Ολυμπιακός: Συνεχίζει να στηρίζει την «Φλόγα» (photos+video)

Ολυμπιακός: Συνεχίζει να στηρίζει την «Φλόγα» (photos+video)

Δίπλα στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια που δίνουν μάχη για ζωή βρέθηκε για μία ακόμα φορά ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζοντας την προσπάθεια της «Stoiximan» βρέθηκαν στο σύλλογο γονέων με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» εκπροσωπούμενοι από τους Αλμπέρτο Μποτία, Ντιόγο Φιγκέιρας και Αντρέ Μάρτινς και μοίρασαν δώρα στα παιδιά, στηρίζοντας παράλληλα τον αγώνα που κάνουν.

Η πρόεδρος της «Φλόγας» Μαρία Τρυφωνίδη, μίλησε για την… καθιερωμένη επίσκεψη των Πειραιωτών: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που είναι εδώ μαζί μας και σήμερα. Τα παιδιά χαίρονται πάρα πολύ με τέτοιες επισκέψεις. Βλέπουν τα είδωλά τους και παίρνουν χαρά και κατά κάποιο τρόπο ξεκούραση από τις θεραπείες τις οποίες κάνουν καθημερινά. Ευχαριστούμε φυσικά και την Stoiximan που επί χρόνια είναι σταθερός χορηγός της «Φλόγας». Είναι μαζί μας κάθε χρόνο και σε όποιες ανάγκες έχουμε μας συμπαραστέκεται».

Από την πλευρά του, ο Δομένικος Μασούλας, Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, υποστήριξε: «Είναι τιμή και χαρά για μας να είμαστε για μία ακόμη χρονιά δίπλα στη Φλόγα. Στηρίζουμε την προσπάθεια που κάνει και ο χορηγός μας, η Stoiximan, για τη στήριξη αληθινών μαχητών της ζωής. Για τη στήριξη των παιδιών που παλεύουν καθημερινά. Που παλεύουν διαρκώς για ένα καλύτερο αύριο. Εμείς στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζουμε τις δράσεις μας αναφορικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Βοηθάμε όσο μπορούμε όλους όσοι έχουν ανάγκη. Θέλω να ευχηθώ σε όλους ένα ευτυχισμένο 2017. Να είναι ένα έτος καλύτερο από το προηγούμενο».

Παράλληλα, το «παρών» στην επίσκεψη έδωσε ο Διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της «Stoiximan», Πάνος Κωνσταντόπουλος, αλλά και ο Υπεύθυνος χορηγιών, Κώστας Γαλανόπουλος. Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, ανέφερε: «Νιώθουμε πολύ ευτυχείς που για ακόμη μια χρονιά, τρίτη για την ακρίβεια, βρισκόμαστε στο πλευρό της Φλόγας. Η Stoiximan στέκεται υπεύθυνα στο πλευρό όλων αυτών των παιδιών και των οικογενειών που αναζητούν συμπαράσταση σε αυτόν τον πολύ δύσκολο αγώνα. Και για την οικογένεια της Stoiximan, το να προσφέρουμε, να επιστρέφουμε στην κοινωνία και τα μέλη της ένα μέρος της εμπιστοσύνης που μας δείχνει αυτά τα χρόνια, αποτελεί βεβαίως μια από τις πολυτιμότερες δράσεις μας και είναι αυτό για το οποίο νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι. Αυτούς τους ανθρώπους, τους μαχητες της ζωης, η Stoiximan τους αγκαλιάζει, τους επιβραβεύει και τους στηρίζει. Ενέργειες με πρωταγωνιστές τα παιδιά, την οικογένεια και την κοινωνία συνιστούν αδιάσπαστο μέρος της εταιρικής μας δράσης, τις οποίες και ιεραρχούμε πάντα υψηλά, πιστεύοντας μάλιστα, ότι η ανάδειξή τους αποτελεί καθήκον μας. Σήμερα, η Stoiximan μαζί με ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έρχεται για να ευχηθεί σε αυτούς τους πολύ δυνατούς μικρούς ήρωες, δύναμη και κουράγιο για μια καλύτερη, γεμάτη υγεία, χρονιά για αυτούς και την οικογένειά τους. Είναι χαρά μας να προσφέρουμε χαρά, ιδιαίτερα σε αυτά τα σπουδαία παιδιά. Χρόνια Πολλά και χρόνια γερά».

Ακόμα, την χαρά τους για την επίσκεψή τους εξέφρασαν και οι τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Αλμπέρτο Μποτία υποστήριξε: «Αισθάνομαι προσωπικά υπερήφανος και χαρούμεος όταν πραγματοποιώ επισκέψεις σαν και τη σημερινή. Κάθε φορά που μου λένε να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο δεν το σκέφτομαι καθόλου. Θέλω να συμμετέχω σε τέτοιες δράσεις και είμαι πραγματικά υπερήφανος που η ομάδα μου, ο Ολυμπιακός, παίρνει διαρκώς τέτοιες πρωτοβουλίες. Πρωτοβουλίες γεμάτες καλοσύνη και ανθρωπιά. Είναι δύσκολες οι στιγμές που βιώνουν αυτά τα παιδιά. Κάνουμε από την πλευρά μας ο,τι μπορούμε. Επαναλαμβάνω πως είμαι πραγματικά χαρούμενος κι ευτυχισμένος που πραγματοποιώ αυτή την επίσκεψη».

Ο Αντρέ Μάρτινς από την μεριά του, ανέφερε: «Νιώθω τεράστια ικανοποίηση που ήρθα εδώ για να βοηθήσω τα παιδιά που βιώνουν αληθινά δύσκολες στιγμές. Αν βοηθάμε έστω και λίγο αυτό είναι σημαντικό και μας κάνει να αισθανόμαστε εξαιρετικά. Είμαι περήφανος και ως μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού γι' αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία. Μία ακόμα σπουδαία πρωτοβουλία της ομάδας μου».

Τέλος, ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι εξαιρετικό ότι μπορώ να βοηθάω, έστω και λίγο, τα παιδιά να αισθανθούν καλύτερα. Το να δίνω χαρά στα παιδιά και μερικές ωραίες στιγμές με κάνει πραγματικά ευτυχή».

Ολυμπιακός: Συνεχίζει να στηρίζει την «Φλόγα» (photos+video)



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved