Ο Παναθηναϊκός της επόμενης περιόδου!

Ο Παναθηναϊκός της επόμενης περιόδου!

Δείτε στο Onsports πως διαμορφώνεται το ρόστερ της νέας χρονιάς στον Παναθηναϊκό, με βάση το πως κινούνται στις μεταγραφές και πως έχουν σχεδιάσει τις προτεραιότητές τους οι «πράσινοι».

Η πορεία των ανανεώσεων των συμβολαίων από πλευράς Παναθηναϊκού, έχει δείξει ήδη την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούν οι «πράσινοι». Η διοίκηση του «τριφυλλιού» και το τεχνικό τιμ έχουν αποφασίσει να στηριχθεί ο βασικός κορμός και να αυξηθεί το μπάτζετ έτσι ώστε η ομάδα να ενισχυθεί σε θέση που πραγματικά έχει ανάγκη έτσι ώστε να αλλάξει επίπεδο και να διεκδικήσει τους στόχους που πια είναι ξεκάθαρη. Διεκδίκηση του πρωταθλήματος και αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αρχίσει να αναζητά τους ποδοσφαιριστές για τις θέσεις που «πονάει» και του δημιούργησαν προβλήματα φέτος με αποτέλεσμα να χαθούν βαθμοί. Πρώτη προτεραιότητα σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, είναι η θέση του δεξιού μπακ. Ήδη στο «τριφύλλι» έχουν κινηθεί για τον Μίκαελ Λανγκ με τον διεθνή Ελβετό να είναι ο νο1 στόχος για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, η έλευση ενός ποιοτικού αμυντικού χαφ θα είναι η δεύτερη σημαντική κίνηση και πιθανότατα να δαπανηθεί και το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ σε αυτή την κατεύθυνση. Ο Παναθηναϊκός αναζητά στόχους για αυτή τη θέση και δεν αποκλείεται αυτοί να βρεθούν και στο ταξίδι που θα κάνει σε Βραζιλία και Αργεντινή ο Λεωνίδας Βόκολος στο προσεχές διάστημα. Παράλληλα, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η αποχώρηση του Μέντες, ο οποίος στη δεύτερη χρονιά του έδειξε πως δεν ήταν σε θέση να δώσει όσα και στην πρώτη...

Επίσης, στον Παναθηναϊκό θα κινηθούν και για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής στο «βάθος» της. Οι Μπεργκ, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Καρέλης είναι ικανοί και αρκετοί να σηκώσουν το βάρος, όμως, για μια μεγάλη χρονιά με τρεις στόχους (πρωτάθλημα, κύπελλο κι Ευρώπη), χρειάζονται περισσότερες λύσεις, ποσοτικά. Έτσι, δεν αποκλείεται η απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ αλλά κι ενός φορ περιοχής, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που θα είναι η πρώτη εναλλακτική πίσω από τον Μπεργκ.

Το αν ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για ακραίο χαφ θα εξαρτηθεί εν πολλοίς και από το αν θα παρεμείνει στο ρόστερ ο Χάρης Μαυρίας. Στη θέση του εσωτερικού χαφ, η παρουσία των Νίνη, Ζέκα και Δώνη δίνει λύσεις, ενώ υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της παραμονής του Ντάνιελ Πράνιτς. Συνεπώς, ποσοτικά στις περισσότερες θέσεις ο Παναθηναϊκός είναι καλυμμένος, εκτός από αυτές που η μεταγραφή ορίζεται ως προτεραιότητα. Εκεί η ενίσχυση είναι δεδομένη και θα γίνει βάσει σχεδίου.

Ο Παναθηναϊκός της σεζόν 2015-2016

Τερματοφύλακας
Λουκ Στιλ
Κοτσόλης
Κότσαρης
Αναγνωστόπουλος

Δεξί μπακ               Δεξί Στόπερ                          Αριστερό Στόπερ                Αριστερό μπακ
Μεταγραφή                Ταυλαρίδης                              Σίλντενφελντ                        Χουχούμης
Μπούρμπος            Τριανταφυλλόπουλος                     Κουτρουμπής                          Νάνο

Αμυντικός Χαφ
Μεταγραφή
Λαγός

Εσωτερικός Χαφ                          Εσωτερικός Χαφ
Ζέκα                                    Νίνης
Δώνης                                  Πράνιτς

Επιθετικός Χαφ
Πέτριτς
Ατζαγκούν

Επιθετικός                                                 Επιθετικός                                          Επιθετικός
Κλωναρίδης                                                     Μπεργκ                                              Καρέλης
Μαυρίας (;)                                                    Μεταγραφή                                             Ντίνας
Μεταγραφή (;)                                                                                                        Μεταγραφή (;)



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved