Καζναφέρης: «Αν κερδίσουμε όλα τα ματς θα σωθούμε»

Καζναφέρης: «Αν κερδίσουμε όλα τα ματς θα σωθούμε»

Αισιόδοξος για την προσπάθεια του Εργοτέλη να σωθεί εμφανίζεται ο άσος των Κρητικών ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό

Εφόσον ο Εργοτέλης καταφέρει να πετύχει 5 νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές που απομένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος , τότε θα σωθεί σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Καζναφέρης.

Αναλυτικά μιλώντας στον «Athletic Radio 104,2» επεσήμανε:

Για το τι θα κρίνει το παιχνίδι: «Αυτό που μας προβληματίζει είναι μόνο η δική μας απόδοση. Αν πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Το βλέπουμε σαν τελευταίο παιχνίδι και βλέπουμε μόνο το πως θα έρθει η νίκη. Όταν δίνεις ένα παιχνίδι που είναι μια κατηγορία, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να παρουσιάσουμε τα στοιχεία που χρειάζεται για να κερδίσουμε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου. Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο του Ηρακλείου γιατί δίνουμε έναν κρίσιμο αγώνα ώστε να του δώσουμε μια χαρά με τη νίκη μας επί του Πανθρακικού».

Για το αίτημα του Εργοτέλη για πτώση δύο ομάδων: «Υπάρχει λογική του να υποβιβαστούν μόνο δύο ομάδες. Υπάρχουν κάποιες που κερδίζουν τους βαθμούς χωρίς να αγωνίζονται. Εμείς κοιτάζουμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι γιατί είναι θέμα της διοίκησης. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας το γεγονός ότι υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες και με αυτό το δεδομένο θα μπούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι χρησιμοποιείται σε πολλές θέσεις: «Δεν μου αρέσει μια συγκεκριμένη θέση. Θέλω να βοηθώ την ομάδα όπου έχει ανάγκη. Εάν ο προπονητής μου πει ότι θέλει να βοηθήσω στο κέντρο, θα παίξω εκεί. Όπου κρίνει ο προπονητής μου ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, θα παίξω εκεί».

Για το που θα φτάσει το όριο παραμονής: «Πιστεύω ότι θα κριθεί από τα δικά μας αποτελέσματα. Αν κάνουμε το 5Χ5 τότε το όριο της παραμονής θα κριθεί στους 40 βαθμούς. Εφόσον κάνουμε το απόλυτο τότε θα έχουμε στα υπέρ μας και τις ισοβαθμίες με Πανθρακικό, Λεβαδειακό. Μπορεί να μην φτάσει στους 40 βαθμούς αλλά ακόμα και στους 37 αν κερδίσουμε Πανθρακικό, Λεβαδειακό τότε τους βάζουμε από κάτω. Αν ο Εργοτέλης είναι αυτός που πρέπει να είναι τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Για τις ελπίδες παραμονής και αν το πιστεύουν στον Εργοτέλη: «Φυσικά και το πιστεύουμε. Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήταν κανένας εδώ. Εφόσον υπάρχουν ελπίδες τότε δεν θα βρισκόμασταν εδώ. Αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος τότε θα σωθεί ο Εργοτέλης».

Για το τι έφταιξε και ο Εργοτέλης κινδυνεύει με υποβιβασμό: «Το να ψάχνουμε δικαιολογίες είναι κάτι εύκολο. Όλα έφταιξαν όμως σημασία έχει το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής. Έγιναν πολλές αλλαγές από το περασμένο καλοκαίρι. Έγιναν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Εργοτέλη. Ειναι κάποια πράγματα που παίζουν ρόλο στην παρουσία της ομάδας».

Για την παραμονή του στην Κρήτη και το μέλλον του: «Για όλο τον κόσμο είναι ένας πολύ ωραίος τόπος με καλούς και φιλόξενους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστεί στο νησί. Αυτό που έχει σημασία είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία».

Για το ποιες ομάδες κινδυνεύουν: «Ακόμα και η Κέρκυρα που έχει 40 βαθμούς αν δεν πάρει βαθμό τότε μπορεί να κινδυνεύσει. Όσες ομάδες είναι κάτω από τους 40 βρίσκονται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού».



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved