Το πλάνο Τούντορ για Παναιτωλικό!

Mε τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας να είναι πολύ μεγάλα ο Ίγκορ Τούντορ αναγκάζεται να τοποθετήσει ξανά τον Αλέξανδρο Τζιόλη στο κέντρο της άμυνας αφού… έχει ξεμείνει στην συγκεκριμένη θέση.

Γιώργος Φώσκολος
Το πλάνο Τούντορ για Παναιτωλικό!

Στον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Έλληνας διεθνής θα παίξει εκεί που αγωνίστηκε στο ματς με τον Πανθρακικό, έχοντας ως παρτενέρ τους Μαλεζά και Σκόνδρα, καθώς ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι τιμωρημένος.

Ενώ την θέση του Τζιόλη στα χαφ θα πάρει ο Εγιάλ Γκολάσα στο πλάι του Έργκους Κάτσε. Ο τεχνικός του Δικεφάλου προτιμάει τον Ισραηλινό στα χαφ από τον Σάμπο με τον οποίο δεν είναι ακόμα ικανοποιημένος, αλλά και τον Τσίμιροτ τον οποίο δεν τον θεωρεί 100% έτοιμο και έχει πάρει απόφαση να τον βάλει σιγά σιγά σε ρυθμούς αγώνων.

Ο Τούντορ μετά από… διάλειμμα δύο αγώνων (Κράσνονταρ Πανθρακικός) επαναφέρει το αγαπημένο του 3-4-3 και με τους τρεις της επίθεσης να είναι οι Μακ, Μπερμπάτοφ και Κλάους.

Κάτω από τα δοκάρια φυσικά θα αγωνιστεί ο Παναγιώτης Γλύκος, στο ένα άκρο της άμυνας θα παίξει ως φουλ-μπακ ο Γκάρι Ροντρίγκες και στο άλλο τις ίδιες πιθανότητες έχουν ο Στέλιος Κίτσιου και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Πηγή: inpaok.com

COMMENTS