Χριστόπουλος: «Βασικός στόχος του Πλατανιά, η παραμονή» (photos)

Χριστόπουλος: «Βασικός στόχος του Πλατανιά, η παραμονή» (photos)

Την Κυριακή (6/7) τελέστηκε ο αγιασμός στην ομάδα των Χανίων, με τους διοικούντες την ΠΑΕ να ενημερώνουν παίκτες και τεχνικό τιμ για τις αλλαγές στην ηγεσία

Μπορεί οι προπονήσεις του Πλατανιά να είχαν ήδη ξεκινήσει αλλά ο αγιασμός της ομάδας τελέστηκε την Κυριακή (6/7) με τον Γιάννη Χριστόπουλο να τονίζει πως ο βασικός στόχος για τη νέα σεζόν είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Επίσης, αξίζει να επισημανθεί πως στην προπόνηση έδωσαν το «παρών» και οι διοικούντες την ΠΑΕ ενημερώνοντας τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για τις αλλαγές στην ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: Ο αγιασμός της ομάδας του Πλατανιά Χανίων πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε από τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνό Λιονάκη και τον εφημέριο της Κοινότητας Πλατανιά, π. Δημήτρη Παρασκάκη, παρουσία της Διοίκησης της Π.Α.Ε., στελεχών και φίλων της ομάδας καθώς η προπόνηση -που ακολούθησε- ήταν ανοιχτή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης. Πριν από τον αγιασμό, οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τους κυρίους Βαρουξάκη και Μαθιουλάκη για τη «βελούδινη» διαδοχή στη Διοίκηση της Π.Α.Ε.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σκληρή δουλειά υποσχέθηκε, σε δηλώσεις του, ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της
«Από σήμερα ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας. Έχουμε τελειώσει με τα ιατρικά τεστ και με τα εργομετρικά και σήμερα με τον αγιασμό και με τις ευχές της Εκκλησίας ξεκινάμε επίσημα την προετοιμασία μας. Μίλησα πριν από λίγες ημέρες, κατά την παρουσίασή μου, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι σκληρή δουλειά, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι την 1η αγωνιστική, στις 23 Αυγούστου. Βασικός στόχος είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά και βέβαια να καταφέρουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για να ευχαριστηθεί ο κόσμος», ανέφερε ο κ. Χριστόπουλος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΩΜΑ ΝΑΖΛΙΔΗ – ΦΑΝΟΥΡΗ ΓΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗ

Δηλώσεις έκαναν και οι ποδοσφαιριστές Θωμάς Ναζλίδης και Φανούρης Γουνδουλάκης. «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μια καλή χρονιά φέτος. Να έχουμε οι ποδοσφαιριστές υγεία πάνω απ” όλα, να δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα για φέτος. Είμαστε γεμάτοι δύναμη και αισιοδοξία, όλες οι συνθήκες είναι ιδανικές για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό που έχουμε σκοπό», ανέφερε ο Θωμάς Ναζλίδης.

Ερωτηθείς αναφορικά με τον σοβαρό τραυματισμό του, κατά τη διάρκεια της περυσινής αγωνιστικής περιόδου, ο Ναζλίδης είπε ότι «σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία η περυσινή για εμένα. Θεωρώ ότι ανήκει στο παρελθόν. Είμαι καλά, ξεκινάω δυνατά και θέλω τη φετινή χρονιά να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου». Και πρόσθεσε: «Το κλίμα μεταξύ των παιδιών είναι πολύ καλό. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάποια πράγματα. Έχουμε μεγάλη αισιοδοξία και μεγάλη θέληση να δουλέψουμε σωστά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από την περυσινή».

Τέλος, ο μεσοεπιθετικός του Πλατανιά, αναφερόμενος στο νέο πρωτάθλημα, σημείωσε ότι «και μόνο που αυξάνεται ο αριθμός των ομάδων που πέφτουν σίγουρα θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα, βέβαια, και όχι ποιες ομάδες θα είναι σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς θέλουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα να αποφύγουμε αυτή τη διαδικασία και να αποφύγουμε το άγχος που είχαμε τα τελευταία χρόνια».

Από την πλευρά του, ο Φανούρης Γουνδουλάκης υπογράμμισε ότι «ξεκινάμε πάντα με αισιοδοξία, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, να δουλέψουμε σκληρά σε αυτό το δύσκολο αρχικό κομμάτι, για να είμαστε έτοιμοι σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος». Ερωτηθείς αν το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο, ο Φανούρης Γουνδουλάκης απάντησε ότι «σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο, αλλά άμα έχεις κάνει μια καλή ομάδα θα μπορείς να ανταπεξέλθεις και σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα».

Τέλος, ο έμπειρος μέσος έστειλε μήνυμα στους φίλους της ομάδας, λέγοντας ότι «θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια καλύτερη ομάδα απ” αυτή που προσπαθήσαμε να κάνουμε πέρυσι. Θέλουμε ομοψυχία, συμπαίκτες, προπονητικό τιμ, όλοι μαζί να δουλέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού, με τη δική μας προσπάθεια και με τη βοήθεια του κόσμου μας φυσικά, που ελπίζω να μας βοηθήσει από την αρχή της χρονιάς, να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved