Τσοκάνης: «Θα επιδιώξουμε μία νέα μεγάλη υπέρβαση»

Τσοκάνης: «Θα επιδιώξουμε μία νέα μεγάλη υπέρβαση»

Την πίστη του στις δυνατότητες του Αστέρα Τρίπολης εξέφρασε ο Τάσος Τσοκάνης, τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα.

Ο νεαρός μέσος στην αποκλειστική του συνέντευξη στην ιστοσελίδα της SuperLeague επισήμανε πως το μυστικό της πορείας των Αρκάδων είναι πως όλοι είναι μια αγαπημένη οικογένεια και κάλεσε τους οπαδούς να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τσοκάνη:

Ερώτηση από τον Γιώργο Οικονόμου

Το γεγονός ότι χρονιά με τη χρονιά οι απαιτήσεις της ομάδας ολοένα και αυξάνονται, σας γεμίζει με άγχος;

«Προσωπικά δεν με γεμίζει άγχος και πιστεύω πώς οι απαιτήσεις του Αστέρα αυξάνονται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όμως για αυτό είμαστε εκεί, για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του υψηλού επιπέδου. Άλλωστε ο στόχος κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίζει σε ομάδες που συμμετέχουν σε υψηλό επίπεδο».

Ποιος είναι ο φετινός στόχος σας στο πρωτάθλημα; Μέχρι που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει η ομάδα;

«Ο στόχος είναι η είσοδος στα πλέι-οφ και από κει και πέρα θα κυνηγήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση».

Ερώτηση από τον Γιάννη Γκογκολάκη

Ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής;

«Σε ομαδικό επίπεδο σίγουρα είναι η Τόττεναμ και σε ατομικό επίπεδο ο Έρικ Λαμέλα».

Ερώτηση από τον Μανώλη Χαραλαμπάκη

Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία σας στο UEFA; Θεωρείς ότι μπορείτε να κάνετε την έκπληξη και να προκριθείτε στην επόμενη φάση;

«Η πορεία είναι καταπληκτική μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι έχουμε πετύχει πολλά πράγματα αντιμετωπίζοντας μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Τη στιγμή που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, υπάρχει η πίστη πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια του ομίλου και να επιδιώξουμε μία νέα μεγάλη υπέρβαση».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Αστέρα;

«Ο Αστέρας μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και τα επόμενα χρόνια γιατί είναι μία ομάδα με άριστη οργάνωση και γίνεται πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς. Σε αυτή την προσπάθεια, είναι σημαντική η παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο. Θέλουμε την υποστήριξη τους όσο γίνεται περισσότερο και να είναι σίγουροι ότι εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθουν υπερήφανοι για την αγαπημένη τους ομάδα».

Ποιο θεωρείς ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σας ως ομάδα;

«Το γεγονός ότι υπάρχουν στο ρόστερ πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, αλλά και το ότι είμαστε μία μεγάλη αγαπημένη οικογένεια και παίζουμε ο ένας για τον άλλον».

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να γίνεις ποδοσφαιριστής;

«Όπως όλα τα μικρά παιδιά, έτσι και εγώ είχα όνειρο να γίνω ποδοσφαιριστής. Ουσιαστικά μεγάλωσα με μία μπάλα και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα».

Ερώτηση από τον Παναγιώτη Κερκίνη

Σε ποιόν τομέα πιστεύεις ότι θα πρέπει να βελτιωθείς και γιατί;

«Η προσπάθεια που κάνω καθημερινά στο γήπεδο, είναι να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής σε όλους τους τομείς και όχι σε κάποιον συγκεκριμένα. Θεωρώ πώς είναι μεγάλη επιτυχία να ξεπερνάς τον εαυτό σου καθημερινά και να ανεβαίνεις επίπεδο. Πιστεύω πάντως, πώς το «κλειδί» όλων αυτών είναι η καθημερινή σκληρή δουλειά στο γήπεδο και αυτό προσπαθώ να κάνω».

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και τι περιμένεις στην εξέλιξή του;

«Το φετινό πρωτάθλημα δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε αγωνιστική. Υπάρχουν μερικές ομάδες που έχουν εκπλήξει με την μέχρι τώρα πορεία τους, προσθέτοντας και αυτές με τη σειρά τους το ανάλογο ενδιαφέρον. Πιστεύω πώς μέχρι το τέλος θα γίνει μεγάλη μάχη, τόσο στην κορυφή, όσο και στις ομάδες που θα κυνηγήσουν την παραμονή στην κατηγορία».



Πέμπτος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Πέμπτος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ολυμπιακός: Από 25 έως 125 ευρώ τα εισιτήρια του τελικού
Ολυμπιακός: Από 25 έως 125 ευρώ τα εισιτήρια του τελικού
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΑΕΚ: Οι οπαδοί έκαναν sold out με Λαμία - Το μήνυμα της ΠΑΕ
ΑΕΚ: Οι οπαδοί έκαναν sold out με Λαμία - Το μήνυμα της ΠΑΕ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved