ΑΕΚ: Φουριόζα με Πανιώνιο για κορυφή!
Η ΑΕΚ βλέπει ως… μονόδρομο τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής (4/3) στις 17:15 (Onsports, Novasports 2).
Ο «Δικέφαλος» προέρχεται από την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την Super League αλλά και την ήττα από την Λάρισα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες.
Μάλιστα, στόχος των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ είναι να μπουν… φουριόζοι από την αρχή του αγώνα με τον Ιστορικό, να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να δείξουν τις προθέσεις τους για τη νίκη. Όπως σχολιάζουν στον «Δικέφαλο» το ματς με τον Πανιώνιο είναι «τελικός», καθώς αναμένεται να φέρει την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αυτό θα γίνει είτε με «γκέλα» του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, είτε με την πιθανή τιμωρία των «ασπρόμαυρων» την Δευτέρα (5/3) όταν αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Μανόλο Χιμένεθ κάνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους», χωρίς να υπολογίζει στους Σιμόες, Χουλτ και Τσιγκρίνσκι, αλλά αντίθετα, έχει και πάλι στην διάθεσή του τους Αραούχο, Λιβάγια, Κονέ, Λόπες και Γιακουμάκη.