Παναθηναϊκός: Τα δύο… όπλα για Λανγκ

Παναθηναϊκός: Τα δύο… όπλα για Λανγκ

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο Μίχαελ Λανγκ με τους «πράσινους» να έχουν προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων… διεκδικητών του ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Η Πράσινη», ο Ελβετός δεξιός μπακ της Γκρασχόπερς, πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του και οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, κυρίως από την Γερμανία, ωστόσο, το «τριφύλλι» διαθέτει δύο σημαντικά… όπλα στις διαπραγματεύσεις με τον διεθνή άσο.

Αρχικά, ο Παναθηναϊκός είναι εκ των πρωταγωνιστών του ελληνικού πρωταθλήματος και στο dna του είναι η διεκδίκηση των τίτλων, ενώ παράλληλα, συμμετέχει και στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, κάτι που μόνο… απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει. Μάλιστα, οι δύο αυτοί λόγοι, θεωρούνται σημαντικά… ατού στα «χέρια» των «πράσινων», έναντι των… διεκδικητών του παίκτη, μια και οι υπόλοιποι σύλλογοι δεν μπορούν να… προσφέρουν ανάλογα «όπλα» στις συζητήσεις με τον 24χρονο Ελβετό μπακ.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες, μετά το Πάσχα, ο Λεωνίδας Βόκολος αναμένεται να αναχωρήσει για το εξωτερικό, όπου θα έχει μία επαφή με την πλευρά του διεθνή ποδοσφαιριστή, ούτως ώστε να ενημερωθεί για τις σκέψεις του Μίχαελ Λανγκ και σε περίπτωση που βρεθεί… πρόσφορο έδαφος, να γίνει το τελικό… βήμα για την απόκτησή του.

Παράλληλα, ο Λεωνίδας Βόκολος αναμένεται να ταξιδέψει για την Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα τη Βραζιλία, όπου θα έχει συναντήσεις με μάνατζερ από την χώρα της σάμπα, αλλά και να «τσεκάρει» από κοντά ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό.



Παναιτωλικός: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Μιγκέλ Λουίς
Παναιτωλικός: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Μιγκέλ Λουίς
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί το Σάββατο (6/12)
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί το Σάββατο (6/12)
Κολύμβηση: Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου
Κολύμβηση: Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου
Τι Τζέι Σορτς: «Μπήκαμε με λάθος νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο»
Τι Τζέι Σορτς: «Μπήκαμε με λάθος νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved