ΑΕΚ: Νέα επιβεβαίωση για Ενζόγκμπια
Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Τσαρλς Ενζόγκμπια από την Άστον Βίλα, επιβεβαίωσε και ο Ρεμί Γκαρντ.
Ο τεχνικός ηγέτης της αγγλικής ομάδας, μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» και τόνισε πως είχε επικοινωνία με σύλλογο από την Αθήνα για τον παίκτη, τον οποίο δεν τον υπολογίζει και άνοιξε το… παράθυρο της αποχώρησής του.
«Είχα κάποιες τηλεφωνικές επαφές για τον Τσαρλς από μια αθηναϊκή ομάδα. Ο Τσαρλς είναι ένας παίκτης που μπορεί να φύγει από την ομάδα, αλλά αυτό είναι αποκλειστικά δική του απόφαση. Δεν πρόκειται να πω τίποτα σχετικά με τις τιμές», ήταν τα λόγια του, ενώ ξεκαθάρισε: «Με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν υπολογίζεται από μένα».
Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να δρομολογηθούν από την ερχόμενη εβδομάδα. Ο λόγος έχει να κάνει με την διορία που ζήτησε ο παίκτης από την Ένωση, προκειμένου να δώσει την τελική του απόφαση, περιμένοντας προτάσεις και από άλλους συλλόγους.