Νομπόα: «Χρειάζεται παίκτες ο ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα»

Νομπόα: «Χρειάζεται παίκτες ο ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα»

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει πολλές εναλλακτικές στο ρόστερ του και να μην βασίζεται σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για να κάνει πρωταθλητισμό, όπως τόνισε ο Κριστιάν Νομπόα.

Ο μέσος από το Εκουαδόρ, μίλησε στην εφημερίδα «Goal» για τις πρώτες του… εντυπώσεις από την θητεία του στον «Δικέφαλο», τις ανάγκες που έχουν οι «ασπρόμαυροι» για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, την απουσία του κόσμου από την Τούμπα, αλλά και την… αποχώρησή του για το Κόπα Αμερίκα, εν μέσω των ελληνικών play offs.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής μέσος μίλησε για:

Τις ανάγκες του ΠΑΟΚ για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος: «Το πρώτο που χρειάζεται είναι παίκτες. Περισσότερους παίκτες. Αυτό που είδα εγώ είναι πως όταν η ομάδα ήταν πλήρης, όλα πήγαιναν καλά και τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Στη συνέχεια ήρθαν οι πρώτοι τραυματισμοί και οι απουσίες, με αποτέλεσμα να γίνουν αλλαγές στην ομάδα και τα αποτελέσματα να μην είναι ίδια. Αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό. Να έχουμε περισσότερους παίκτες και όχι μόνο 11-12. Αν η ομάδα καταφέρει να έχει 15-16 παίκτες του ίδιου επιπέδου, τότε όλα θα είναι καλύτερα. Έχουμε καλό προπονητή και πιστεύω ότι αν γίνει αυτό που λέω, όλα θα πάνε καλά».

Την απουσία του κόσμου από την Τούμπα: «Θα πρέπει να δουλέψουμε, θα πρέπει α παλέψουμε, θα πρέπει να νικήσουμε, για να φέρουμε και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο. Είναι ωραίο όταν βλέπεις ένα γεμάτο γήπεδο. Ακόμα όμως και όταν μπεις στο γήπεδο και δεις μονάχα έναν φίλαθλο, πρέπει να μπεις στο χορτάρι και να παλέψεις γι' αυτόν. Οι φίλαθλοί μας βρέθηκαν μαζικά κοντά μας, αλλά μας είδαν να χάνουμε έναν-έναν τους στόχους μας. Δεν χρειάζεται να τους το πω εγώ. Το ξέρουν. Τους χρειαζόμαστε. Όπως και εκείνοι μας χρειάζονται. Οι φίλαθλοι έρχονται στο γήπεδο για να σε στηρίξουν την ώρα που παίζεις και εσύ πρέπει να παίξεις για εκείνους. Είτε κερδίσεις, είτε χάσεις, είτε φέρεις ισοπαλία, έχει μεγάλη σημασία να νιώθουν ότι προσπάθησες να νικήσεις για εκείνους και εκείνοι να νιώθουν πως έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κερδίσεις. Θα ήθελα να ξαναδώ το γήπεδο της Τούμπας γεμάτο, αλλά, είτε είναι γεμάτο είτε όχι, θα παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και όταν παίζω μπάλα δεν αισθάνομαι πίεση».

Τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα: «Η κατάσταση είναι δύσκολη για μένα και την παρουσία μου στα play offs. Όλα τα πρωταθλήματα τελειώνουν με τη συμπλήρωση δύο γύρων και στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η κατάσταση. Το αποδέχομαι, καθώς αυτοί είναι οι κανόνες. Στην Εθνική με θέλουν από την πρώτη μέρα και στον ΠΑΟΚ με θέλουν στα play offs. Δεν μπορώ να πω ότι 100% θα είμαι εδώ. Θα πρέπει να μιλήσω και με τον προπονητή μου στην εθνική. Για το Εκουαδόρ το Κόπα Αμέρικα είναι σημαντικό».

Τους παίκτες που συνεργάζεται στην μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ: «Έχουν γίνει πολλές αλλαγές και συνεχώς παίζω με άλλον συμπαίκτη. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι ένας παίκτης διεθνής, με εμπειρίες, με τον οποίο τα πηγαίνω καλά. Ο Κάτσε έχει απουσίες λόγω καρτών, ο Μαντούρο είχε τον τραυματισμό και περιμένω να παίξω και με εκείνους».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο κομβικός ρόλος του Εργκίν Αταμάν - Έκτο Final Four με τρίτη διαφορετική ομάδα
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο κομβικός ρόλος του Εργκίν Αταμάν - Έκτο Final Four με τρίτη διαφορετική ομάδα
Μεντιλίμπαρ: «Όλα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο»!
Μεντιλίμπαρ: «Όλα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο»!
Χόρεψε το «Zari» παρέα με τη Μαρίνα Σάττι
Χόρεψε το «Zari» παρέα με τη Μαρίνα Σάττι
ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor: Στους "πράσινους" ο Ναν μέχρι το 2026
ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor: Στους "πράσινους" ο Ναν μέχρι το 2026
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved