Κοντονής: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχει αντίληψη πελατειακών συναλλαγών»
SHARE

Κοντονής: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχει αντίληψη πελατειακών συναλλαγών»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής σε τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε λόγο για "αντίληψη πελατειακών συναλλαγών" που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Tα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Κοντονή στο Kontra Channel:

Για την εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη: "Πιστεύω ότι τα δύσκολα είναι μπροστά του διότι έχει μια αντίληψη για την άσκηση της οικονομικής πολιτικής η οποία κρίνεται ως ακραία νεοφιλελεύθερη, επομένως θα πρέπει να έρθει σε συνεννόηση με το άλλο κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας το οποίο έχει μια άλλη αντίληψη για την άσκηση, ιδίως της οικονομικής αλλά και της κοινωνικής πολιτικής. Αν προσπαθήσει μονομερώς να διαμορφώσει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα στα μέτρα των ιδεών του, φοβάμαι ότι θα υπάρχουν συγκρούσεις".

Για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: "Η δική μας κυβέρνηση εάν τα καταφέρει στα μείζονα ζητήματα όπως είναι το ασφαλιστικό και βγει νικητής και από τη μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς τότε πιστεύω ότι θα έχει πετύχει σπουδαία πράγματα σε αυτή την τετραετία που θα κυβερνήσει".

Για τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Τόσα χρόνια έχει επικρατήσει μια αντίληψη πελατειακών συναλλαγών, ιδίως στο ποδόσφαιρο και υπάρχει και το στοιχείο της βίας το οποίο συναντάμε πολλές φορές στα γήπεδα. Οι κυβερνήσεις που κυβέρνησαν επί μακρό χρονικό διάστημα τη χώρα βρισκόντουσαν σε μια ευθεία συναλλαγή με τα επιχειρηματικά συμφέροντα και ιδίως στον επαγγελματικό αθλητισμό, δεν προχωρούσαν σε τομές, δεν εκσυγχρόνιζαν το νομοθετικό πλαίσιο, αντίθετα πολιτευόντουσαν βλέποντας και κάνοντας χωρίς να αγγίζουν τα μεγάλα προβλήματα.

Εμείς εκσυγχρονίσαμε το πλαίσιο όσον αφορά τον έλεγχο των αθλητικών χώρων, με την εφαρμογή του συστήματος καμερών, το ηλεκτρονικό εισιτήριο και σε σύντομο χρονικό διάστημα με την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου, όμως κάθε τι καινούργιο χρειάζεται χρόνο για να εμπεδωθεί. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό αντιληπτό τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα για όλους, είτε είναι ομάδες είτε φυσικά πρόσωπα.

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο, που πέτυχε να στελεχώνονται τα πειθαρχικά όργανα της ομοσπονδίας με τακτικούς δικαστές. Οι διεθνείς συνομοσπονδίες μας ζήτησαν απλώς να επιλέγει η Ε.Π.Ο. τους τακτικούς δικαστές από συγκεκριμένη λίστα που θα αποστέλλει ο Προϊστάμενος του Πρωτοδικείου και την κάναμε αυτή την παραχώρηση. Θεωρώ ότι καλώς την κάναμε, διότι όλοι οι δικαστές που στέλνει το Πρωτοδικείο είναι εν δυνάμει δικαστές".

Για την την Ε.Π.Ο. και τη διαιτησία: "Διαπίστωσα κατά τον πρώτο χρόνο της θητείας μου, ότι ενώ οι επαγγελματικές ομάδες έχουν συγκροτήσει το δικό τους επαγγελματικό πρωτάθλημα και τη δική τους διοργανώτρια αρχή που είναι η Super League, όλες ενδιαφερόντουσαν με μια ιδιαίτερη ζέση για την Ε.Π.Ο. διότι είχε στα χέρια της τη διαιτησία και τη πειθαρχική δικαιοσύνη. Με το νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα το θέμα της πειθαρχικής διαδικασίας τελείωσε με τη στελέχωση των πειθαρχικών οργάνων από τακτικούς δικαστές.

Όσα έχουμε κάνει ως κυβέρνηση σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα θεωρώ ότι είναι τομή για το ποδόσφαιρο και δεν είχαν γίνει εδώ και 20 χρόνια. Όταν εμείς φέρναμε αυτό το νομοσχέδιο θυμάστε τι αντιδράσεις είχαμε από τις διεθνείς συνομοσπονδίες. Μάλιστα αναγκάστηκα να εκδώσω ανακοίνωση όταν μας απειλούσαν με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου μεταξύ άλλων ανέφερα ότι «αν δεν βοηθήσετε αποδεικνύεται ότι είστε μέρος του προβλήματος και σας ενδιαφέρει η συγκάλυψη». Ήρθαμε σε ευθεία σύγκρουση μέχρι που καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι με τον γενικό γραμματέα της UEFA, έπειτα από πρόσκλησή μου και συζητήσαμε ακριβώς τι θέλουμε να κάνουμε.

Όσον αφορά τη διαιτησία, εκείνο που διαπίστωσα είναι το εξής: ενώ υπάρχουν διαιτητές που εφαρμόζουν τον κανονισμό ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και των ποδοσφαιρικών ομάδων κατά τρόπο ορθό και καθαρό, υπάρχουν άλλοι διαιτητές σε άλλους αγώνες που για τα ίδια επεισόδια δεν πράττουν αυτά που λέει ο κανονισμός. Και τους επέστησα την προσοχή να λύσουν το θέμα, για να μην αναγκαστούμε να το κάνουμε εμείς".

Για το πώς σχολιάζει τη δήλωση του Μελισσανίδη ότι τον Οκτώβριο, οπότε είναι οι εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα πάρουν την Ε.Π.Ο: "Αν πάμε σε μια τέτοια διαχείριση των ποδοσφαιρικών πραγμάτων, τότε σας το λέω ειλικρινά, θα έχουμε κάνει μια… τρύπα στο νερό. Το θέμα δεν είναι η Ε.Π.Ο. να αλλάξει χέρια κατ αυτόν τον τρόπο και εύχομαι και ελπίζω να μην εννοεί αυτό το πράγμα ο κ. Μελισσανίδης. Εμένα με ενδιαφέρει η ΕΠΟ να είναι πραγματικά Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που θα φροντίζει για το καλό του ποδοσφαίρου, θα ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα συγκροτεί τα όργανά της με όργανα αξιοπιστίας και ισονομίας. Αυτό ενδιαφέρει την Πολιτεία. Από την πρώτη στιγμή επενέβην εκεί που μπορούσαμε στο θέμα των πειθαρχικών οργάνων και νομίζω δώσαμε δείγματα γραφής για το πώς θα πολιτευτούμε".

Για το ότι τον "κατηγορούν" ότι το τελευταίο διάστημα ασκεί φιλοολυμπιακή πολιτική: "Αυτά είναι αστεία πράγματα. Εμείς δεν ήρθαμε εδώ, ούτε ως Ολυμπιακοί ούτε ως Παναθηναϊκοί, ήρθαμε για να επιβάλουμε ένα καθεστώς κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ισονομία που είναι στοιχείο του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και διαπερνά όλους τους αρμούς της κοινωνικής ζωής.

Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι την περίοδο που έφερνα στη Βουλή προς ψήφιση το νόμο δεχόμουν επιθέσεις, κατά κύριο λόγο, από τον οπαδικό Τύπο που εμφανίζεται ως φίλα προσκείμενος στον Ολυμπιακό και μάλιστα σε σχετική ερώτηση συναδέλφου σας, είχα πει ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα αντιληφθούν όλοι, ότι εμείς δεν ήρθαμε εδώ για να διαιωνίσουμε το καθεστώς που υπήρχε, αλλά να τραβήξουμε μια τομή στα πράγματα του ποδοσφαίρου, να σταματήσει το καθεστώς σήψης και των πελατειακών σχέσεων και αυτό το τηρώ απαρέγκλιτα. Αν βρεθεί έστω και ένας που θα υποστηρίξει ότι εγώ προσπάθησα να επηρεάσω τακτικό δικαστή των πειθαρχικών οργάνων, ή μέλος των επιτροπών που έχουν συγκροτηθεί στο Υπουργείο ας το πει".

Για το θέμα των λεσχών των οπαδών: "Εκείνο που πρέπει να σας πω είναι ότι επειδή υπέγραψα την ΚΥΑ με τον κ. Τόσκα για τη λειτουργία των λεσχών θα ήθελα να καλέσω όλους τους φιλάθλους να εκμεταλλευτούν αυτή τη νομοθετική ρύθμιση και αντί να είναι μέρος ενός προβλήματος να συμμετέχουν στην υποστήριξη των ομάδων τους με ένα τρόπο ο οποίος εκτινάσσεται και πέρα από την παρανομία, να είναι μέρος της ομάδας όπως λειτουργούν και σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Εμείς θέλουμε οι φίλαθλοι πραγματικά να εμπλέκονται στα θέματα της ομάδας ως λέσχες οργανωμένες υπό την εποπτεία της κάθε ΠΑΕ και του κάθε συλλόγου. Εάν γίνει αυτό οι φίλαθλοι θα αντιληφθούν ότι η υποστήριξη της ομάδας τους δεν μπορεί να εξαντλείται σε παρανομίες και αγριότητες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει ένα τεράστιο πεδίο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και να την υποστηρίξουν με ένα τρόπο εποικοδομητικό".

Για τον υπό κατάρτιση νέο αθλητικό Νόμο: "Θα αλλάξουν πάρα πολλά με το νέο Νόμο. Έχουμε πει και στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης ότι πρέπει να μπει μια τάξη στα θέματα των ομοσπονδιών. Πρέπει να επέλθει εκδημοκρατισμός, πρέπει να έχουμε ένα σύστημα απλής αναλογικής το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα για αντιπροσωπευτικότητα πολύ πιο καθαρή και πολύ πιο γνήσια στα όργανα διοίκησης των ομοσπονδιών. Συγκροτούμε ένα διαφορετικό τρόπο διοίκησης και οργάνωσης και του ερασιτεχνικού και του επαγγελματικού αθλητισμού και θα υπάρχουν και θητείες. Θα μελετήσουμε τις εισηγήσεις και θα καταλήξουμε στις θητείες και στο εκλογικό σύστημα των Ομοσπονδιών, αλλά ότι θα υπάρξει μια ρύθμιση στο θέμα το εκλογικό ούτως ώστε να έχουμε μια λογική εκπροσώπηση όλων των τάσεων και των απόψεων που υπάρχουν στις Ομοσπονδίες, αυτό πιστεύω θα είναι μέσα στις προτάσεις της Ε.Ε.Α."

Για το αν αυτές οι αλλαγές θα αγγίξουν και την ΕΠΟ: "Φυσικά αναφέρομαι σε όλες τις ομοσπονδίες. Η ΕΠΟ δεν είναι μια ιδιαίτερη Ομοσπονδία, ιδιαίτερη την είχε κάνει το πελατειακό κράτος που της είχε δώσει καθεστώς αυτονομίας, αντί να επιβεβαιώνεται το καθεστώς αυτοδιοίκησης, πράγμα που με το νόμο το δικό μου ξεκαθαρίσθηκε. Και έγινε μεγάλη κουβέντα και σύγκρουση σε αυτό το ζήτημα. Αυτά τα δύο ήταν τα σημαντικά θέματά μας. Η επιβολή διοικητικών προστίμων δεν ήταν τόσο σοβαρό θέμα όσο αυτά τα δύο, γιατί το ένα στην ουσία τοποθετούσε τακτικούς δικαστές και δεν μπορούσε να ελεγχθεί η πειθαρχική διαδικασία από κανέναν, και είναι πλέον ξεκάθαρη όλη αυτή η ιστορία, και το άλλο το πολύ σημαντικό ήταν ότι καταργήθηκε το καθεστώς αυτονομίας, το οποίο δεν το αναγνωρίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος"!

Champions League: Ο Φιρμίνο «ξέρανε» την Παρί - Όλα τα αποτελέσματα (videos)
Champions League: Ο Φιρμίνο «ξέρανε» την Παρί - Όλα τα αποτελέσματα (videos)
Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβουμε ότι ΑΥΤΟ είναι ένα αυτοκίνητο
Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβουμε ότι ΑΥΤΟ είναι ένα αυτοκίνητο
Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με Βέργο
Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με Βέργο
Επίσημη διαμαρτυρία της ΕΟΕ στη ΔΟΕ για τη μη ανάδειξη «αθανάτου» από τη χώρα μας
Επίσημη διαμαρτυρία της ΕΟΕ στη ΔΟΕ για τη μη ανάδειξη «αθανάτου» από τη χώρα μας

 • Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  20:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Τόφας - Φενέρμπαχτσε
  22:50Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Εθνικός Πειραιά - Ηρακλής 1908
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 3η φάση. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • RBAR 2018 - Magazine
  23:25Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ράγιο Βαγιεκάνο
  23:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  00:10Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
  01:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 4ος Τελικός. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Λειψία
  01:20Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • NASCAR Decades: 80's
  01:25Ντοκιμαντέρ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - Ντόρτμουντ
  01:30UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Φεϊρένσε
  01:35Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  02:30Μαρκόπουλο.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νασιονάλ ντε Μαδέιρα - Μπενφίκα
  03:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Χάιντενχαϊμ
  03:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  03:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E37
  04:15Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  04:451η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  04:55Μαρκόπουλο.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E8
  05:20Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  05:25Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ράγιο Βαγιεκάνο
  05:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Στουτγκάρδη
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  06:05Μόσχα, Ρωσία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  07:05Μόσχα, Ρωσία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:45Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Αμβούργο
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  09:00SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  09:55ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Μπέτις
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  10:10Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2018
  10:15SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  12:05Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Έιμπαρ
  12:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Νασιονάλ ντε Μαδέιρα - Μπενφίκα
  12:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  13:20Las Vegas South Point 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E2
  13:45Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΑΕΚ
  14:20ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  14:30Ημιτελικοί - Γαλλία-Ισπανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E3
  15:45Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  16:30Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
 • Ποδόσφαιρο: Σαχτάρ Ντονέτσκ - Χόφενχαϊμ (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E9
  17:00Outdoor Specials.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  17:30Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  17:45Ημιτελικοί - Κροατία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  18:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  19:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  19:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies