Ατρόμητος: «Έδεσε» Κοντοέ ως το 2017

Ατρόμητος: «Έδεσε» Κοντοέ ως το 2017

Για δύο ακόμα χρόνια θα αγωνίζεται στον Ατρόμητο ο Γιάννης Κοντοές, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του.

Ο 29χρονος μπακ έκανε πολύ καλή σεζόν στην ομάδα του Περιστερίου και η διοίκηση αποφάσισε να τον επιβραβεύσει με επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2017. Ο Κοντοές αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις άμυνας, αλλά κυρίως στο δεξιό άκρο και φέτος μέτρησε 23 συμμετοχές στους «κυανόλευκους».

Αμέσως μετά τη συμφωνία για νέο συμβόλαιο, ο Κοντοές δήλωσε στο atromitosfc.gr: «Όταν ήρθα πέρσι στον Ατρόμητο, είχα δηλώσει ότι η αίσθηση μου ήταν πως θα μείνω περισσότερα χρόνια απ’ όσο σε άλλες ομάδες, κάτι που αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.

Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για την ομάδα και για εμένα, αλλά μας βγάζει πιο δυνατούς έχοντας εκπληρώσει κάποιους στόχους. Εύχομαι να τους ολοκληρώσουμε στη νέα σεζόν πρωτίστως με την πρόκριση μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και διατηρώντας τα κεκτημένα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ο πρόεδρος κ. Σπανός, ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος και ο προπονητής κ. Γρηγορίου με γεμίζει αυτοπεποίθηση αλλά και με αίσθημα ευθύνης για να κάνω το καλύτερο δυνατό και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.

Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα χρειαστούμε τους φιλάθλους μας ακόμη περισσότερο κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιάννης Κοντοές θα συνεχίσει μαζί μας για τα επόμενα δύο χρόνια!

Το ποδόσφαιρο είναι μια απεικόνιση της ζωής. Πέφτεις, σηκώνεσαι, ξαναπέφτεις, ξανασηκώνεσαι. Ο Γιάννης Κοντοές μέσα από τη συνολική του παρουσία, τη θέληση και την προσπάθεια κέρδισε την εμπιστοσύνη της ομάδας μας αποδεικνύοντας ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται».

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2017, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Γιάννης Κοντοές ολοκλήρωσε την σεζόν 2014 – 15 με 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved