Πλατανιάς: Αποχώρησε ο Μουντάκης

Πλατανιάς: Αποχώρησε ο Μουντάκης

Παρελθόν από το τεχνικό τιμ του Πλατανιά αποτελεί από την Τρίτη (10/6) ο Γιώργος Μουντάκης.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των «ερυθρόλευκων» είχε συνάντηση την Τρίτη με τη διοίκηση της ομάδας των Χανίων και έλυσε τη συνεργασία του, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Πλατανιάς.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη (στο κέντρο της φωτογραφίας).
Ο Γιώργος Μουντάκης αποτέλεσε έναν πολύτιμο συνεργάτη του Πλατανιά Χανίων, τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στα Τμήματα Υποδομών. Είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας, στον οποίο η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων εύχεται από καρδιάς προσωπική ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες στην καριέρα του».

«Ευχαριστώ από καρδιάς»

Μετά την ολοκλήρωση του «διαζυγίου», ο Γιώργος Μουντάκης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά, ευχαρίστησε άπαντες στην ομάδα για τη συνεργασία των τελευταίων ετών.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στον Πλατανιά Χανίων. Προπονητές, ποδοσφαιριστές, Διοίκηση - και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Στέλιο Βαρουξάκη - όλους όσους αποτελούσαν και αποτελούν την οικογένεια του Πλατανιά Χανίων καθώς και τους φίλους της ομάδας, που τη στηρίζουν έμπρακτα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και προσθέσε: «Ζήσαμε πολλές όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές, βάλαμε όμως τις βάσεις για να καθιερωθεί η ομάδα στη Super League. Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο προπονητή και τους συνεργάτες του. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς».



Έλενα Κώνστα: Αναγκάστηκε να διακόψει την εμφάνισή της μετά από λεκτική επίθεση
Έλενα Κώνστα: Αναγκάστηκε να διακόψει την εμφάνισή της μετά από λεκτική επίθεση
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 24χρονος, Έντι Κάσπαρντ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 24χρονος, Έντι Κάσπαρντ
Premier League: Αγχωτική πρεμιέρα και νίκη στο τέλος για τη Λίβερπουλ
Premier League: Αγχωτική πρεμιέρα και νίκη στο τέλος για τη Λίβερπουλ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με Ουίζαρντς η πρεμιέρα των Μπακς στο ΝΒΑ, πρώτο τζάμπολ με ΛεΜπρον vs Κάρι
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με Ουίζαρντς η πρεμιέρα των Μπακς στο ΝΒΑ, πρώτο τζάμπολ με ΛεΜπρον vs Κάρι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved