Γλύκος: «Να ζήσω πολύ μεγάλες επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ»

Γλύκος: «Να ζήσω πολύ μεγάλες επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ»

Επτά χρόνια βρίσκεται ήδη στον ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Γλύκος και ετοιμάζεται να συμπληρώσει δεκαετία, θέλοντας να ζήσει επιτυχίες με τον «Δικέφαλο».

Ο 28χρονος γκολκίπερ ανανέωσε τη συνεργασία του για τρία χρόνια με τον ΠΑΟΚ, πριν το φιλικό με την Ίντερ και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει σε νέες επιτυχίες, όπως τόνισε στην κάμερα της Nova.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ μου δίνει αυτήν την ευκαιρία και μ' επιβραβεύει μ' αυτό το νέο συμβόλαιο. Συνέβη σήμερα (σ.σ. την Πέμπτη το μεσημέρι) και μπορεί να με κάνει πιο σίγουρο κι αντίστοιχα αποτελεσματικό στην πορεία μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που συνέβαλλαν σ' αυτήν την εξέλιξη. Το μόνο που εύχομαι είναι να είμαι υγιής ώστε να μπορώ δώσω το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μου στην ομάδα», ανέφερε αρχικά.

- Πέρασες το κατώφλι της Τούμπας για πρώτη φορά πριν από επτά χρόνια κι έβαλες την υπογραφή σου σ' ένα συμβόλαιο που εκτός απροόπτου θα σε κρατήσει σ' αυτήν μέχρι το 2017. Ούτε λίγο, ούτε πολύ σχεδόν μια δεκαετία - αν εξαιρέσουμε τους δυο δανεισμούς - που τί στιγμές θα ήθελες να έχουν ως κορυφαίες;

«Πιστεύω ότι είμαι στην πιο ώριμη ηλικία μου και θέλω μέχρι το πέρας του νέου συμβολαίου μου να ζήσω πολύ μεγάλες επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ, όπως την κατάκτηση του πρωταθλήματος και γενικότερα τίτλων».

- Η φετινή ομάδα είναι μια - ακόμη - καινούρια προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ικανού συνόλου. Τί εντύπωση σου έχει δώσει;

 «Κατ' αρχάς υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ, υπάρχει κι η αλλαγή προπονητή που .  γίνεται κάθε χρόνο. Ηρθε ένας Ελληνας προπονητής που τον ξέρουν πολύ καλά όλοι στον ΠΑΟΚ, αν κι εγώ τον γνώρισα όταν επέστρεψα από την Εθνική. Κάνει πολύ καλή δουλειά και μια καινούργια αρχή με νεαρά παιδιά. Το αποτέλεσμα που βλέπω στο γήπεδο με χαροποιεί πολύ, διότι η ομάδα δείχνει καλά δείγματα ποδοσφαίρου κι έχει καλά πατήματα. Είναι πιο ομάδα κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται στο παιχνίδι μας».

- Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν, στο Κισινάου την προσεχή Πέμπτη κόντρα στη Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League, έχει ξεκινήσει. Κι αυτό που αναρωτιούνται οι περισσότεροι λόγω του ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα, είναι αν θα είστε έτοιμοι ...

«Δείξαμε καλά στοιχεία και στα δύο τελευταία δυνατά φιλικά με την ΚΠΡ στο Λονδίνο και με την Ιντερ στην Τούμπα. Ωστόσο για να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι θα πρέπει να φανεί αυτό και μέσα στο γήπεδο, αλλά στα επίσημα - πλέον - ματς. Εμείς πρέπει, αρχής γενομένης στον αγώνα με την Ζίμπρου, να είμαστε πανέτοιμοι για όλες τις δυσκολίες που θ' αντιμετωπίσουμε, όπως για παράδειγμα μια . 'κλειστή' άμυνα. Πάντως από εμάς εξαρτάται πώς θα παρουσιαστούμε εκείνη τη μέρα».

- Ενα στοιχείο που σαφώς αφορά και σένα, τη δική σου θέση τουλάχιστον, έχει να κάνει με το γεγονός πως κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους έχετε δείξει σημαντικές ανασταλτικές αρετές κρατώντας και το μηδέν ως παθητικό. Σημαίνει κάτι για εσάς;

 «Είναι θετικό για την ομάδα, όμως το θέμα είναι το τί θα κάνουμε στους επίσημους αγώνες».

- Η παρουσία τόσου κόσμου σε μια τέτοια χρονική στιγμή αποτελεί ένα ... μήνυμα για εσάς;

«Είναι γεγονός πως δεν περίμενα τόσο κόσμο στο γήπεδο, παραμονή μιας τόσο μεγάλης γιορτής κι εν μέσω διακοπών για τους περισσότερους, όμως αυτό είναι πολύ θετικό. Με θετικά αποτελέσματα και νίκες, θα φέρουμε ξανά τον κόσμο πίσω στο γήπεδο».

- Ολοκληρώνοντας, τον περασμένο Ιούνιο κι ενώ το Παγκόσμιο Κύπελλο βρισκόταν σ' εξέλιξη υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ισχυρή διάθεση από πλευράς σου να δοκιμάσεις την τύχη σου σε ομάδα και πρωτάθλημα εκτός ελληνικών συνόρων. Τί ακριβώς συνέβη;

«Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν .. Ηταν ο τελευταίος μου χρόνος συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ. Δεν ήξερα αν θα τα βρω με την ομάδα. Εννοείται πως σε τέτοιες περιπτώσεις κοιτάς την καριέρα σου, το μέλλον σου... Ομως είμαι χαρούμενος που τελικά το μέλλον μου είναι εδώ. Συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ κι ελπίζω η συνέχεια να φέρει επιτυχίες».



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved