Τζαναβάρας: «Να πιστέψουμε στον εαυτό μας»

Τζαναβάρας: «Να πιστέψουμε στον εαυτό μας»

Σημαντικότατη θεωρεί τη νίκη που πήρε η ομάδα του, ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, καθώς θα δώσει αυτοπεποίθηση και δύναμη για τη συνέχεια.

«Παίζαμε εναντίον μιας ομάδας εξαιρετικής με έναν πάρα πολύ καλό κι έμπειρο προπονητή κι αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο, ξέραμε τα δυνατά του σημεία. Λειτουργήσαμε στη διάρκεια του παιχνιδιού πολύ καλά. Αιφνιδιαστήκαμε στο πρώτο δεκάλεπτο, που μπήκε πολύ δυνατά η Καλλονή με τις αλλαγές παιχνιδιού και το δικό της στιλ, αλλά γρήγορα ισορροπήσαμε και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Χτυπήσαμε εκεί που έπρεπε να χτυπήσουμε. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ψυχολογία», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μετά την επικράτηση της Νίκης Βόλου κόντρα στην Καλλονή.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το βλέπαμε κι εμείς κι εσείς, πως η ομάδα ήταν σε ανοδική πορεία. Και στη Νέα Σμύρνη και με τον Αστέρα Τρίπολης, είχε καλή απόδοση και δεν έπρεπε να χάσει. Αυτό φάνηκε και σήμερα όπου και σε φυσική κατάσταση και σε δύναμη σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Αυτό είπα και την Πέμπτη, θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με σκυμμένα τα κεφάλια, με ταπεινότητα και θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε παραπάνω απο το 100%. Εϊναι σημαντική νίκη αλλά έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Τώρα θα χαρούμε απόψε, κι αύριο θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με το ν Πλατανιά, για να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας, πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και για το παιχνίδι και για την εμφάνιση. Είναι κάτι που τους το λέω κάθε μέρα στα αποδυτήρια. Να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς κι αυτό είναι κάτι που θα φανεί μέσα στο γήπεδο και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους που μας στήριξαν σήμερα. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια, ανέφερε: «Είμαστε καλά στα αποδυτήρια, η ομάδα δένεται και συναισθηματικά. Είναι κάτι που δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό. Όλο αυτό που είδατε έγινε μέσα από τα αποδυτήρια. Η ομαδικότητα είναι το βασικό θεμέλιο. Για εμένα όποιος και να σκοράρει είναι καλό. Για τον Σκούρτη είναι δικαίωση για τον ίδιο, γιατί ήταν καλά τον τελευταίο καιρό αλλά αρρώστησε και δεν μας βοήθησε στα τελευταία παιχνίδια. Από εδώ και πέρα θα αποτελέσει ένα πολύ καλό εργαλείο για την ομάδα».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα, είπε: «Ήταν και για το rotation γιατί πολλά παιδιά πήραν παιχνίδια Κυριακή-Πέμπτη και δεν ήθελα να τους φορτώσω με τρίτο παιχνίδι. Έβαλα έναν παίκτη σε κάθε γραμμή, αλλά δουλέψαμε και στα χαρακτηριστικά της Καλλονής γιατί είναι μια πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα».

Για το πόσο θα βοηθήσει η νίκη για τη συνέχεια, απάντησε: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο. Γιατί οι νίκες φέρνουν αυτοπεποίθηση. Τα παιδιά είχαν ανάγκη να πιστέψουν στον εαυτό τους. Κι όσο πιστεύουν θα δείτε κι άλλα».

Για την κόντρα του Πάτση με τους οπαδούς, είπε: «Είχα πει πως υπάρχουν κάποια προβλήματα. Υπάρχει μια πικρία του προέδρου με τους φιλάθλους. Ο πρόεδρος είναι μακριά, αλλά μας βοηθάει πάρα πολύ. Μέσα από τα αγωνιστικά, πιστεύω να λυθούν αυτά τα προβλήματα».

Ενώ για το αν μπορεί να φέρει η ομάδα πίσω τον κόσμο, σχολίασε: «Πιστεύω πως μπορεί να έρθει πίσω. Αυτή η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της. Κανείς δεν πρέπει να βάλει το εγώ του πάνω από την ομάδα».



Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Χωρίς Ιωαννίδη στο ντέρμπι οι «πράσινοι»
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Χωρίς Ιωαννίδη στο ντέρμπι οι «πράσινοι»
Παναθηναϊκός AKTOR: Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στέλνουν δύο φιλάθλους στο Final 4 του Βερολίνου!
Παναθηναϊκός AKTOR: Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στέλνουν δύο φιλάθλους στο Final 4 του Βερολίνου!
Αρης - ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών σε Καμάρα και πορεία στη Τούμπα για το ντέρμπι παρά το απαγορευτικό
Αρης - ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών σε Καμάρα και πορεία στη Τούμπα για το ντέρμπι παρά το απαγορευτικό
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο τελικός του Conference League δεν είναι… προτεραιότητα για τον Ιταλιάνο
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο τελικός του Conference League δεν είναι… προτεραιότητα για τον Ιταλιάνο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved