Βέροια: Πρωτόγνωρη κατάσταση για Γκρανέρο

Ο Ισπανός τεχνικός έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό

Βέροια: Πρωτόγνωρη κατάσταση για Γκρανέρο

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν δυο μήνες για να μπορέσει επιτέλους να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του ο Χοσέ Γκρανέρο. Ο τεχνικός της Βέροιας λοιπόν στην προπόνηση της Τετάρτης (15/10) στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ματς με τον Λεβαδειακό στην Ημαθία είδε για πρώτη φορά το απουσιολόγιό του κενό.

Αναφορικά με τις δυο τελευταίες απουσίες, των Βεργώνη και Εσπάρθα, ο Ισπανός τεχνικός είδε αμφότερους με ανακούφιση να ακολουθούν το πλήρες πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, θέτοντας εαυτούς στη διάθεσή του. Οπότε, έχοντας γεμάτο το… οπλοστάσιό του ο έμπειρος προπονητής μπορεί απερίσπαστος να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής όπου η «βασίλισσα του Βορρά» στοχεύει στο τέταρτο τρίποντο σε ισάριθμα ματς στην έδρα τους.