εποχών!

Μήπως θες να σου θυμίσουμε ότι ο Κοντονής ο προκάτοχος σου έβαζε λουκέτο στο πρωτάθλημα για «λόγους ασφαλείας» αλλά όλως τυχαίως ΜΟΝΟ εμείς παίζαμε μέσα στην απαγόρευση Κύπελλο (!) με 40,000 ΑΕΚτζήδες στο ΟΑΚΑ; Μήπως ξέχασες κύριε Υπουργέ τον τελικό του Κοντονή; Τότε που άλλαζε επόπτες και ανέβαλε τον τελικό αφήνοντας τον Ολυμπιακό ένα μήνα χωρίς παιχνίδια; Μήπως θυμάσαι την πράδοση του ΟΑΚΑ σε τελικό χωρίς θεατές στην ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη;

Μήπως δεν θυμόμαστε ότι αφήσατε τη «νέα ΕΠΟ της εξυγίανσης» να παρουσιάζει το Καραισκάκη σε κολαστήριο και ήθελε μετά τα παιχνίδια της Εθνικής στο κανάλι του Σαββίδη να πάει και την Εθνική ομάδα στην Τούμπα; Τελικά η Εθνική έπαιξε στο ΟΑΚΑ και την είδε ο Γραμμένος και πέντε φίλοι του!

Αυτά είναι τα κατορθώματα σας.

Αυτά και ότι η Διαιτησία ΣΦΑΖΕΙ τον Ολυμπιακό, του έχει κόψει 12 βαθμούς (τουλάχιστον) κι εσύ μας λες για «βελτίωση». Βελτίωση για εσάς είναι να αδικείται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Έχετε διαλύσει το ποδόσφαιρο και νομίζετε ότι κάνετε και καλό.

Και ο κόσμος δε βλέπει; Δεν καταλαβαίνει; Δε βλέπει πως τρέμει η ΕΛΑΣ να γράψει για επεισόδια όταν εμπλέκεται ο αγαπημένος σας ΠΑΟΚ ή η επίσης αγαπημένη σας ΑΕΚ αλλά όταν συμμετέχει ο Ολυμπιακός η ΕΛΑΣ γίνεται Scotland Yard στην τυπικότητα και όλα διογκώνονται;

Δε βλέπει ο κόσμος τις αποφάσεις που αλλάζουν μέσα στη νύχτα;

Δεν καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι ο Μαρινάκης δεν σκυβει το κεφάλι δεν συνθηκολογεί και δεν τον ελέγχετε και γι αυτό προσπαθείτε με αδιανόητα μέσα να τον πλήξετε επικοινωνιακά;

Αν ο Μαρινάκης αγόραζε ΜΜΕ για εσάς όπως ο Σαββίδης θα είχατε άλλη στάση. Ειδικά απο την εξαγορά του ΔΟΛ

και μετά η στάση σας απέναντι στον Μαρινάκη και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, άρα και τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είναι άκρως εχθρική!

Ξέρετε εσείς άλλον Έλληνα, άλλον επιχειρηματία που τιμάει την Ελλάδα με οτι έχει ασχοληθεί να δέχεται τέτοιο πόλεμο και να προσπαθείτε να τον εμπλέξετε σε τερατώδη πράγματα χωρίς ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ;

Δεν ξέρουμε όλοι οι Έλληνες νομίζετε το ρόλο Κοντονή και Καμμένου σε όλα αυτά;

ΕΣΕΙΣ κύριε Υφυπουργέ κάνατε το θέμα πολιτικό όχι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο Πρωθυπουργός Τσίπρας και η συγκυβέρνηση σας.

Και το ξέρετε γι αυτό και δεν τολμάτε να εμφανιστείτε σε κανένα αθλητικό χώρο που παίζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που παίζει σε ευρωπαικούς τελικούς εκπροσωπόντας άραγε ποιά χώρα; Γιατί δεν σας βλέπουμε πουθενά! Μόνο σε στημένα πάνελ με ελεγχόμενες ερωτήσεις.

Αφήστε ήσυχο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και κοιτάξτε την πολιτική της συγκυβέρνησης που ξεφτιλίζει την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο ποδόσφαιρο έχουμε γίνει ανέκδοτο στον πολιτισμένο κόσμο.

Καλή αντάμωση στα γουναράδικα...

(Όχι «ραντεβού στα γουναράδικα» που λένε κάποιοι της «πρώτης φοράς αριστερά» στα πάνελ)...».

Πούτιν: Ο χορός του Ρώσου προέδρου στο «γάμο της χρονιάς» που έγινε viral (photos+video)
Πούτιν: Ο χορός του Ρώσου προέδρου στο «γάμο της χρονιάς» που έγινε viral (photos+video)
Μονακό: Πάει για… μπαμ με Μαρκίζιο
Μονακό: Πάει για… μπαμ με Μαρκίζιο
ΠΑΟΚ: Πλάνα Λουτσέσκου με Ουάρντα
ΠΑΟΚ: Πλάνα Λουτσέσκου με Ουάρντα
Με… φόρα η Ατλέτικο
Με… φόρα η Ατλέτικο

 • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  07:40NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Ρότζερ Φέντερερ
  08:002018 ATP Masters 1000. Western & Southern Open. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  08:15Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E27
  08:30Αφιέρωμα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E1
  09:00Επεισόδιο: Προεπισκόπηση της σεζόν. Αφιέρωμα.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Τόφας
  10:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Ντάρμσταντ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  10:30Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  11:15Outdoor Specials.
 • GP Confidential 2018 E15
  11:45Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E8
  11:55Outdoor Specials.
 • Χάντμπολ: Έρλανγκεν - Ράιν Νέκαρ
  12:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  12:35Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  12:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E7
  13:20Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ολυμπιακός
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Κίκι Μπέρτενς
  14:05WTA 2018. Western & Southern Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • WRC 2018
  14:55SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E1
  15:00Επεισόδιο: Προεπισκόπηση της σεζόν. Αφιέρωμα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  15:30Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  16:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • WRC 2018
  16:10SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  16:30NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Ρότζερ Φέντερερ
  16:352018 ATP Masters 1000. Western & Southern Open. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2018
  18:00Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ (Ζ)
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  19:05Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2018
  19:15Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  20:25Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • GP Confidential 2018 E15
  20:30Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  21:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  21:45German Tennis Championships. Στιγμιότυπα.
 • ROC Race of Champions 2018
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Τσίμπα, Ιαπωνία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  22:55CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Χάντμπολ: Έρλανγκεν - Ράιν Νέκαρ
  23:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:35Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18
  00:55Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Μπενφίκα
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  01:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  01:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  01:45Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Νιουκάστλ
  03:20Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Πόρτο
  03:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:10Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  05:20Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E15
  05:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  05:30UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Ντι Όιλεν Λούντβισχαφεν
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:05Μέγαρα. 1ος αγώνας.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  06:20Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  07:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  08:20Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  08:50Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:35Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  09:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Σαουθάμπτον
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:50Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  11:30Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  12:00Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  12:05NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Ανόβερο
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλη
  12:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:10Paragliding World Cup.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  13:40CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  13:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  14:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:001η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:152η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  15:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ
  16:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  16:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Μπεσίκτας
  16:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  18:15Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E1
  18:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας.
 • RBAR 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite 2017
  19:30Ημιτελική φάση ανδρών και γυναικών.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  20:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  20:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies