Ταχτσίδης: «Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό»

Ταχτσίδης: «Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό»

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια που είναι «ερυθρόλευκα»!

Ο διεθνής μέσος είναι αυτή την εβδομάδα ο παίκτης που επιλέχθηκε από τη Super League για να απαντήσει στις ερωτήσεις φιλάθλων.

«Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να μου δώσει το κάτι παραπάνω. Να κερδίσω τίτλους με την ομάδα μου και να παίζω στο Champions League. Προσωπικά θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Οι στόχοι μου, όπως προανέφερα, είναι να κατακτώ τίτλους, πρωταθλήματα και κύπελλα με τον Ολυμπιακό, αλλά και να συνεχίσουμε να παίζουμε στο Champions League», είπε μεταξύ άλλων ο διεθνής μέσος των «ερυθρόλευκων» και, σε ερώτηση σχετική με την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, απάντησε: «Είμαστε κοντά οι τρεις διεκδικητές. Έχει δρόμο ακόμη, κανείς δεν μπορεί να πει με μία νίκη, ότι το "καθάρισε". Τα πάντα θα κριθούν στα επόμενα παιχνίδια».

Ανέφερε ακόμη στις ερωτο-απαντήσεις πως «ήταν όνειρο ζωής για μένα να παίξω στο εξωτερικό και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία, το αποφάσισα μέσα σε ελάχιστα λεπτά». Θεωρεί καλύτερη στιγμή του μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό το ματς με την Μπαρτσελόνα, είπε πως αν είχε τη δυνατότητα να παίζει σε μια άλλη θέση, θα επέλεγε αυτή του σέντερ φορ, χαρακτήρισε μαγική την ατμόσφαιρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη και πως δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο ως ποδοσφαιριστής, πως αγαπημένο του χόμπι είναι το μπιλιάρδο και αγαπημένη του ταινία «Ο τελευταίος Σαμουράι».

Στην ερώτηση για τα προτερήματα και τα ελαττώματά του στο γήπεδο, απάντησε: «Συνεχώς προσπαθώ να βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής. Το τι είναι ελάττωμα το ξέρουν καλύτερα οι προπονητές μου, που με βλέπουν να παίζω μέρα-μέρα. Νομίζω ότι θα ήθελα να είμαι λίγο πιο ταχύς, αλλά λόγω του ύψους, δεν μπορώ να τα έχω όλα. Δουλεύω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος».

Και τέλος, ως προς το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Να είναι κοντά μας να μας στηρίζουν, όπως το κάνουν. Να μας βοηθήσουν έτσι να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

 

 

 



Europa League: Χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ στην Κροατία, υψηλού κινδύνου το ματς με τη Ριέκα
Europa League: Χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ στην Κροατία, υψηλού κινδύνου το ματς με τη Ριέκα
Εθνική Ελλάδας: «Κόπηκε» ο Καραγιαννίδης, με 16 παίκτες στο τουρνουά Ακρόπολις
Εθνική Ελλάδας: «Κόπηκε» ο Καραγιαννίδης, με 16 παίκτες στο τουρνουά Ακρόπολις
Ολυμπιακός: Με 15.000 οπαδούς στο Πανθεσσαλικό
Ολυμπιακός: Με 15.000 οπαδούς στο Πανθεσσαλικό
ΤΖΟΚΕΡ: Το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία του παιχνιδιού δόθηκε
ΤΖΟΚΕΡ: Το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία του παιχνιδιού δόθηκε
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved