Χριστόπουλος: «Μόνοι μας το δυσκολέψαμε»

Χριστόπουλος: «Μόνοι μας το δυσκολέψαμε»

Ιδιαίτερα απογοητευμένος από την ήττα στο ματς με τον Λεβαδειακό εμφανίστηκε ο τεχνικός του Πλατανιά.

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ μουδιασμένα, ήταν λογικό αυτό. Έχει συμβεί σε όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής να μπαίνουν πιο δυνατά οι φιλοξενούμενοι. Μετά βρήκαμε τα πατήματά μας, προσπαθήσαμε να αναπτυχθούμε καλά αλλά ο αντίπαλος αμύνθηκε καλά. Κάναμε λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν μέτριοι στην ανάπτυξη αλλά δεν κινδυνεύσαμε. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση σε δύσκολη στιγμή και μείναμε πίσω στο σκορ», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Πλατανιά.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Χριστόπουλος είπε: «Στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε δυνατά, ισοφαρίσαμε κι εμείς από στημένη φάση. Ήθελα να αλλάξω σχηματισμό, και πρόσωπα σε κάποιες θέσεις, αλλά ήταν πολύ κακή η στιγμή που δεχθήκαμε το δεύτερο τέρμα μετά την ισοφάριση. Το παιχνίδι μετά άνοιξε, ήμασταν ανοιχτοί πίσω κι ο αντίπαλος έκανε ευκαιρίες, είχαμε φάσεις για δεύτερο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ενώ πρόσθεσε πως: «Μέσα στο παιχνίδι είναι δύσκολο να θυμηθώ διαστήματα που βρήκαμε ρυθμό. Και για αυτό δεν φταίει μόνο η ομάδα μου που δεν βρήκαμε ρυθμό. Είναι μια κακή ήττα για εμάς η σημερινή. Αν είχαμε κερδίσει όλα θα ήταν πιο εύκολα. Δυστυχώς όμως ήρθε και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Μπαίνουμε σε μια δύσκολη διαδικασία αλλά οι δυνατοί φαίνονται στα δύσκολα. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι, να δούμε τι έφταιξε και τι δεν κάναμε καλά, να ανασυνταχθούμε και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για το πόσοι βαθμοί χρειάζονται για την παραμονή, απάντησε: «Είχαμε βάλει στόχο με τα παιδιά τους 40 πόντους. Πιστεύω εκεί πως θα είσαι σίγουρα στην κατηγορία. Εμείς θέλαμε τρεις νίκες, μια ισοπαλία και το ματς με τη Νίκη Βόλου για να πάμε εκεί. Έχουμε μπροστά μας επτά ματς και θέλουμε τρεις νίκες και μια ισοπαλία για να μείνουμε στην κατηγορία. Τα παιχνίδια δυσκολεύουν, σε εμάς έκανε κακό η διακοπή και η αλλαγή της σειράς των αγώνων. Εμάς μας βάζει η πολιτεία, δεν ξέρω ποιος, να παίξουμε την κατηγορία σε μια εβδομάδα. Αλλά τη ζωή μας την κάνουμε μόνοι μας δύσκολοι. Χάσαμε το σημερινό ματς και το ματς με τον Εργοτέλη στην έδρα μας κι αυτοί οι χαμένοι πόντοι μας κυνηγάνε».

Ενώ για παλαιότερη ατάκα του για τον κόσμο, σχολίασε: «Μην παραποιείτε αυτά που λέω. Βάλτε το βίντεο να δείτε τι είπα. Ο κόσμος είπα ότι άγχωσε την ομάδα. Επειδή προηγήθηκε η Κέρκυρα, τα παιδιά αγχώθηκαν για να βγούμε στην κόντρα και δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Στο ημίχρονο ηρεμήσαμε στα αποδυτήρια και πιστεύω πως στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα με την Κέρκυρα. Αυτό είχα πει».

Τέλος, για την απουσία κόσμου, υποστήριξε: «Όταν σε ένα ματς δεν υπάρχει κόσμος, μπαίνει με αβαντάζ ο αντίπαλος ψυχολογικό. Αυτό φάνηκε, σε όλα τα ματς δείτε πως μπήκαν οι φιλοξενούμενοι. Εμάς το κεκλεισμένων μας έκανε ζημιά, όπως μας έκανε η αλλαγή των αγώνων, όπως μας έχουνε κάνει κι άλλες αποφάσεις ζημιά. Ομως, παρ’ όλες αυτές τις συνθήκες θα μπορούσαμε μόνοι μας να έχουμε κάνει εύκολη τη ζωή μας».



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved