Παράσχος: «Έχουμε πρόβλημα στο γκολ»

Παράσχος: «Έχουμε πρόβλημα στο γκολ»

Την καλή ψυχολογία των παικτών του «κρατάει» από το ματς της Λεωφόρου ο τεχνικός του Πλατανιά

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Παράσχος τόνισε πως οι Χανιώτες έχουν σαφές πρόβλημα στο γκολ, αναφέρθηκε στη σημασία του χρόνου που σκόραρε ο Ατζαγκούν και κατέληξε λέγοντας πως το «τριφύλλι» μπορεί να κάνει καλά πράγματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για ακομα μια αγωνιστική δεν μπορέσαμε θετικο αποτέλεσμα. Νομιζω τον κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό, ήρθαμε στη Λεωφόρο να παίξουμε στα ίσια το ματς. Απ’ τη μία κάνουμε καλές εμφανίσεις, απ’ την άλλη μας λείπουν οι βαθμοί. Και κατοχή μπάλας είχαμε, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, κάναμε οργανωμένες επιθεσεις. Δεχθήκαμε γκολ σε κρίσιμο σημείο. Αν πηγαίναμε με το 0-0 στο ημίχρονο ίσως παίρναμε κάτι καλύτερο. Ρισκάραμε στο δεύτερο, προσπαθήσαμε πολύ αλλά το γκολ είναι πολύ δύσκλολο για εμάς. Συνεχίσαμε να μην μπορουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και τουλάχιστον να μην χάσουμε την καλη ψυχολογία που έχουμε».

Για τα σχήματα που δοκίμασε: «Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα. Όσους είχαμε στην επιθεση τους δοκιμάσαμε, είναι ατυχία αλλα και ανικανότητα σε πολλά σημεία του παιχνιδιού την οποία και πληρώνουμε».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άσχημο υλικό, αλλά παρα πολύ καλό. Τα παιχνίδια της Ευρώπης στοίχισαν και ψυχολογικά επιβάρυναν. Έχει πολλές λύσεις, μπορεί να παίξει μπάλα και καλό ποδόσφαιρο, αλλά εμεινε έξω από Ευρώπη και τον επιβαρυνει αυτό, αλλά σαν ομάδα τον πιστεύω πολύ τον Παναθηναϊκό και μπορεί να κάνει πράγματα».



Μεταγραφές: Ο Άρης ανακοίνωσε Χόνγκλα και Κέρκεζ
Μεταγραφές: Ο Άρης ανακοίνωσε Χόνγκλα και Κέρκεζ
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-3: «Αυτοκτόνησαν» οι «πράσινοι» και χάρισαν την κούπα!
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-3: «Αυτοκτόνησαν» οι «πράσινοι» και χάρισαν την κούπα!
Euroleague: Επίσημο! Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανανέωσε για τρία χρόνια με τη Φενέρμπαχτσε
Euroleague: Επίσημο! Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανανέωσε για τρία χρόνια με τη Φενέρμπαχτσε
ΑΕΚ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Ζίνι και Πιερό, «ετοιμοπόλεμος» με ΟΦΗ ο Ρότα
ΑΕΚ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Ζίνι και Πιερό, «ετοιμοπόλεμος» με ΟΦΗ ο Ρότα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved