Φιγκέιρας: «Είμαστε πανέτοιμοι»

Φιγκέιρας: «Είμαστε πανέτοιμοι»

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον δύσκολο μήνα που έρχεται με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, εξέφρασε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα της «Nova» και στάθηκε στα συνεχόμενα δύσκολα ματς της ομάδας του, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου (15/10) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μίλησε για:

Το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, καθώς η ομάδα του Πειραιά θα κληθεί να δώσει 7 αγώνες σε 22 ημέρες: «Πιστεύω πως η ομάδα είναι πανέτοιμη. Εξάλλου αυτό είναι που αρέσει στους ποδοσφαιριστές. Για αυτό δουλεύουμε και προσπαθούμε καθημερινά. Μας αρέσει ο αγώνας και ο ανταγωνισμός. Θέλουμε, λοιπόν, τα παιχνίδια αυτά και είμαστε πανέτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω πως θα είναι ένας μήνας με μεγάλη ένταση. Και ελπίζω όλα να πάνε καλά για τον Ολυμπιακό».

Την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης: «Πραγματικά έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι τα περισσότερα από τα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε παίξει. Πρέπει να προπονηθούμε. Να είμαστε προετοιμασμένοι όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάμε εκεί, να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον Ολυμπιακό: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με πολλούς ποδοσφαιριστές και υψηλό ανταγωνισμό μεταξύ μας. Τώρα που επιστρέφει και ο Ομάρ τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα».

Τι σημαίνει για την ψυχοσύνθεση του ότι ο Ολυμπιακός στοχεύει μόνο τη νίκη σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζεται: «Είναι πολύ ωραίο που έχουμε πάντα την ψυχολογία του νικητή και πιστεύω πως πρέπει αυτό να συνεχιστεί για πολύ καιρό».



Μεταγραφές: Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για Αντίνο, στην Ελλάδα ο Ντιόγκο Νασιμέντο
Μεταγραφές: Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για Αντίνο, στην Ελλάδα ο Ντιόγκο Νασιμέντο
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/07): Πού θα δείτε το Παναθηναϊκός - Μπράγκα
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/07): Πού θα δείτε το Παναθηναϊκός - Μπράγκα
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Πρώτη «μάχη» για την Εθνική πόλο Ανδρών κόντρα στο Μαυροβούνιο
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Πρώτη «μάχη» για την Εθνική πόλο Ανδρών κόντρα στο Μαυροβούνιο
Ιστιοπλοΐα: Σάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες σε τρεις διοργανώσεις
Ιστιοπλοΐα: Σάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες σε τρεις διοργανώσεις
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved