Το μεγάλο στοίχημα του Βασιλειάδη
SHARE

Το μεγάλο στοίχημα του Βασιλειάδη

Αποκαλυπτικός ο Υφυπουργός Αθλητισμού για τους «παραγκάρχες», το ιδιώνυμο, τη Νέα Τούμπα και τα αθλητικά έργα της Θεσσαλονίκης

Αναλυτικά όσα δηλωσε στο Metrosport: 

-Εχετε πει ότι δε θέλετε παραγκάρχες και ότι είστε έτοιμοι για συγκρούσεις. Υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί νέο σύστημα παραεξουσίας στο ποδόσφαιρο;

«Δε θέλω να πω ότι γλίτωσε ή άλλαξε το ποδόσφαιρο. Εγιναν οι απαραίτητες θεσμικές παρεμβάσεις για να αλλάξει. Από εδώ και μετά θα κριθούμε όλοι. Εγιναν πράγματα που έπρεπε να γίνουν εδώ και 30 χρόνια. Πρέπει οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ο Βαγγέλης ο Γραμμένος να κάνει τις συγκρούσεις που πρέπει για το όραμά του για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ έστειλε το μήνυμα προς τους μεγάλους παίκτες ότι κόβεται η πλάκα».

-Θέλετε να σχολιάσετε την υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής από τον κ. Καλαντζή για την ΕΠΟ;

«Δεν μπήκα στη διαδικασία να το σχολιάσω. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, έχει τη δική του διαδρομή, το ποδόσφαιρο έχει γυρίσει σελίδα. Επαναλαμβάνω όμως ότι είμαι αυστηρός απέναντι στον Βαγγέλη τον Γραμμένο, Θα κριθεί. Θα κριθεί, του έχω εμπιστοσύνη, αλλά δε θα χαριστώ. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι για τον κ. Καλαντζή, ο τρόπος που έγινε αυτό δεν οδηγούσε στα σωστά διλήμματα. Είναι λάθος να μπλέξουμε την πολιτική με το ποδόσφαιρο κι εγώ προσωπικά στέκομαι μακριά από αυτό και προσπαθώ να δίνω πρώτος το στίγμα αυτό».

«Σε 15 ημέρες λύση για τα χρέη των Σωματείων»

 -Για την επίλυση των προβλημάτων των ερασιτεχνικών σωματείων τι χρονικός ορίζοντας υπάρχει;

«Τις επόμενες 10-15 μέρες. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα που προέρχεται από το παρελθόν, το οποίο δεν το δημιουργήσαμε εμείς αλλά καλούμαστε να το λύσουμε. Πρέπει να βοηθήσουμε τα σωματεία που για πολλούς και διάφορους λόγους, από κακούς πολιτικούς και κακές διοικήσεις βρέθηκαν με συσσωρευμένα χρέη. Να τα βοηθήσουμε να αποκτήσουν ξανά διοικήσεις για να σταθούν στα πόδια τους, επεξεργαζόμαστε μια λύση με το Υπουργείο Οικονομικών και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε».

«Στη Θεσσαλονίκη  το 2004  έγινε διπλό έγκλημα»

-Εργα στη Θεσσαλονίκη, πέραν του Ποσειδωνίου; Είπατε ότι η Θεσσαλονίκη θέλετε να γίνει η μητρόπολη του ελληνικού αθλητισμού.

«Τελειώνουμε μέσα στον Οκτώβρη με όλα τα βοηθητικά του Καυτανζογλείου, έχουμε τελειώσει τον κεντρικό χλοοτάπητα του Καυτανζογλείου και πάμε στο ταρτάν του κεντρικού σταδίου που θα είναι υψηλών προδιαγραφών για να μπορούμε να φιλοξενούμε διεθνείς διοργανώσεις. Το Ποσειδώνιο δόξα τω Θεώ τελείωσε και από εκεί και μετά προχωράμε με το Φοίνικα, τις εγκαταστάσεις στην Καλαμαριά σε συνεργασία με το δήμο  πάμε να βρούμε λύση και με την Περιφέρεια για να εκσυγχρονίσουμε τις εγκαταστάσεις. Βάλαμε σαν μεγάλη πρόκληση το κλειστό βαρέων αθλημάτων και πρέπει να γίνει και λειτουργήσει να μην είναι ένα κτίριο φάντασμα. Εχουμε το «Μίκρα 4». Με κόστη, προϋπολογισμούς, μελέτες έφτιαξαν κτίριο που δεν έχει παρκέ, κλιματισμό, αποδυτήρια. Είναι κάποια πράγματα που σε κάνουν να σταυροκοπιέσαι, αλλά σε φέρνουν πιο κοντά στο Θεό, μπορεί να είναι και καλό…. Αυτή είναι η αθλητική πραγματικότητα της πόλης. Δουλεύουμε για να βρούμε λύσεις η Θεσσαλονίκη θα ξαναγίνει μητρόπολη του ελληνικού αθλητισμού. Στην Αθήνα το 2004 έγινε ένα μεγάλο έγκλημα, στη Θεσσαλονίκη διπλό έγκλημα γιατί ούτε εγκαταστάσεις έγιναν και τα πάντα αφέθηκαν στη μοίρα τους».

-Η Θεσσαλονίκη όμως όπως και ο Βόλος, το Ηράκλειο και η Πάτρα παρότι δεν ήταν Ολυμπιακές πόλεις, κέρδισαν κάποια σημαντικά έργα…

«Εγινε κακός προγραμματισμός, κακή συντήρηση, καμία σοβαρή σκέψη για οικονομική βιωσιμότητα. Για αυτό καταρρέουν μεγαθήρια στην περιφέρεια που δεν μπορούν να συντηρηθούν, ενώ ξεκίνησαν κι άλλα μεγαθήρια και έμειναν τσιμέντα, σας θυμίζω το κολυμβητήριο των Σερρών. Με νέες συνταγές θα προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Το Ποσειδώνιο είναι ένα παράδειγμα με τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με το χορηγό να κάνει δωρεά ένα δημόσιο έργο. Ετσι θα πορευτούμε στην επόμενη μέρα».

-Επικρατεί η άποψη στην αθλητική κοινωνία ότι οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν τον αθλητισμό ως εργαλείο ψηφοθηρίας και γι’ αυτό δεν τις νοιάζει η ουσία;

«Θα μπορούσε να είναι εργαλείο ψηφοθηρίας γιατί αφορά το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού. Εμείς δεν το αντιμετωπίζουμε έτσι, θέλουμε να βάλουμε βάσεις για έναν άλλον αθλητισμό, να δείξουμε ότι υπάρχει αθλητισμός πέρα του επαγγελματικού αθλητισμού. Για να μιλήσουμε και με οικονομικούς όρους, ο πολίτης που αθλείται κοστίζει επτά φορές λιγότερο από κάποιον που δεν αθλείται».

«Θα συνδράμουμε για τη νέα Τούμπα εάν μας το ζητήσει ο κ. Σαββίδης»

-Πάμε στην προαναγγελία του Ιβάν Σαββίδη για τη δημιουργία της Νέας Τούμπας, Σας έχει πει κάτι για το θέμα αυτό κάποιος αξιωματούχος του ΠΑΟΚ;

«Δεν το έχουμε συζητήσει. Η Πολιτεία οικονομικά δεν μπορεί να συνδράμει, αλλά θεσμικά μπορεί να βοηθήσει. Σαφώς και είμαστε υπέρ στο να έχουν σύγχρονο γήπεδο όλες οι ομάδες μας διότι μια καλή εγκατάσταση βοηθά στην εξάλειψη φαινομένων βίας. Το βλέπουμε στο Καραϊσκάκη ή στο ΟΑΚΑ. Αν μας ζητηθεί θα συνδράμουμε. Θα είναι ένα βήμα στη σωστή  κατεύθυνση αλλά δεν έχουμε επίσημη επικοινωνία. Εχουμε αποδείξει σαν κυβέρνηση ότι όπου μπορούμε να συνδράμουμε. Και στο μπάσκετ έχουμε ανοιχτά ζητήματα που πρέπει να τα λύσουμε και για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και για την ΑΕΚ και για τον μπασκετικό Αρη».

-Βάζετε χρονικό ορίζοντα;

«Τα πάντα άπτονται στο συνομιλητή και τη διοίκηση της ομάδας, αν είναι σοβαρός και έχει διάθεση εμείς μπορούμε να βρούμε λύσεις. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ Με τον Αρη, έχει τα προβλήματά του θα περιμένουμε να τα ξεπεράσει κι εμείς είμαστε εδώ».

-Μιλάμε για το ενδεχόμενο παραχώρησης για τη χρήση περισσότερων χώρων στο «Αλεξάνδρειο»;

«Το «Αλεξάνδρειο» είναι ιδιάζουσα περίπτωση και έρχεται και κουμπώνει με την έλλειψη αθλητικών χώρων στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι μόνο η αρένα, από κάτω είναι τόσα σωματεία. Το τι θα κάνουμε δεν είναι απλό, είναι πιο σύνθετο το πρόβλημα. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και ιδέες και περιμένουμε».

«Οι σοβαρές ενδείξεις δεν είναι αποδείξεις»

-Κάθε χρόνο η Sportsradar στέλνει δεκάδες φακέλους με ύποπτους για χειραγώγηση αγώνες, ειδικά στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά δεν επιβάλλονται ποινές. Σας απασχολεί το θέμα;

«Είναι σοβαρές ενδείξεις αλλά δεν είναι αποδείξεις για αυτό και οι περισσότερες από αυτές τις υποθέσεις δεν μπορούν να σταθούν σε ένα δικαστήριο. Αρα μπορεί να επιβεβαιώνουμε κάτι που όλοι έχουμε στο μυαλό μας, αλλά με αυτές τις ενδείξεις δεν έχει καταδικαστεί κανείς ποτέ. Πρέπει να βρούμε τρόπο για να ελέγξουμε τον παράνομο στοιχηματισμό. Για να μην κοροϊδευόμαστε όμως εδώ ακόμη και στις ΗΠΑ, την κορυφή και του τζόγου αλλά και των ελεγκτικών μηχανισμών, δεν έχει βρεθεί τρόπος για να ελεγχθεί το φαινόμενο».

- Ποιο μπορεί να είναι το πρώτο βήμα;

«Η Φούτμπολ Λιγκ μπορεί να καθαρίσει με τη μείωση των ομάδων. Πήραν απόφαση και θα το υλοποιήσουν, εκτός αν έχουμε πάλι πισωγύρισμα όπως έκαναν στη Σούπερ Λιγκ. Αν έχουμε ομάδες που μπορούν να παράγουν έσοδα και να είναι οικονομικά βιώσιμες, η κατηγορία θα καθαρίσει. Ως Λίγκα εξυγιάνθηκε, υπάρχει διάθεση από την ηγεσία της να αλλάξουν τα πράγματα. Αν έχουμε σε μία διετία 14 ομάδες θα αρχίσει το Πρωτάθλημα να γίνεται πιο ανταγωνιστικό. Ακόμη κι έτσι πάντως ήταν από τα τηλεοπτικά προγράμματα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος και διψάει για το ποδόσφαιρο αλλά και ότι αν δουλέψουν σωστά μπορούν να βγάλουν και χρήματα».

«Η θέση μου για το ιδιώνυμο»

 -Πέρασαν 4 μήνες αλλά πέραν των αθλητικών ποινών στις ομάδες, δεν τιμωρήθηκε κάποιος από τους πρωταίτιους των επεισοδίων στον τελικό του Βόλου. Εχετε σκεφτεί το ιδιώνυμο;

 

«Υπήρξαν συλλήψεις , πέρασε το αυτόφωρο θα δικαστούν σε τρία χρόνια θα τελεσιδηκήσει σε τέσσερα. Ενδεχόμενα δε μιλάμε για τους εγκληματίες, αλλά για τα παιδιά που από βλακεία βρέθηκαν εκεί. Ίσως όταν δικαστούν να μην έχει νόημα η ποινή. Έχω σκεφτεί το ιδιώνυμο κι έχω πει ότι θα προχωρήσω σε αυτό, όχι με την μορφή και την έννοια που είχε στο παρελθόν. Όσοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις βίας το πρώτο είναι να μην ξαναπάνε στο γήπεδο. Δεύτερον να δεχθούν μια ποινή που δε θα τους κάνει χειρότερους. Δεν τον κάνω καλύτερο άνθρωπο αυτόν που έκανε μια βλακεία και τον κλείσω για τρία χρόνια στη φυλακή. Σαφώς και πρέπει να υπάρχουν αυστηρές διατάξεις και αυστηρό πλαίσιο ποινής, αλλά και οικονομικές κυρώσεις. Δε θέλουμε να κλείνουμε κόσμο φυλακή από χούι.  Είμαστε σε επεξεργασία του όλου νομικού πλαισίου με βάση τους κανόνες που έχει υπογράψει η  χώρα με το Συμβούλιο της Ευρώπης. Δε θέλω να φέρνω νόμους για να αφήσω το όνομά μου στην ιστορία ή για να έχουν το όνομά μου. Οι ειδικοί δουλεύουν και επεξεργάζονται το πλαίσιο που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι, περιμένουμε το report από Συμβούλιο της Ευρώπης για τα θέματα ασφαλείας, το οποίο δεν είναι καλό. Σε αυτό το πλαίσιο θα γίνουν οι παρεμβάσεις».

-Η απαγόρευση των μετακινήσεων των οπαδών δίνει την αίσθηση ότι έχει πολλές ερμηνείες. Στην πράξη μπορεί να εφαρμοστεί για τους οπαδούς όλων των ομάδων;

«Είναι το μεγάλο στοίχημα αυτό. Και πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Κρατάω χαμηλούς τόνους. Για τις απαγορεύσεις λειτουργούμε με βάση τις εισηγήσεις της ΔΕΑΒ και της Αστυνομίας. Άπτεται στην εκάστοτε αστυνομική αρχή για το πώς κρίνει τη σοβαρότητα ενός αγώνα. Δε μου αρέσει και μένα αυτό το πλαίσιο».

-Ποια είναι λοιπόν η θέση σας;

«Είναι γνωστό ότι είμαι υπέρ της μετακίνησης και προτιμώ την οργανωμένη, παρά τη μεμονωμένη μετακίνηση. Όμως πρέπει να φτιάξουμε ένα σύγχρονο πλαίσιο και σε αυτό εντάσσεται η δουλειά που κάνουμε τώρα. Εχω εικόνα και άποψη, αλλά οι εποχές που ο καθένας έπαιρνε την αποψάρα του την έκανε νόμο και μετά την πέταγε στα σκουπίδια έχουν περάσει. Στο νέο πλαίσιο σκεφτόμαστε και δουλεύουμε για τις αλλαγές που θα επιτρέψουν τη μετακίνηση. Με όρους που όποιος κάνει τη βλακεία θα ξέρει ότι θα το πληρώσει. Περιμένω την έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα είναι εδώ μέσα στον επόμενο μήνα. Προς το τέλος του έτους ή αρχές του επόμενου θα φέρουμε το νόμο και θα ξεκινήσουμε κομμάτι αυτού πιλοτικά προς το τέλος της σεζόν και όλη η νέα περίοδος να ξεκινήσει με το νέο πλαίσιο. Θα το απεξαρτήσω από τον αθλητικό νόμο διότι δε μπορούμε να πάμε τόσο πίσω. Τη σεζόν 2018-‘19 θα πάμε με τις νέες διατάξεις για τους κανόνες ασφαλείας».

-Θα είναι η Αστυνομία και πάλι υπεύθυνη για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων;

«Είναι πρώιμο να το πούμε αυτό. Η Αστυνομία παίζει ρόλο, αλλά η ασφάλεια των ομάδων είναι αυτή που παίζει τον καθοριστικότερο ρόλο, στα σύγχρονα γήπεδα η Αστυνομία επεμβαίνει μόνο σε έκτακτες συνθήκες».

-Εδώ υπήρξε μια παρεξήγηση: ότι αν τα επεισόδια δεν επηρεάζουν την διεξαγωγή ενός αγώνα δε θα υπάρχουν ποινές.

«Δεν ξέρω αν υπήρχε διόρθωση από τον κ. Γραμμένο, αλλά πιστεύω ότι ήταν σαφές το πλαίσιο. Από τη στιγμή που καθιέρωνε αντικειμενική ευθύνη. Το άρθρο 2 έλεγε σαφώς ότι όπου δεν υπάρχουν ποινές συγκεκριμένες, οι ποινές είναι αυτές εδώ. Υπήρχε σαφής τιμωρία και σαφής ευθύνη. Αυτό που έπρεπε να τελειώσει και τελείωσε ήταν η φάρσα των εκτεταμένων και των μεμονωμένων. Είναι μια φάρσα για να μπορούμε είτε να αθωώνουμε κάποιους ή να καταδικάζουμε άλλους. Αυτό το κρίνει ο δικαστής. Έτσι είναι παντού έτσι γίνεται κι εδώ πλέον». 

«Το μεγάλο μου στοίχημα»

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που έχετε βάλει στο Υπουργείο και όταν αποχωρήσετε θα θέλατε να έχει επιτευχθεί;

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι όταν φύγω από τη θέση του υφυπουργού και ο κόσμος που ασχολείται με τον αθλητισμό να λέει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήρθε για να ευνοήσει ή να αδικήσει κανέναν, αλλά να βρει λύσεις. Αυτό είναι το ζητούμενο. Από εκεί και μετά να καταφέρω στα θέματα ασφαλείας και οργάνωσης του αθλητισμού, να φέρω ένα νομικό πλαίσιο σύγχρονο και καθαρό και να εμπεδώνει τις αρχές της χρηστής διοίκησης. Εκεί θα είμαι χαρούμενος. Θέλω να δουλεύω πολύ και οι πολίτες να ξέρουν ότι έχουν απέναντί τους έναν έντιμο άνθρωπο που ψάχνει να βρει λύσεις μαζί τους κοιτώντας τους στα μάτια, να τσακίσει όσους παραβιάζουν τους κανόνες  αλλά να στηρίξει όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για τον αθλητισμό».

-Ποιος είναι ο Βασιλειάδης που ανέλαβε πριν από 12 μήνες το Υπουργείο; Εχει οπαδική ταυτότητα;

«Ημουν και είμαι φίλαθλος. Δεν υπήρξα ποτέ αθλητής, μου αρέσει ο αθλητισμός. Πέρα από τη γειτονιά μου και κάποια σωματεία που παίζαμε για πλάκα. Αγαπούσα τον αθλητισμό. Κυρίως το ποδόσφαιρο. Έχω οπαδική ταυτότητα δεν το έχω κρύψει και κάποια στιγμή πρέπει να ξεπεράσουμε αυτά τα politically correct ψέματα. Γιατί να κρυβόμαστε; Ο καθένας δεν γεννήθηκε σε θερμοκήπιο. Είναι γνωστό, είμαι Ολυμπιακός. Η ζωή στο υπουργείο είναι μια καθημερινή μάχη με προβλήματα πολλά και συσσωρευμένα. Όλο το οικοδόμημα του ελληνικού αθλητισμού είναι έτοιμο να σκάσει».

-Πώς αντιδράτε ως ο αρμόδιος Υπουργός;

 «Προσπαθούμε να το αναγεννήσουμε. Να βρούμε λύσεις να σώσουμε την κατάσταση και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να αναγεννηθεί. Περάσαμε ένα σημαντικό αθλητικό καλοκαίρι. Τα παιδιά μας σε πολύ δύσκολες συνθήκες με μας απόντες και με τις ομοσπονδίες απούσες πολλές φορές λόγω της υποχρηματοδότησης ή της κακής διοίκησης, σε έναν ασύλληπτο αριθμό αθλημάτων έφεραν σημαντικές διακρίσεις. Σε πολλά αθλήματα. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά με πάρα πολλά προβλήματα. Αν περάσουμε τον κάβο και υλοποιήσουμε νέες πολιτικές ανοίγοντας τα αυτιά και τα μάτια σε άλλους τρόπους διαχείρισης, οι μέρες θα είναι καλύτερες. Τον επαγγελματικό αθλητισμό τον αφήνω απ’ έξω, είναι άλλο πράγμα. Είμαι υφυπουργός Αθλητισμού δεν μπορώ να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και τις εταιρίες του κάθε μεγαλοϊδιοκτήτη και μεγαλοκαλανάρχη που θέλει να κάνει τις μπίζνες του. Σκοπός μας και κομβικό κομμάτι της πολιτικής μας είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός».

-Πώς θα ανταμείψετε τον ιδρώτα αγοριών και κοριτσιών που φέρνουν διακρίσεις στην Ελλάδα;

«Στην Ελλάδα πονάει χέρι, κόβει κεφάλι, όπως λέει ο λαός. Επεξεργαζόμαστε ένα νέο πλαίσιο σχετικά με τα προνόμια. Κομβικό για μας και τα νέα παιδιά είναι η επιμόρφωση σε υψηλό επίπεδο. Μολονότι το πλαίσιο εισαγωγής στα πανεπιστήμια υπήρξε και είναι στρεβλό ομαδοποιεί άδικα τις επιτυχίες ή αποτυχίες. Επεξεργαζόμαστε αλλαγές με το νέο αθλητικό νόμο. Δε θα ήθελα να ξεκινήσω αυτή την κουβέντα, είναι πρώιμο. Δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα έχει απασχολήσει το Συμβούλιο των Υπουργών αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με την ορθοπόδηση της ελληνικής οικονομίας ενδεχόμενα να δούμε κι αυτό το πλαίσιο της οικονομικής επιβράβευσης όχι όμως με τις υπερβολές των προηγούμενων ετών, αυτά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/04
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/04
Survivor: Ο James έδωσε... στεγνά τον Ντάφυ: «Στόχος του δεν είναι το έπαθλο»
Survivor: Ο James έδωσε... στεγνά τον Ντάφυ: «Στόχος του δεν είναι το έπαθλο»
Α2 Ανδρών: «Βράζει» η Ελευθερούπολη - Η ανακοίνωση για το ματς με τον Ολυμπιακό
Α2 Ανδρών: «Βράζει» η Ελευθερούπολη - Η ανακοίνωση για το ματς με τον Ολυμπιακό
Μαλντίνι: «Δεν είχα ιδέα, ζητάω συγγνώμη απ’ τους φιλάθλους»! (Photos)
Μαλντίνι: «Δεν είχα ιδέα, ζητάω συγγνώμη απ’ τους φιλάθλους»! (Photos)

Lockdown: Ο οδικός χάρτης για την άρση των μέτρων - Πάσχα εντός των πυλών, ορόσημο η 14η Μαΐου

Lockdown: Ο οδικός χάρτης για την άρση των μέτρων - Πάσχα εντός των πυλών, ορόσημο η 14η Μαΐου

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Δουλέμποροι σε ρόλο κατασκόπων στο Αιγαίο; Τι ερευνούν ΕΥΠ και Λιμενικό

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Δουλέμποροι σε ρόλο κατασκόπων στο Αιγαίο; Τι ερευνούν ΕΥΠ και Λιμενικό

Κέιτ Μίντλετον: Μία βασίλισσα «σε αναμονή» - Πώς προετοιμάζεται αθόρυβα για το μελλοντικό της ρόλο

Κέιτ Μίντλετον: Μία βασίλισσα «σε αναμονή» - Πώς προετοιμάζεται αθόρυβα για το μελλοντικό της ρόλο

Πάσχα 2021: Τι ώρα θα πούμε το «Χριστός Ανέστη» στην Ανάσταση - Τι θα γίνει με το Άγιο Φως

Πάσχα 2021: Τι ώρα θα πούμε το «Χριστός Ανέστη» στην Ανάσταση - Τι θα γίνει με το Άγιο Φως

Τριπλό «χουνέρι» της Ελλάδας στον Ερντογάν: Το… φυσάει και δεν κρυώνει ο «σουλτάνος»

Τριπλό «χουνέρι» της Ελλάδας στον Ερντογάν: Το… φυσάει και δεν κρυώνει ο «σουλτάνος»

Θεοδωρικάκος στο Newsbomb.gr: Εθνικά υπεύθυνη η απόφαση Μητσοτάκη για εκλογές στο τέλος της 4ετίας

Θεοδωρικάκος στο Newsbomb.gr: Εθνικά υπεύθυνη η απόφαση Μητσοτάκη για εκλογές στο τέλος της 4ετίας

Καμπανάκι Θωμαΐδη για τα κορονοπάρτι: Αύξησαν το ιικό φορτίο - «Ακροβατούμε σε τεντωμένο σχοινί»

Καμπανάκι Θωμαΐδη για τα κορονοπάρτι: Αύξησαν το ιικό φορτίο - «Ακροβατούμε σε τεντωμένο σχοινί»

European Super League: Ήρθε, απείλησε και γκρεμίστηκε σαν «χάρτινος πύργος»

European Super League: Ήρθε, απείλησε και γκρεμίστηκε σαν «χάρτινος πύργος»

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Ένοχος για φόνο ο πρώην αστυνομικός Ντέρεκ Σόβιν - Ποια ποινή αντιμετωπίζει

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Ένοχος για φόνο ο πρώην αστυνομικός Ντέρεκ Σόβιν - Ποια ποινή αντιμετωπίζει

Κορονοπάρτι: Κωδικός «καθαρές πλατείες» από την ΕΛΑΣ - Σε επιφυλακή αστυνομικοί, έτοιμοι να επέμβουν

Κορονοπάρτι: Κωδικός «καθαρές πλατείες» από την ΕΛΑΣ - Σε επιφυλακή αστυνομικοί, έτοιμοι να επέμβουν

Αυξάνονται οι υποχρεωτικές αργίες μέσα στο χρόνο: Από 5 γίνονται 8

Αυξάνονται οι υποχρεωτικές αργίες μέσα στο χρόνο: Από 5 γίνονται 8

Μόλις είδαμε το μεγαλύτερο κόλπο της «Συμμορίας των 12»

Μόλις είδαμε το μεγαλύτερο κόλπο της «Συμμορίας των 12»