«Καρφιά» Κούγια για Φυντάνη: «Ύποπτα κοουτσαρίσματα από τον προπονητή μας»

«Καρφιά» Κούγια για Φυντάνη: «Ύποπτα κοουτσαρίσματα από τον προπονητή μας»

Άστραψε και βρόντηξε ο Αλέξης Κούγιας κατά την παρουσίαση του Ντόστανιτς.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του, Ράτκο Ντόστανιτς, ο Αλέξης Κούγιας εκτός από την αποκάλυψη για την πρόταση του Ολυμπιακού για Καρατάσιο και Μασούρα αναφέρθηκε και στον Ηλία Φυντάνη. Συγκεκριμένα το αφεντικό της ΠΑΕ χαρακτήρισε ύποπτο το κοουτσάρισμα του Φυντάνη στους αγώνες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα για τον Ηλία Φυντάνη ανέφερε τα εξής: «δεν μου αρέσει να αφήνω σκιές. Ο Φυντάνης όταν ήρθε έδωσε μία συνέντευξη και η πρώτη κουβέντα που είπε ήταν πως τον Κούγια δεν τον πιάνει κορόιδο κανένας. Εφυγε για τον τρόπο που εμφανίστηκε η Α.Ε.Λ. στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Για μένα που γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα υπάρχουν σκιές. Ούτε τον Γιοβάνοβιτς να παίζει δεξί μπακ, ούτε τον Παναθηναϊκό του Δώνη φορ και του Λουντ, να τους περιμένεις έξω από την περιοχή σου. Ούτε να αφήνουμε τους δύο στόπερ του Παναθηναϊκού που είναι πιο αργοί από το ριπλέι, δίχως να τους πρεσάρουμε.

Επίσης, δεν επιλέγεις για στόπερ και στα δύο παιχνίδια τον νεότερο κεντρικό αμυντικό που ήρθε στην ομάδα, ακυρώνοντας τον Γκόλια και τον Γιοβάνοβιτς. Αυτά για μένα όπως και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε είναι ύποπτες κινήσεις. Επειδή είμαι καθαρός άνθρωπος, το λέω καθαρά και σε εκείνον. Για αυτό τον έδιωξα. Οι καλές κουβέντες κάνουν τις καλές σχέσεις. Εμείς τα λέμε καθαρά. Για μένα και τα δύο κοουτσαρίσματα είναι ύποπτα».

Παράλληλα για τον Φυντάνη είπε ακόμη πως: «προηγήθηκαν και άλλα. Η προσωπικότητα του ανθρώπου φαίνεται όταν είναι ισχυρός και όχι όταν είναι από κάτω. Η γιαγιά μου, που ήταν σοφή και είχε κάνει 7 χρόνια στη Μακρόνησο, μου έλεγε παιδί μου ο φουκαράς είναι και μασκαράς. Οταν ο άλλος είναι κάτω, κάνει οτιδήποτε για επιβιώσει. Οταν όμως είναι ψηλά, δείχνει την προσωπικότητά του. Με ενόχλησε ο τρόπος που διαχειρίστηκε τις επιτυχίες. Οι ψευτομαγκιές 'εγώ θα βάζω όποιον βρίζει ο κόσμος' ή 'θα γυρίσουμε στις τεσσάρες' ή βρίζομαι μέσα από το Facebook με οπαδούς, δεν μπορούν να περιγράφουν την προσωπικότητα ενός προπονητή που θα δουλεύει μαζί μου. Οποιος και αν είναι εναντίον σου.

Ακόμα κι αν αυτοί είναι στημένοι, που είναι για μένα. Ο τρίτος λόγος που έφυγε είναι η συμπεριφορά του Φυντάνη προς ένα πραγματικό εργάτη και τον έδιωξε σαν το σκυλί. Αυτός είναι ο Ανδρέας Λαυδαριάς. Εάν δεν μπορέσει να έρθει ο Κώστας Κατσάρας που είναι διακαής πόθος δικός μου, η προσπάθεια μου θα είναι να έρθει πίσω ο Ανδρέας Λαυδαριάς, που είναι ένας εργάτης και πολύ καλό παιδί. Έχοντας πετύχει έναν πολύ καλό γυμναστή το Βασίλη Καλαποθαράκο κι έναν πολύ καλό γυμναστή τερματοφυλάκων, θα καταφέρνουμε να φτιάξουμε ένα καλό τιμ».

 



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved