Ναζλίδης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ναζλίδης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Η Βέροια μπορεί να ανέβει κι άλλο στην βαθμολογία σύμφωνα με τον άσο της «βασίλισσας του Βορρά» που εξέφρασε την πίκρα του για την αγωνιστική της κάμψη

Μπορεί με αφορμή την υποχώρηση της Βέροιας στον βαθμολογικό πίνακα να τόνισε πως οι παίκτες της αδίκησαν τους εαυτούς τους αλλά ο Θωμάς Ναζλίδης φρόντισε να εκφράσει την αισιοδοξία της για την πορεία της ομάδας στο υπόλοιπος της τρέχουσας σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis»:

«Πέρασα τέσσερα πολύ ωραία χρόνια στα Χανιά και ήθελα να κάνω αυτή την αλλαγή και να μετακομίσω προς τα πάνω. Δεν μπορούσα να δεχθώ κάποια πράγματα που συνέβαιναν στην ομάδα και αποφασίσω να πάω στη Βέροια. Έχει απίστευτο υλικό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα. Έπρεπε να είμαστε ψηλότερα. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας σε κάποια τελευταία παιχνίδια, αλλά μέχρι το τέλος θα ανέβουμε κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την ευκαιρία που είχε στον αγώνα: «Μπήκε δυνατά η ομάδα, αλλά δεχθήκαμε τρία γκολ χωρίς κάποια ευκαιρία. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο να κάνουμε κάτι καλύτερο, δεν τα καταφέραμε αλλά κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Για την ευκαιρία μου φάνηκε απίστευτο που το έχασα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Συμβαίνουν δυστυχώς αυτά».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Περέιρα, ή ο Νομπόα, που είναι παίκτης που έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Δεν ξέρω αν έχει το βάθος για να αντέξει τον πρωταθλητισμό, κάτι που φάνηκε. Όποιος έβλεπε το ρόστερ του ΠΑΟΚ, το περίμενε, δεν είχε το βάθος για να αντέξει. Είναι απότομο αυτό που έγινε, αλλά πάνω κάτω περίμενα μια τέτοια εξέλιξη».

Για την γνώμη του για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Για μένα ο Άγγελος είναι από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές. Με βοήθησε πολύ σε πολλούς τομείς και τον θεωρώ κορυφαίο».

Για το αν είχε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ: «Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με τον κ. Αναστασιάδη, όμως δεν προχώρησε, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και μακάρι στο μέλλον να μπορέσω σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

Γιατί δεν προχώρησε η μεταγραφή: «Δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες. Ήταν η περίοδος που είχε γραφτεί ότι ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Ντέβιτς και εκεί σταματήσαμε τις κουβέντες. Μετά πήραν άλλη τροπή τα πράγματα κι εγώ υπέγραψα στη Βέροια».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved