Ίβιτς: «Δεν θα ρωτήσετε για τον Κουλούρη;»

Ίβιτς: «Δεν θα ρωτήσετε για τον Κουλούρη;»

Με μία… μπηχτή ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το «διπλό» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο κόουτς του «Δικέφαλου» δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για το πρωτάθλημα, αλλά και το ρόστερ της ομάδας του, ωστόσο, στο τέλος αποχώρησε μία… μπηχτή, μια και κανείς δεν τον είχε ρωτήσει για τον πρωταγωνιστή του ματς, Ευθύμη Κουλούρη.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα που δημιούργησε πολλές φάσεις. Στο πρώτο μισάωρο έπαιξε ωραίο και καλό ποδόσφαιρο. Στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου αρχίσαμε να δυσκολεύουμε μόνοι μας τον εαυτό μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Βλάνταν Ίβιτς.

Και συνέχισε: «Με λάθος αποφάσεις και passing game σε σημείο του γηπέδου που δεν χρειάζεται. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κι έναν παίκτη παραπάνω, η ομάδα της Τρίπολης ήταν με 9 παίκτες στα 25-30 μέτρα μακριά από την εστία της και ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε φάσεις. Βέβαια από την πλευρά μας παίξαμε πιο αργό ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι κάτι που με προβληματίζει.

Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα κι ένα δύσκολο παιχνίδι, της Πέμπτης, δεν μπορώ να έχω παράπονα. Δεχτήκαμε γκολ από το στημένο κι αυτό είπα στο ημίχρονο στους παίκτες μου να προσέξουμε. Αν ήταν πέναλτι δεν μπορώ να πω, δεν είδα την φάση».

Στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις για:

Το αν το πρωτάθλημα θα κριθεί στα ντέρμπι: «Δε νομίζω θα κριθεί σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό ματς με την Τρίπολη και με την Ξάνθη στην έδρα μας. Κάθε παιχνίδι σημαντικό. Σήμερα ήμασταν ανώτεροι είχαμε πολλές ευκαιρίες, όπως στο πρώτο ματς στην έδρα μας έπρεπε να είναι 7/8 -0, αλλά στο τέλος κινδυνέψαμε. Δεν αφήνω τους παίκτες μου να σκέφτονται κάτι άλλο εκτός από το επόμενο παιχνίδι».

Το αν ο ΠΑΟΚ έχει γεμάτο ρόστερ: «Ο Λέοβατς είχε κάρτες και ο Τσίμιροτ χθες ένα μικρό πρόβλημα που αν ήταν αύριο ο αγώνας θα έπαιζε, αλλά σήμερα δεν υπήρχε λόγος ρίσκου. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, αρκετούς παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν και δώσουν το 100%».

Το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βελτιωθεί: «Η ομάδα έχει περιθώριο βελτίωσης. Μπορεί να γίνει καλύτερη. Έχουμε τόσους καινούριους παίκτες στην ενδεκάδα σε σχέση με πέρσι. Δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να έχει απόδοση αυτή που μπορεί να έχει στην αρχή του πρωταθλήματος. Θέλουμε χρόνο, έχουμε και υποχρέωση να κερδίζουμε. Προσπαθούμε όλοι να είμαστε κοντά στους παίκτες που ήρθαν φέτος για να καταλάβουν τι είναι ο ΠΑΟΚ και ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να έρχεται η νίκη».

Την αποβολή του Μπέρτου: «Ήταν πολύ φανερό και ήμουν δίπλα και πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν το είδε ο τέταρτος. Τελικά έχει δίκιο, έχει ενημερώσει τον διαιτητή. Η δουλειά του είναι αυτή, ό,τι γίνεται μπροστά του πρέπει να ενημερώνει τον διαιτητή».

Την απόδοση του Σάχοφ: «Ήταν πολύ καλός ο Σκχοφ στο πρώτο ημίχρονο όπως κι άλλα παιδιά. Ηταν ο Σάχοφ που γνωρίζουμε και είδαμε από την αρχή. Βέβαια είναι και παίκτες που κάποιες περιόδους είναι ντεφορμέ. Είναι ένας από αυτούς, αλλά έκανε καλό παιχνίδι κι εγώ γνωρίζω ότι μπορώ να τον χρησιμοποιήσω ως αμυντικό χαφ».

Την αλλαγή του Ροντρίγκες: «Ήταν αλλαγή τακτικής γιατί έπαιξε στα προηγούμενα δύο ματς 90 λεπτα. Και σήμερα να χρειαζόταν θα έπαίζε. Μπήκε ένας πιο φρέσκος παίκτης που μπορούσε να μας βοηθήσει».

Την παράδοση στην Τρίπολη: «Δύσκολη έδρα εδώ και θέλαμε αυτή τη νίκη το δείξαμε από την αρχή. Για όλους μας σημαντικό να μπορούμε να παίζουμε τρίτο σερί παιχνίδι με ένταση. Μας δείχνει ότι έχουμε δυνάμεις και μεγαλο ρόστερ και κάθε παίκτης περιμένει την ευκαιρία του».

Τέλος, αποχωρώντας από την συνέντευξη Τύπου, ανέφερε… χαμογελαστός: «Τελειώσατε τις ερωτήσεις σας; Για τον Κουλούρη δεν θα ρωτήσει κανείς τίποτα;».



Αποχωρεί από τους πάγκους ο Κλαούντιο Ρανιέρι
Αποχωρεί από τους πάγκους ο Κλαούντιο Ρανιέρι
«Τέλος» στην καριέρα του βάζει ο Στέφανος Αθανασιάδης
«Τέλος» στην καριέρα του βάζει ο Στέφανος Αθανασιάδης
Euroleague Final Four 2024: «Θέλω ελληνικό τελικό, ηγέτης ο Σλούκας» - Όσα δήλωσε ο Αταμάν
Euroleague Final Four 2024: «Θέλω ελληνικό τελικό, ηγέτης ο Σλούκας» - Όσα δήλωσε ο Αταμάν
Euroleague Final Four 2024: «Τώρα είναι η σειρά μας να το πάρουμε» - Το αφιέρωμα στον Ολυμπιακό
Euroleague Final Four 2024: «Τώρα είναι η σειρά μας να το πάρουμε» - Το αφιέρωμα στον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved