Κοντονής: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχει αντίληψη πελατειακών συναλλαγών»
SHARE

Κοντονής: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχει αντίληψη πελατειακών συναλλαγών»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής σε τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε λόγο για "αντίληψη πελατειακών συναλλαγών" που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Tα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Κοντονή στο Kontra Channel:

Για την εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη: "Πιστεύω ότι τα δύσκολα είναι μπροστά του διότι έχει μια αντίληψη για την άσκηση της οικονομικής πολιτικής η οποία κρίνεται ως ακραία νεοφιλελεύθερη, επομένως θα πρέπει να έρθει σε συνεννόηση με το άλλο κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας το οποίο έχει μια άλλη αντίληψη για την άσκηση, ιδίως της οικονομικής αλλά και της κοινωνικής πολιτικής. Αν προσπαθήσει μονομερώς να διαμορφώσει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα στα μέτρα των ιδεών του, φοβάμαι ότι θα υπάρχουν συγκρούσεις".

Για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: "Η δική μας κυβέρνηση εάν τα καταφέρει στα μείζονα ζητήματα όπως είναι το ασφαλιστικό και βγει νικητής και από τη μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς τότε πιστεύω ότι θα έχει πετύχει σπουδαία πράγματα σε αυτή την τετραετία που θα κυβερνήσει".

Για τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Τόσα χρόνια έχει επικρατήσει μια αντίληψη πελατειακών συναλλαγών, ιδίως στο ποδόσφαιρο και υπάρχει και το στοιχείο της βίας το οποίο συναντάμε πολλές φορές στα γήπεδα. Οι κυβερνήσεις που κυβέρνησαν επί μακρό χρονικό διάστημα τη χώρα βρισκόντουσαν σε μια ευθεία συναλλαγή με τα επιχειρηματικά συμφέροντα και ιδίως στον επαγγελματικό αθλητισμό, δεν προχωρούσαν σε τομές, δεν εκσυγχρόνιζαν το νομοθετικό πλαίσιο, αντίθετα πολιτευόντουσαν βλέποντας και κάνοντας χωρίς να αγγίζουν τα μεγάλα προβλήματα.

Εμείς εκσυγχρονίσαμε το πλαίσιο όσον αφορά τον έλεγχο των αθλητικών χώρων, με την εφαρμογή του συστήματος καμερών, το ηλεκτρονικό εισιτήριο και σε σύντομο χρονικό διάστημα με την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου, όμως κάθε τι καινούργιο χρειάζεται χρόνο για να εμπεδωθεί. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό αντιληπτό τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα για όλους, είτε είναι ομάδες είτε φυσικά πρόσωπα.

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο, που πέτυχε να στελεχώνονται τα πειθαρχικά όργανα της ομοσπονδίας με τακτικούς δικαστές. Οι διεθνείς συνομοσπονδίες μας ζήτησαν απλώς να επιλέγει η Ε.Π.Ο. τους τακτικούς δικαστές από συγκεκριμένη λίστα που θα αποστέλλει ο Προϊστάμενος του Πρωτοδικείου και την κάναμε αυτή την παραχώρηση. Θεωρώ ότι καλώς την κάναμε, διότι όλοι οι δικαστές που στέλνει το Πρωτοδικείο είναι εν δυνάμει δικαστές".

Για την την Ε.Π.Ο. και τη διαιτησία: "Διαπίστωσα κατά τον πρώτο χρόνο της θητείας μου, ότι ενώ οι επαγγελματικές ομάδες έχουν συγκροτήσει το δικό τους επαγγελματικό πρωτάθλημα και τη δική τους διοργανώτρια αρχή που είναι η Super League, όλες ενδιαφερόντουσαν με μια ιδιαίτερη ζέση για την Ε.Π.Ο. διότι είχε στα χέρια της τη διαιτησία και τη πειθαρχική δικαιοσύνη. Με το νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα το θέμα της πειθαρχικής διαδικασίας τελείωσε με τη στελέχωση των πειθαρχικών οργάνων από τακτικούς δικαστές.

Όσα έχουμε κάνει ως κυβέρνηση σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα θεωρώ ότι είναι τομή για το ποδόσφαιρο και δεν είχαν γίνει εδώ και 20 χρόνια. Όταν εμείς φέρναμε αυτό το νομοσχέδιο θυμάστε τι αντιδράσεις είχαμε από τις διεθνείς συνομοσπονδίες. Μάλιστα αναγκάστηκα να εκδώσω ανακοίνωση όταν μας απειλούσαν με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου μεταξύ άλλων ανέφερα ότι «αν δεν βοηθήσετε αποδεικνύεται ότι είστε μέρος του προβλήματος και σας ενδιαφέρει η συγκάλυψη». Ήρθαμε σε ευθεία σύγκρουση μέχρι που καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι με τον γενικό γραμματέα της UEFA, έπειτα από πρόσκλησή μου και συζητήσαμε ακριβώς τι θέλουμε να κάνουμε.

Όσον αφορά τη διαιτησία, εκείνο που διαπίστωσα είναι το εξής: ενώ υπάρχουν διαιτητές που εφαρμόζουν τον κανονισμό ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και των ποδοσφαιρικών ομάδων κατά τρόπο ορθό και καθαρό, υπάρχουν άλλοι διαιτητές σε άλλους αγώνες που για τα ίδια επεισόδια δεν πράττουν αυτά που λέει ο κανονισμός. Και τους επέστησα την προσοχή να λύσουν το θέμα, για να μην αναγκαστούμε να το κάνουμε εμείς".

Για το πώς σχολιάζει τη δήλωση του Μελισσανίδη ότι τον Οκτώβριο, οπότε είναι οι εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα πάρουν την Ε.Π.Ο: "Αν πάμε σε μια τέτοια διαχείριση των ποδοσφαιρικών πραγμάτων, τότε σας το λέω ειλικρινά, θα έχουμε κάνει μια… τρύπα στο νερό. Το θέμα δεν είναι η Ε.Π.Ο. να αλλάξει χέρια κατ αυτόν τον τρόπο και εύχομαι και ελπίζω να μην εννοεί αυτό το πράγμα ο κ. Μελισσανίδης. Εμένα με ενδιαφέρει η ΕΠΟ να είναι πραγματικά Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που θα φροντίζει για το καλό του ποδοσφαίρου, θα ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα συγκροτεί τα όργανά της με όργανα αξιοπιστίας και ισονομίας. Αυτό ενδιαφέρει την Πολιτεία. Από την πρώτη στιγμή επενέβην εκεί που μπορούσαμε στο θέμα των πειθαρχικών οργάνων και νομίζω δώσαμε δείγματα γραφής για το πώς θα πολιτευτούμε".

Για το ότι τον "κατηγορούν" ότι το τελευταίο διάστημα ασκεί φιλοολυμπιακή πολιτική: "Αυτά είναι αστεία πράγματα. Εμείς δεν ήρθαμε εδώ, ούτε ως Ολυμπιακοί ούτε ως Παναθηναϊκοί, ήρθαμε για να επιβάλουμε ένα καθεστώς κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ισονομία που είναι στοιχείο του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και διαπερνά όλους τους αρμούς της κοινωνικής ζωής.

Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι την περίοδο που έφερνα στη Βουλή προς ψήφιση το νόμο δεχόμουν επιθέσεις, κατά κύριο λόγο, από τον οπαδικό Τύπο που εμφανίζεται ως φίλα προσκείμενος στον Ολυμπιακό και μάλιστα σε σχετική ερώτηση συναδέλφου σας, είχα πει ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα αντιληφθούν όλοι, ότι εμείς δεν ήρθαμε εδώ για να διαιωνίσουμε το καθεστώς που υπήρχε, αλλά να τραβήξουμε μια τομή στα πράγματα του ποδοσφαίρου, να σταματήσει το καθεστώς σήψης και των πελατειακών σχέσεων και αυτό το τηρώ απαρέγκλιτα. Αν βρεθεί έστω και ένας που θα υποστηρίξει ότι εγώ προσπάθησα να επηρεάσω τακτικό δικαστή των πειθαρχικών οργάνων, ή μέλος των επιτροπών που έχουν συγκροτηθεί στο Υπουργείο ας το πει".

Για το θέμα των λεσχών των οπαδών: "Εκείνο που πρέπει να σας πω είναι ότι επειδή υπέγραψα την ΚΥΑ με τον κ. Τόσκα για τη λειτουργία των λεσχών θα ήθελα να καλέσω όλους τους φιλάθλους να εκμεταλλευτούν αυτή τη νομοθετική ρύθμιση και αντί να είναι μέρος ενός προβλήματος να συμμετέχουν στην υποστήριξη των ομάδων τους με ένα τρόπο ο οποίος εκτινάσσεται και πέρα από την παρανομία, να είναι μέρος της ομάδας όπως λειτουργούν και σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Εμείς θέλουμε οι φίλαθλοι πραγματικά να εμπλέκονται στα θέματα της ομάδας ως λέσχες οργανωμένες υπό την εποπτεία της κάθε ΠΑΕ και του κάθε συλλόγου. Εάν γίνει αυτό οι φίλαθλοι θα αντιληφθούν ότι η υποστήριξη της ομάδας τους δεν μπορεί να εξαντλείται σε παρανομίες και αγριότητες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει ένα τεράστιο πεδίο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και να την υποστηρίξουν με ένα τρόπο εποικοδομητικό".

Για τον υπό κατάρτιση νέο αθλητικό Νόμο: "Θα αλλάξουν πάρα πολλά με το νέο Νόμο. Έχουμε πει και στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης ότι πρέπει να μπει μια τάξη στα θέματα των ομοσπονδιών. Πρέπει να επέλθει εκδημοκρατισμός, πρέπει να έχουμε ένα σύστημα απλής αναλογικής το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα για αντιπροσωπευτικότητα πολύ πιο καθαρή και πολύ πιο γνήσια στα όργανα διοίκησης των ομοσπονδιών. Συγκροτούμε ένα διαφορετικό τρόπο διοίκησης και οργάνωσης και του ερασιτεχνικού και του επαγγελματικού αθλητισμού και θα υπάρχουν και θητείες. Θα μελετήσουμε τις εισηγήσεις και θα καταλήξουμε στις θητείες και στο εκλογικό σύστημα των Ομοσπονδιών, αλλά ότι θα υπάρξει μια ρύθμιση στο θέμα το εκλογικό ούτως ώστε να έχουμε μια λογική εκπροσώπηση όλων των τάσεων και των απόψεων που υπάρχουν στις Ομοσπονδίες, αυτό πιστεύω θα είναι μέσα στις προτάσεις της Ε.Ε.Α."

Για το αν αυτές οι αλλαγές θα αγγίξουν και την ΕΠΟ: "Φυσικά αναφέρομαι σε όλες τις ομοσπονδίες. Η ΕΠΟ δεν είναι μια ιδιαίτερη Ομοσπονδία, ιδιαίτερη την είχε κάνει το πελατειακό κράτος που της είχε δώσει καθεστώς αυτονομίας, αντί να επιβεβαιώνεται το καθεστώς αυτοδιοίκησης, πράγμα που με το νόμο το δικό μου ξεκαθαρίσθηκε. Και έγινε μεγάλη κουβέντα και σύγκρουση σε αυτό το ζήτημα. Αυτά τα δύο ήταν τα σημαντικά θέματά μας. Η επιβολή διοικητικών προστίμων δεν ήταν τόσο σοβαρό θέμα όσο αυτά τα δύο, γιατί το ένα στην ουσία τοποθετούσε τακτικούς δικαστές και δεν μπορούσε να ελεγχθεί η πειθαρχική διαδικασία από κανέναν, και είναι πλέον ξεκάθαρη όλη αυτή η ιστορία, και το άλλο το πολύ σημαντικό ήταν ότι καταργήθηκε το καθεστώς αυτονομίας, το οποίο δεν το αναγνωρίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος"!

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Γκιστ: «Τα 6 αστέρια δείχνουν τι θέλει η ομάδα» (video)
Γκιστ: «Τα 6 αστέρια δείχνουν τι θέλει η ομάδα» (video)
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης καλεσμένος του Djole στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ (photos)
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης καλεσμένος του Djole στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ (photos)
Πανιώνιος: Κρίσιμο ΔΣ για την παραίτηση Ζαμάνη
Πανιώνιος: Κρίσιμο ΔΣ για την παραίτηση Ζαμάνη
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Άντριαν Πέιν η μεγάλη επιστροφή!
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Άντριαν Πέιν η μεγάλη επιστροφή!

 • Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
 • WRC 2018
  10:40Μεξικό. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Μπέρνλι
  10:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Ανδρέας Σερεβέτας.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Topspin
  11:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • WRC 2018
  11:50Γαλλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC 2018
  13:00Αργεντινή. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  13:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  14:10Πορτογαλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  15:0023η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  15:20Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Βουκουρέστι (Ζ)
  15:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Pick n' Roll
  16:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:30Sydney Gala.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  17:15Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  17:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  17:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  18:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  18:25Στιγμιότυπα.
 • Grand Prix Ανασκόπηση 2018
  18:45Εκπομπή αφιερωμένη στους λάτρεις της ταχύτητας. Όλη η διαδρομή για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Formula 1, Moto GP, WRC, FIA Words Rallycross και Formula E για το 2018.
 • NBA Daily
  18:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: Ζιλ Σιμόν - Μπενουά Περ
  19:102019 ATP World Tour 250. Πούνε. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Κισσαμικός
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Drone Champions League 2018 E5
  21:00Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  22:00Στιγμιότυπα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  22:15Μόντε Κάρλο.
 • Μπάσκετ: Μέμφις Γκρίζλις - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  22:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  23:00ISM Can-Am 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
  00:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  00:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Λεμεσού - Λάτσιο
  00:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Topspin
  00:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σαν Αντόνιο Σπερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Απόλλων Σμύρνης
  02:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Εσπανιόλ
  02:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Ρεάλ Μαδρίτης
  02:20UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  02:40Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  03:25Μόντε Κάρλο.
 • Pick n' Roll
  04:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Drone Champions League 2018 E5
  04:10Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - ΠΑΟΚ
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  05:15Χάγη, Ολλανδία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  05:25Σπάρτη. 7ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα
  05:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  06:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Βουκουρέστι
  06:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:50Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Απόλλων Σμύρνης
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2018 E25
  07:35Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  08:00Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  08:20Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E16
  08:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Εσπανιόλ
  08:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Έβερτον
  08:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  08:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2019 E1
  09:15Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  09:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  10:00Διεθνής Μαραθώνιος - Σαγκάη.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:30Επεισόδιο: 4ος σταθμός: Σίσικον. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:40Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα
  10:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Γουέστ Χαμ
  11:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Ξάνθη ΑΟ
  11:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • NBA Daily
  11:35Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  11:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • WRC 2018
  11:50Μεγ. Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19
  12:20All Star Game. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • WRC 2018
  13:00Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουνγκ Μπόις
  13:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χέρτα Βερολίνου
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  14:10Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  14:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ - Εργοτέλης (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  15:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Βόλεϊ: Κάζαλματζορε - Ιλ Μπιζόντε Φιρέντσε
  15:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φράιμπουργκ
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:30Sydney Gala.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  17:00Μόντε Κάρλο.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  17:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • WRC 2019 (Ζ)
  17:30Pre-Season. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο
  17:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
  18:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  18:10XTERRA World Championship.
 • WRC 2019 (Ζ)
  18:30SS1 La Breole - Selonnet, Μόντε Κάρλο. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E4
  19:10Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • NASCAR Decades: 90's
  19:35Μέρος Α'. Ντοκιμαντέρ.
 • Τένις: Στιβ Νταρσί - Ίβο Κάρλοβιτς
  19:402019 ATP World Tour 250. Πούνε. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Βαλένθια
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ - Εργοτέλης
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • NASCAR Decades: 90's
  20:15Μέρος Β'. Ντοκιμαντέρ.
 • WRC 2019
  20:55Pre-Season. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον
  21:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies