Συντιχάκης: «Θύμα του… νόμου της ζούγκλας ο ΟΦΗ»
SHARE

Συντιχάκης: «Θύμα του… νόμου της ζούγκλας ο ΟΦΗ»

Τα πυρά του κατά του επιχειρηματικού πολέμου που μαίνεται στο ποδόσφαιρο εξαπέλυσε με επιστολή του στον υφυπουργό Αθλητισμού ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ

Η κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ έχει κινητοποιήσει και ανθρώπους του πολιτικού χώρου, που ο ένας μετά τον άλλο παίρνουν θέση για τον... κατήφορο που πήρε ο σύλλογος. Έτσι, με επιστολή του στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ, Μανώλης Συντιχάκης αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο ΟΦΗ υπήρξε θύμα του «νόμου της ζούγκλας» που κυβερνά το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Κύριε Υφυπουργέ, Ο πρόσφατος υποβιβασμός του ΟΦΗ, δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία, ούτε απλώς αποτελεί ένα φαινόμενο κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης. Αποκαλύπτει το τέλμα και τη σαπίλα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, τον ανελέητο επιχειρηματικό ανταγωνισμό στον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο. Οι ρίζες του προβλήματος βρίσκονται πολλά χρόνια πριν. Άρχισε από την εποχή της μετάλλαξης του ποδοσφαίρου από ερασιτεχνικό σε επαγγελματικό και της εισόδου των επιχειρηματιών σε αυτό, εξέλιξη που κορυφώθηκε την τελευταία 15ετία. Οι αγοραίες λογικές και τα παιχνίδια κέρδους που εφαρμόστηκαν, συντηρήθηκαν και απ” τις εκάστοτε κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που υιοθέτησαν και υλοποίησαν το μοντέλο του αθλητισμού – επιχείρηση. Έκτοτε οι επιδοτήσεις απ” τον κρατικό κορβανά στους μεγαλοεπιχειρηματίες, η διαγραφή χρεών των ΠΑΕ, η παράδοση προς εκμετάλλευση αθλητικών χώρων, η χείρα βοηθείας με την αλλαγή ή καταστρατήγηση νόμων που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει αποτελούν πάγια τακτική των εναλλασσομένων κυβερνήσεων.

Τα ίδια αυτά κόμματα (βουλευτές και στελέχη τους πολιτικά ή/και αθλητικά) – που χύνουν σήμερα κροκοδείλια δάκρυα και ευαγγελίζονται «εξυγίανση», τήρηση των νόμων που αυτά θέσπισαν – είναι που διαχρονικά και συνειδητά ευνοούν την παραβίασή τους. Πώς να «καταστρέψεις» άλλωστε το δημιούργημά σου; Η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μόλις πριν λίγες ημέρες, με προκλητικό τρόπο και μέσω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου – μια πρακτική που μέχρι χτες κατάγγελλε – αποφάσισε να προχωρήσει στη διαγραφή των προστίμων που έχουν επιβληθεί σε επιχειρηματικούς ομίλους, μεταξύ αυτών και σε πολλές ΠΑΕ για παραβάσεις του φορολογικού και τελωνειακού κώδικα. Μ’ αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση πολιτεύεται στο να αντιμετωπίσει τις απάτες και τη διαφθορά. Χαρίζει εκατομμύρια ευρώ στους επιχειρηματίες και εκβιάζει το λαό να πληρώνει αγόγγυστα τους φόρους και τα χαράτσια. Χαμένοι βγαίνουν για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι, αφού τα χρέη των ΠΑΕ που διαγράφονται είναι δεδουλευμένα ποδοσφαιριστών και υπαλλήλων.

Ο νόμος που κινεί τα νήματα του ποδοσφαίρου σήμερα, κάτι που τα γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, είναι ο νόμος του κέρδους και ο ανελέητος ανταγωνισμός που φαντάζει ως νομοτέλεια. Είναι το ποδόσφαιρο του στοιχήματος και των κυκλωμάτων. Είναι το συνώνυμο της βίας, του ντόπινγκ, των στημένων παιχνιδιών. Γνωστός, ως «νόμος της ζούγκλας», που οδήγησε, οδηγεί και θα οδηγεί κάθε φορά τις ομάδες και τους οπαδούς τους σε συγκρούσεις δίχως όρια. Είναι ένας πόλεμος που σχεδιάζεται, οργανώνεται και πραγματοποιείται κυρίως εκτός των γηπέδων, ισοπεδώνοντας αξίες και ιστορικές πορείες ομάδων, όπως του ΟΦΗ. Θύματά του είναι ο φίλαθλος κόσμος, η νεολαία που από τη μία περιορίζεται στην εξέδρα να καταναλώνει το θέαμα που γεννά κέρδη για τους λίγους και από την άλλη να χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των επιχειρήσεων. Χαρακτηριστική στιγμή αυτού του πολέμου, είναι και αυτή του ΟΦΗ, ενός σωματείου με 90 χρόνια ιστορία, με την οποία ταυτίστηκαν πολλές γενιές του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα και που αποτελεί μέρος της ιστορίας του αθλητισμού της πόλης του Ηρακλείου και του νησιού. Ο ΟΦΗ καλείται να πληρώσει, με τον υποβιβασμό του, μια πολιτική «εξυγίανσης» που ποτέ δεν έγινε και ποτέ δεν θα γίνει γιατί απλά εξυγίανση και υποταγή του αθλητισμού στο κέρδος με την επιχειρηματική δράση είναι πράγματα αλληλοαναιρούμενα.

Η πραγματική εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο προϋποθέτει, την κατεδάφιση αυτού του σάπιου οικοδομήματος, που έχει στηρίγματά του, τους επιχειρηματικούς ομίλους, τους πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες που βρίσκονται πίσω από κάθε διαπλοκή και που εντάσσουν σ” αυτές τις επιχειρηματικές τους διαπλοκές ποικίλες δραστηριότητες, είτε πουλώντας θέαμα, είτε στήνοντας παιχνίδια (ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ), είτε ξεπλένοντας μαύρο χρήμα, είτε εξαργυρώνοντας την αγάπη χιλιάδων οπαδών για τα σωματεία τους, προκειμένου να διαμορφώσουν λαϊκό προφίλ για να στρώνουν ευνοϊκό έδαφος στους οικονομικούς – επιχειρηματικούς τους σχεδιασμούς. Είναι γνωστό πόσες ΠΑΕ μπήκαν για τα τεράστια χρέη τους στους διακανονισμούς και διαδικασίες που παρέχει το άρθρο 44 καθώς και σε άλλες ειδικές ρυθμίσεις. Είναι γνωστό ότι σήμερα όλες οι ΠΑΕ χρωστάνε.

Γιατί άραγε δεν ενεργοποιείται το ελεγκτικό συνέδριο του κράτους ώστε σε τακτή ετήσια βάση να παρουσιάζονται στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των ελέγχων για κάθε ΠΑΕ; Αν γινόταν όμως αυτό θα ασφυκτιούσαν από τη διαφάνεια γιατί τρέφονται με την αδιαφάνεια. Το σκοτάδι είναι ο χώρος που ζει και κινείται όλο αυτό το σάπιο οικοδόμημα. Αυτός δεν είναι αθλητισμός. Αυτός ο παρ-αθλητισμός οδηγεί στο περιθώριο τη δραστηριότητα του κάθε σωματείου στη γειτονιά, απαξιώνει τον αθλητισμό στο σχολείο, με χαμένη τη νεολαία.

Κύριε Υφυπουργέ
Η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενώ από τη μια μεριά καταγγέλλει τη σημερινή κατάσταση, από την άλλη δεν αμφισβητεί ούτε κατά κεραία την εμπορευματοποίηση και το ποδόσφαιρο των επιχειρηματιών, με τους οποίους μάλιστα ξεκινάει και ένα επικίνδυνο «φλερτ». Στέκεται μόνο στις παθογένειες του συστήματος, που, όπως επισημαίνει, μπορούν να εξαλειφθούν απλά και μόνο με την εφαρμογή των νόμων και τη φυλάκιση των εκάστοτε ενόχων. Για την ίδια την κυβέρνηση, η λύση μπορεί να δοθεί με την είσοδο «υγιών» επιχειρηματιών και τη συνύπαρξη του επαγγελματικού με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, πράγμα όχι μόνο ανέφικτο, αλλά και απόλυτα απατηλό όταν είναι προφανές, ότι η όποια ενίσχυση του αθλητισμού ως εμπόρευμα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τα συμφέροντα των επιχειρηματιών, λειτουργεί σε βάρος του αθλητισμού ως δικαίωμα.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ – και όλων των ομάδων – πρέπει να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα από αυτόν τον αθλητισμό που βιώνουν σήμερα, από τους «Μεσσίες» που έρχονται δήθεν για τη σωτηρία της ομάδας και μόλις “δουν τα δύσκολα” φεύγουν πολύ πιο πλούσιοι και πολύ πιο επώνυμοι απ’ ότι ήρθαν. Δεν είναι δυνατόν να ταυτίζεται το καλό της ομάδας με το συμφέρον και τις επιδιώξεις του κάθε επιχειρηματία που την εκμεταλλεύεται. Ο πραγματικός αθλητισμός είναι αυτός που θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους ανεξαίρετα να συμμετέχουν σε αθλητική δραστηριότητα, με έπαθλο την υγεία τους, την καλλιέργεια και θωράκιση της προσωπικότητας κάθε νέου και νέας από τη συμμετοχή αυτή. Ο ΟΦΗ, με την ιστορία που έχει, τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου θα αναγεννηθεί και πάλι από τις στάχτες του από την Γ” Εθνική. Όμως, οι όποιες αλλαγές συμπεριληφθούν στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο για τις ομάδες που υποβιβάζονται και θα ισχύσουν από την αγωνιστική χρονιά 2015-2016, αποτελούν παυσίπονο και σε καμία περίπτωση δεν οδηγούν στην αποκάλυψη των πραγματικών αιτιών.

Είναι φανερό, ότι η διαπλοκή ομάδων και επιχειρηματικών συμφερόντων, η οποία παράγει και αναπαράγει τέτοια φαινόμενα, τα πολλαπλασιάζει σαν τις κεφαλές της “λερναίας ύδρας” και θα συνεχίσει να υπάρχει, εφόσον δεν αποκοπεί οριστικά και αμετάκλητα ο “ομφάλιος λώρος” τους. Η μόνη λύση είναι η κατάργηση των ΠΑΕ και η κάθε είδους επιχειρηματική δράση στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Να σταματήσει κάθε χρηματοδότηση στις ΠΑΕ, να αποδοθούν όλα τα χρέη των ΠΑΕ στο δημόσιο και να νομοθετηθεί η άμεση διακοπή συμμετοχής ελληνικών ομάδων στο στοίχημα και σε άλλα παιχνίδια τζόγου. Η πραγματική εξυγίανση του ποδοσφαίρου απαιτεί τη δημιουργία ενός άλλου ποδοσφαιρικού οικοδομήματος, που θα χρηματοδοτείται από το κράτος, θα ελέγχεται σε τακτή βάση από φίλαθλα και άλλα λαϊκά όργανα, θα διοικείται από πραγματικούς φιλάθλους, θα αποκλείει κάθε επιχειρηματική δράση στο ποδόσφαιρο έτσι που οι πορείες των ομάδων να καθορίζονται εντός των γηπέδων. Ένα τέτοιο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα μπορεί να υπάρξει μόνο αν την εξουσία την έχει ο λαός και όχι οι επιχειρηματίες. Άρα απαιτείται σύγκρουση με την εξουσία τους».

Basketball Champions League: Φελντέιν και Αμάρε υπέγραψαν το 2-0 της Χάποελ!
Basketball Champions League: Φελντέιν και Αμάρε υπέγραψαν το 2-0 της Χάποελ!
Nations League: Με ανατροπή η Γαλλία «βύθισε» την Γερμανία (video)
Nations League: Με ανατροπή η Γαλλία «βύθισε» την Γερμανία (video)
Eurocup: Νίκη Ερυθρού Αστέρα με σούπερ Φαγιέ, ο Σλότερ νίκησε τον Γκάμπριελ!
Eurocup: Νίκη Ερυθρού Αστέρα με σούπερ Φαγιέ, ο Σλότερ νίκησε τον Γκάμπριελ!
Η φωτογραφία με τον «σκασμένο» Γκιστ στο φινάλε (photo)
Η φωτογραφία με τον «σκασμένο» Γκιστ στο φινάλε (photo)

 • Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Ρίο Άβε
  23:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Τένις: Laver Cup 2018 - Ανασκόπηση
  23:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Λεβάντε
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  00:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  00:259η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  00:30Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  00:40Σπαθοβούνι.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  00:558η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • RBAR 2018 - Magazine
  01:05Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  01:155η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Ράγιο Βαγιεκάνο
  01:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  01:50Σέρρες. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  02:00Rakuten Japan Open Tennis Championships. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  03:00Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Τζον Ίσνερ
  03:15Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Χέρτα Βερολίνου
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E665
  04:45Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  05:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μαγδεβούργο - Ντινάμο Δρέσδης
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2018 E20
  07:00Στιγμιότυπα.
 • Surfing ISA World Surfing Games
  07:10Υδάτινα σπορ.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:30Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  08:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:255η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  09:10Γιανγκσού, Κίνα. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  09:45Σπαθοβούνι.
 • RBAR 2018 - Magazine
  10:20Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Νυρεμβέργη
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  10:50Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • GP Confidential 2018 E20
  11:05Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Λέμγκο
  11:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Pick n' Roll
  11:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC 2018
  11:50Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  13:05Σέρρες. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Καζινμπάρτσικα - ΠΑΟΚ
  13:25CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  13:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  14:05MotoGP Grand Prix Ταϊλάνδης. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  14:15Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Ρίο Άβε
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  15:10MotoGP Grand Prix Ταϊλάνδης. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Βόλεϊ: ΠΑΟΚ - Καζινμπάρτσικα (Ζ)
  16:00CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • GP Confidential 2018 E20
  16:15Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E3
  16:25Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  16:55Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:00Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  17:15Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  17:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  18:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  18:15Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  19:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E3
  19:15Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Βόλεϊ: ΠΑΟΚ - Καζινμπάρτσικα
  20:00CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Ιαπωνίας
  20:15Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη Σουζούκα, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies