«Θα πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα»

«Θα πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο τεχνικός του Ηρακλή, Μαρίνος Ουζουνίδης, όπου και μίλησε, για το ματς με την Καβάλα.

Ο έμπειρος προπονητής, εξάλλου, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «Γηραιός» στο δημιουργικό «κομμάτι», στους νέους παίκτες της ομάδας, αλλά και στον Απόστολο Βέλλιο.

«Ο Ηρακλής δεν έχει ισορροπία στα εντός έδρας παιχνίδια και τα εκτός και αυτό θα πρέπει να το βελτιώσουμε. Στον αγώνα με την Καβάλα, θα πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα και να αποφύγουμε τα προσωπικά λάθη, που μας κάνουν να χάνουμε βαθμούς.

Παράλληλα, θα πρέπει να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει επικίνδυνες καταστάσεις σε εμάς», τόνισε αρχικά ο Ουζουνίδης και συνέχισε: «Είμαστε αδύναμοι στο δημιουργικό κομμάτι και δεν έχουμε βελτιωθεί στον συγκεκριμένο τομέα, αν και δουλεύουμε στις προπονήσεις.

Ελπίζω με τους νέους ποδισφαιριστές να έχουμε περισσότερες επιλογές, ενώ θεωρώ πως μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες που είναι στην ομάδα.  Πάντως, μας λείπουν πάρα πολύ τα θετικά αποτελέσματα και αυτό θα διεκδικήσουμε στην αναμέτρηση που ακολουθεί. Οι παίκτες που αποκτήσαμε είναι αξιόλογοι και πιστεύω θα μας βοηθήσουν σημαντικά».

Ο Έλληνας προπονητής δεν παρέλειψε, πάντως, να αναφερθεί και στο κλίμα που επικρατεί στον Ηρακλή. «Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, αν και οι αποδοκιμασίες σίγουρα μας επηρεάζουν», ενώ αναφορικά με το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου, είπε: «Γίνεται πολύ θόρυβος γύρω από τον Αποστόλη . Αν ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μας έρθει τώρα μια καλή πρόταση, σύμφωνα θα προτιμηθεί το συμφέρον της ομάδας».



Ολυμπιακός: Ευχές για την ονομαστική εορτή του Βαγγέλη Μαρινάκη
Ολυμπιακός: Ευχές για την ονομαστική εορτή του Βαγγέλη Μαρινάκη
Αναλυτής διαιτησίας: «Σωστή απόφαση το φάουλ του Φουρνιέ στον Μοντέρο»
Αναλυτής διαιτησίας: «Σωστή απόφαση το φάουλ του Φουρνιέ στον Μοντέρο»
Γκάλης: «Χρόνια πολλά Άρη μας, η ιστορία σου συνεχίζεται...»
Γκάλης: «Χρόνια πολλά Άρη μας, η ιστορία σου συνεχίζεται...»
Euroleague: Αποθέωση για την τριπλέτα Ναν, Χέιζ-Ντέιβις, Όσμαν
Euroleague: Αποθέωση για την τριπλέτα Ναν, Χέιζ-Ντέιβις, Όσμαν
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved