Αναστασιάδης: «Δύναμή μας η έδρα»

Αναστασιάδης: «Δύναμή μας η έδρα»

Ο Ανέστης Αναστασιάδης μετά τη νίκη της Καλλονής απέναντι στον Πανθρακικό υποστήριξε πως η μεγάλη της δύναμη είναι η έδρα της.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην εκπομπή «Ώρα των πρωταθλητών»:

Για την επιστροφή της Καλλονής στο νησί: «Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε από τα αποτελέσματα και τα παιχνίδια ότι η έδρα θα μας δώσει δύναμη, ώθηση να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι πολυ σημαντικό διότι ήταν πολύ δύσκολη η περσινή χρονιά. Είναι επίσης πολύ σημαντικό και για τον κόσμο να δει ποδόσφαιρο και τις καλές ομάδες που υπάρχουν στη Σούπερ Λιγκ».

Για τη λειτουργία της αμυντικής γραμμής: «Η έδρα δίνει δύναμη και ώθηση. Πέρσι χωρίς γήπεδο είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, ήταν λογικό και ο προπονητής ήταν ρεαλιστής, το κατάλαβε πρώτος. Φέτος θα έχουμε σταθερότητα, δύναμη, πάθος, χαρακτηριστικά που θα μας κάνουν να έχουμε σταθερότητα στο δύσκολο πρωτάθλημα».

Για τις εκπλήξεις, όπως η Βέροια, αλλά και η ομάδα του: «Αυτό είναι ευχάριστο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους αθλητές. Θα έδινε διαφορετικό ενδιαφέρον, όλες οι  ομάδες να παρουσιάζονται δυνατές και της επαρχίας. Είναι πολυ υγιές και η Βέροια είναι σχεδόν πρώτη με ωραίο ποδόσφαιρο. Εύχομαι να συνεχιστεί και με άλλε ομάδες, το έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο το πάθος και τη δίψα του κόσμου της επαρχίας».

Για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και τη συνέχεια: «Κάναμε καλό ξεκίνημα με δυνατές ομάδες, που δεν υπολογίζεις ότι μπορείς να πάρεις βαθμούς γιατί αν βρουν ρυθμό είναι πολύ καλές ανεξαρτήτου έδρας. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θεωρητικά και πρακτικά οι βαθμοί που θα μας δώσουν αυτό που ζητάμε είναι με τις ομάδες που θα παλέψουν μαζί μας. Όσο βάζουμε ομάδες από κάτω θα είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας και τη βαθμολογική συγκομιδή».

Για τα επόμενα 3-4 παιχνίδια και αν θα αλλάξουν οι στόχοι: «Όχι, νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πολύ ρεαλιστές. Το έχει πει και ο προπονητής, το πρωτάθημα φέτος είναι πολυ δύσκολο. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα, στόχος είναι η εύκολη παραμονή γιατί φέτος είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων 10 ετών, πέφτουν 4. Η Βέροια και ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατές ομάδες, οι ομάδες που είναι πίσω θα βρουν τα πατήματά τους, όπως ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός που είναι έμπειρες ομάδες. Δεν πρέπει να αλλάζουμε στόχο στη χρονιά γιατί μπορεί να μπερδευτούν τα πράγματα. Όχι πίεση και άγχος. Συγκεντρωμένοι, χωρίς απώλειες μέσα, να διεκδικήσουμε εκτός ότι μπορούμε και να παλέψουμε για το στόχο. Το πάθος και το τρέξιμο θα μας βοηθήσουν».

Για τις εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα γενικά: «Αυτό οπυ βλέπω είναι πολύ όμορφο και πολύ ευχάριστο και ενδιαφέρον, να υπάρχουν ομάδες ανταγωνιστικές, να υπάρχουν ομάδες με νοοτροπία που πρέπει να επιμένουν όπως ο ΠΑΟΚ με Ελληνόπουλα, γίνεται πολύ καλή δουλειά από Αναστασιάδη, όπως ο Παναθηναϊκός με νέα παιδιά, να στηρίξουν τους Έλληνες και τα νέα παιδιά, είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλες οι ομάδες  να παρουσιάζονται δυνατές».

Για το σκοράρισμα: «Όταν έχεις μια ομάδα και ανθρώπους που σε εμπιστεύονται και είσαι ήρεμος εκτός γηπέδου, αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Είναι σημαντικό ότι έχω την ψυχολογία να διεκδικήσω το γκολ. Όλα αυτά έρχονται με τον καιρό, τις εμπειρίες, τα παιχνίδια, να συνεχίσουμε έτσι όλοι είναι σημαντικό για την ομάδα. Έτσι διακρίνεσαι κι εσύ ατομικά».



Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved