Γούτας: «Αξίζουν περισσότερα στον κόσμο μας»

Γούτας: «Αξίζουν περισσότερα στον κόσμο μας»

Το εγκώμιο των οπαδών της SKODA Ξάνθη έπλεξε ο σκόρερ του πρώτου γκολ στη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Γούτας, μετά το τέλος του μπαράζ.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Θράκης μίλησε εκτενώς στην Novaγια την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, αναφέρθηκε στο άγχος που υπήρχε, στην ανακούφιση που νιώθουν αυτός και οι συμπαίκτες του, ενώ εκθείασε τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου.

«Το ότι περιμέναμε δυο μήνες για να παίξουμε ένα ματς και το ότι δεν γνωρίζαμε τον αντίπαλό μας ήταν πολύ δύσκολο, όμως παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ… παγώσαμε γιατί είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και βρεθήκαμε πίσω. Ήμασταν όμως αναγκασμένοι να ανακάμψουμε. Όταν στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε όλοι να παίξουμε πιο κλειστά για να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Τα καταφέραμε προς το τέλος και κοιτάζουμε πλέον τη νέα σεζόν για να είμαστε καλύτεροι και να μη μπούμε ξανά σε τέτοιες περιπέτειες», είπε αρχικά ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Ξάνθης.

Σε ερώτηση για το τι είπε ο Κεχαγιάς στους παίκτες του στο ημίχρονο, αποκάλυψε: «Στο ημίχρονο ο κόουτς μας είπε να δείξουμε την αξία μας, να δείξουμε ποια είναι η SKODAΞάνθη και μας ξεκαθάρισε ότι είμαστε ομάδα SuperLeague και πρέπει να το αποδείξουμε».

Για τον κόσμο της Ξάνθης, είπε: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, χαιρόμαστε που τους ικανοποιήσαμε και θα κοιτάξουμε τη νέα σεζόν να τους κάνουμε χαρούμενους».

Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές φήμες γύρω από το όνομά του, απάντησε: «Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο στην Ξάνθη, αν γίνει κάτι που θα ευνοήσει την ομάδα μου είμαι ανοιχτός αλλά δεν θα ψάξω να φύγω, είμαι χαρούμενος».

Για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της Ξάνθης, τόνισε: «Η Ξάνθη φημίζεται για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της. Έχει διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό που μια ομάδα στηρίζεται τόσο πολύ σε νέα παιδιά».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved