Καραπαπάς: Τα καλύτερα θα έρθουν μετά τη φιέστα

Καραπαπάς: Τα καλύτερα θα έρθουν μετά τη φιέστα

Ο Κώστας Καραπαπάς μια μέρα μετά την ήττα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο έστειλε μέσω facebook μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες.

Ο Καραπαπάς μίλησε για τον Μάιο που... έρχεται και οι «ερυθρόλευκοι» θα σηκώσουν μια ακόμα φορά την κούπα του πρωταθλητή, ενώ έδειξε τον... δρόμο της συνέχειας για τους ερυθρόιλευκους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός: 

«Επειδή στο τέλος της ημέρας θα τρελαθούμε με κάποιους, ας ανακεφαλαιώσουμε: Ναι δεν είμαστε σε καλή στιγμή, αλλά ακόμα και στο κακό μας φεγγάρι και εξοντωμένοι από την κόπωση είμαστε με διαφορά πρώτοι στο πρωτάθλημα, συνεχίζουμε στο Κύπελλο και παίξαμε στους "16" του Europa. Και αποκλειστήκαμε από ομάδα με τετραπλάσιο μπάτζετ. Σωστά μέχρι εδώ;

Ποιά άλλη ομάδα θα άντεχε να παίξει σε 78 μέρες 21 αγώνες; Καταλαβαίνετε το νούμερο; Όταν άλλοι παίζουν μια φορά την εβδομάδα εμείς παίζουμε αγώνα κάθε 3,7 μέρες! Κατανοητό κι αυτό; Ναι χάσαμε στα ντέρμπι. Αλλά δυο λεπτά. Όταν νικήσαμε στα ντέρμπι 3-0 τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ και νικήσαμε και τον ΠΑΟΚ, δεν είδα να λένε ότι είμαστε Μπαρτσελόνα!» ήταν ο πρόλογος της ανάρτησης. 

Επειδή μπήκαμε στην άνοιξη και τα ψέματα τελειώνουν και πλησιάζει ο Μάιος, να ξεκαθαρίσουμε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει πιο δυνατός από ποτέ!

Για να μην έχετε αγωνία γιουσουφάκια, ο κόσμος μας, τώρα στα δύσκολα θα βάλει πλάτη, όσο και να τον δηλητηριάζετε και θα μας στηρίξει. Και θα τελειώσει η χρονιά με το 7 Πρωτάθλημα σε 7 χρόνια και ένα ασύλληπτο ρεκόρ που ακόμα με την ένταση δεν έχει συνειδητοποιήσει καλά ο κόσμος μας και εσείς οι εχθροί μας δε θέλετε να το πιστέψετε. 

Και το ξαναλέω: Τα καλύτερα θα έρθουν μετά την καθιερωμένη φιέστα. Και αν νομίζετε ότι οι διαιτητές και οι κομάντος στο πλάι θα μας σταματήσουν του χρόνου είστε γελασμένοι. Το 2010 πιστεύατε ότι θα καταστρέψετε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και θα τον ρίξετε στα πέτρινα χρόνια!

Εμφανίστηκε ένας άνθρωπος που είναι στα αποδυτήρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από παιδάκι και σας συνέτριψε τα σχέδια! 

Και τώρα αφού θα τον δείτε πικραμένοι να σηκώνει το 7ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα ακούσετε και αυτά που θα πει στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για το μέλλον. Και θα καταλάβετε ότι το μαρτύριο σας θα συνεχιστεί.

Κοροιδέψτε λοιπόν για την Μπαρτσελόνα νούμερο 125 στην Ευρώπη και -9 στο Πρωτάθλημα (στην ουσία -10 απο την ΤΡΙΑΡΑ στο Φάληρο) και αφήστε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο κόσμος του έμαθαν να είναι ΜΟΝΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ...

Υγβάζω και την πραγματική βαθμολογία του Πρωταθλήματος μιας και κυκλοφορούν πολλές εκδοχές.

Υγ.2χθες βράδυ η κουβέντα έξω από το Ρέντη, με φιλάθλους και ποδοσφαιριστές να είναι ΕΝΑ, είναι ο δρόμος...»



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved