Ίβιτς: «Κάποιες φάσεις ήταν περίεργες»

Ίβιτς: «Κάποιες φάσεις ήταν περίεργες»

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό.

Συγκεκριμένα, τόνισε στη NOVA: «Το τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Δεν πήραμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Τώρα κοιτάζουμε μόνο τον Λεβαδειακό και το μυαλό μας είναι να επιστρέψουμε στις θετικές εμφανίσεις και στις νίκες, όπως είχαμε πριν τον αγώνα στην Νέα Σμύρνη».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ήταν παράξενες οι συνθήκες στην Νέα Σμύρνη. Μετά που είδα το παιχνίδι, κατάλαβα ότι υπήρχαν κάποιες φάσεις που ήταν… περίεργες. Βέβαια είχαμε και αρκετές φάσεις στο δεύτερο μέρος που δεν εκμεταλλευτήκαμε και δεν κάναμε γκολ σε 3-4 φάσεις. Πιστεύω ότι μετά το 1-1 το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι το οποιοδήποτε, αλλά αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι ότι από τέτοια παιχνίδια μαθαίνεις. Τώρα δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, αφού μπροστά μας υπάρχουν δυο κρίσιμα παιχνίδια».

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Ο Λεβαδειακός δεν έχει βαθμολογική ανάγκη, έχει εξασφαλίσει την παραμονή του και δεν μπορεί να μπει στα πλέι οφ. Θα έχει όμως το δικό του κίνητρο, για να μας δυσκολέψει όσο περισσότερο γίνεται. Είναι μια σφιχτή και πειθαρχική ομάδα, που διαθέτει έναν πολύ φορμαρισμένο επιθετικό. Ο Μάντζιος είναι έμπειρος παίκτης, έχει πολύ καλές κινήσεις με αρκετά γκολ και ασίστ. Όλα αυτά όμως τα ξέρουν οι ποδοσφαιριστές μου».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει επηρεαστεί από την ήττα στη Ν. Σμύρνη: «Δε νομίζω ότι η ομάδα επηρεάστηκε από την ήττα. Έχουμε τους στόχους μας και οι παίκτες είναι αισιόδοξοι, όπως και εγώ. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και αυτό που ζητάω από τους ίδιους είναι να έχουν καλή συμπεριφορά, θετική σκέψη και αν θα κάνουν αυτά που μπορούν, δεν φοβάμαι για το αποτέλεσμα».

Για το ότι στην Τούμπα δεν θα βρίσκονται οπαδοί του ΠΑΟΚ, λόγω τιμωρίας: «Όταν παίζεις σε άδεια Τούμπα, σίγουρα δεν είναι καλό. Πάντα έχουμε στήριξη από τον κόσμο και τώρα θα μας λείψουν. Πρέπει να παίξουμε καλά, δεν θα είναι ούτε η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία που θα αγωνιστούμε χωρίς τους φιλάθλους μας. Το ποδόσφαιρο παίζεται για τον κόσμο όμως και αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια δεν είναι καλό για το άθλημα».

Για τους τραυματίες: «Ελπίζω ότι οι τρεις τραυματίες θα είναι έτοιμοι στα πλέι οφ. Περιμένουμε όλοι να επιστρέψουμε, προκειμένου να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε χωρίς άλλα προβλήματα».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved