Ολυμπιακός: Μετά το ντέρμπι ο Αστέρας
Πίσω τους καλούνται να αφήσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τη νίκη 3-1 επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ανατροπή απέναντι στους «πράσινους» πήραν ως… δώρο από τον Μάρκο Σίλβα δύο μέρες ρεπό και την Τετάρτη (16/3) επιστρέφουν στα… βάσανα, μια και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 27η αγωνιστική.
Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να μάθει την κατάσταση ετοιμότητας των Ομάρ Ελαμπντελαουί και Τζίμι Ντουρμάζ, οι οποίοι δεν κατάφεραν να μπουν στην αποστολή για το ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο, αλλά και κατά πόσο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα. Ακόμα, εκτός… μάχης είναι και ο Σάσα Ζντιέλαρ.