Ατρόμητος: Επίσκεψη φοιτητών στο αθλητικό κέντρο
Το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ατρόμητος επισκέφθηκε την Τρίτη (10/3) το Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού του προγράμματος που έχει ως μάθημα ειδικότητας τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Επικεφαλής του τμήματος ήταν η επίκουρη καθηγήτρια Ουρανία Βρόντου, η οποία διατέλεσε υπεύθυνη της Ολυμπιακής εγκατάστασης Πυγμαχίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Με την εμπειρία που την διακρίνει ανέλυσε στους φοιτητές τη δημιουργία από την αρχή μιας αθλητικής εγκατάστασης, τη χρήση της στους αγώνες αλλά και τη μετέπειτα εκμετάλλευση της.
Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου επισκέφθηκαν όλους τους χώρους του αθλητικού κέντρου του Ατρομήτου κι έμειναν εντυπωσιασμένοι τόσο από την άριστη οργάνωση όσο από τη λειτουργικότητα των χώρων που εξυπηρετούν τις υποχρεώσεις μια επαγγελματικής ομάδας υψηλών απαιτήσεων.
Επιπλέον επισκέφθηκαν και το παρακείμενο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Στεφανόπουλος» το οποίο χρησιμοποιείται πλέον για τη διεξαγωγή αγώνων μπάσκετ και βόλεϊ.