Ολυμπιακός: Επίσημα «ερυθρόλευκος» ο Προτό

Ολυμπιακός: Επίσημα «ερυθρόλευκος» ο Προτό

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βέλγου τερματοφύλακα Σίλβιο Προτό

Στην ανακοίνωση του Σίλβιο Προτό προχώρησε ο Ολυμπιακός. Ο 34χρονος τερματοφύλακας είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέγραψε για ένα χρόνο.

«Είναι τιμή για εμένα το ότι μπορώ να είμαι μέλος αυτού του σπουδαίου ελληνικού συλλόγου. Του πιο μεγάλου συλλόγου στη χώρα! Έχω αγωνιστεί εδώ με την Άντερλεχτ, στο παρελθόν, ως αντίπαλος. Το γήπεδο είναι καταπληκτικό! Οι φίλαθλοι είναι πραγματικά φανατικοί και πάντοτε δίπλα στην ομάδα τους! Μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, έχει ανάγκη μεγάλους φιλάθλους, όπως είναι εκείνοι! Πρόκειται πράγματι για μία οικογένεια και είμαι πραγματικά χαρούμενος! Παράλληλα, είμαι εδώ για να βοηθήσω και τον Στέφανο Καπίνο, με την εμπειρία μου. Είμαι 34 ετών, ο ίδιος πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο εδώ στην Ελλάδα, έχω παρακολουθήσει ήδη πολλά ματς του και είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Θα κάνω τα πάντα, ώστε να γίνει και εκείνος καλύτερος» τόνισε ο Προτό.

Για την πρόκληση του Champions League, είπε: «Όταν βλέπεις στο γκρουπ ομάδες όπως η Γιουβέντους, όπου στο τέρμα παίζει το ίνδαλμά μου, ο Τζίτζι Μπουφόν, του οποίου τα ματς παρακολουθώ από μικρό παιδί, ή η Μπαρτσελόνα, όπου παίζουν μερικοί από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, ή η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για ένα δύσκολο γκρουπ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει κάτι καλό σε αυτό το γκρουπ, ένα ματς ποδοσφαίρου παίζεται στο γήπεδο, ακόμη και αν υπάρχουν φαβορί. Εμείς οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε το μάξιμουμ στον αγωνιστικό χώρο, για να κάνουμε καλά παιχνίδια».



Πέθανε ο Πετρολούκας Χαλκιάς, βιρτουόζος του κλαρίνου
Πέθανε ο Πετρολούκας Χαλκιάς, βιρτουόζος του κλαρίνου
Super League 2: Ζητά αύξηση υποχρεωτικής συμμετοχής Ελλήνων παικτών στην ενδεκάδα
Super League 2: Ζητά αύξηση υποχρεωτικής συμμετοχής Ελλήνων παικτών στην ενδεκάδα
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Έπαιξε σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί, 4-0 την Ατλέτικο
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Έπαιξε σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί, 4-0 την Ατλέτικο
Μίμης Δομάζος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του - «Θα έδινα χρόνια από τη ζωή μου»
Μίμης Δομάζος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του - «Θα έδινα χρόνια από τη ζωή μου»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved