Πανθρακικός: «Τεστάρει» Φερνάντες

Ο Άκης Μάντζιος στο φιλικό του Πανθρακικού με την Ξάνθη θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα του Ντάνιελ Φερνάντες.

Χρήστος Γιαννούλης
Πανθρακικός: «Τεστάρει» Φερνάντες

Οι παίκτες του Πανθρακικού θα επιστρέψουν στη δράση το Σάββατο (11/10) με το φιλικό που θα δώσουν απέναντι στην Ξάνθη. Το εν λόγω ματς θα δώσει την ευκαιρία στον Άκη Μάντζιο να τεστάρει την ετοιμότητα του Ντάνιελ Φερνάντες, ο οποίος έχει χάσει τα δυο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού. Τις τελευταίες ημέρες ο Πορτογάλος πορτιέρο είναι πολύ καλύτερα και όλα δείχνουν πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ομάδα του Λουτσέσκου.

Στο ματς αυτό, πάντως, ο Μάντζιος δεν θα έχει τον Καθάριο, που κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων, αλλά και τον Ντενίζ Μπαϊκαρά ο οποίος συνεχίζει να προπονείται ατομικά και δεν προλαβαίνει να πάρει μέρος.