Αραβίδης: «Η ΑΕΚ προσφέρει προοπτική»
SHARE

Αραβίδης: «Η ΑΕΚ προσφέρει προοπτική»

Τα καλύτερα έρχονται αναφέρει για την Ένωση ο άσος του Πανιωνίου που έχει ήδη συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους»

Την ικανοποίησή του για τη συμφωνία του με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Χρήστος Αραβίδης που επεσήμανε μεταξύ άλλων πως η Ένωση προσφέρει προοπτική στους ποδοσφαιριστές. Πάντως ο επιθετικός του Πανιωνίου, στη συνέντευξή του στην «Sportday» δεν παρέλειψε να τονίσει πως πρόθεσή του ήταν να μείνει στους «κυανέρυθρους» αλλά η κατάσταση στην ομάδα δεν ήταν η ιδανική για το κάνει.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξής του:

Για τις δυσκολίες στον Πανιώνιο: «Υπήρχε αβεβαιότητα. Δεν ξέραμε καν ποιοι άνθρωποι ήταν κοντά μας. Από το καλοκαίρι άρχισαν αποχωρήσεις. Προπονητών, παικτών, στελεχών της διοίκησης και δεν ξέραμε πώς μπορούσε να καταλήξει η χρονιά. Από οικονομικής πλευράς, ήταν καταστροφική! Προσπαθήσαμε οι πιο έμπειροι, πολλές φορές με προσωπική πρωτοβουλία, να βοηθήσουμε την κατάσταση. Στα αγωνιστικά, από τη στιγμή που χάσαμε το "Απήλιον", δεν είχαμε γήπεδα να κάνουμε προπόνηση».

Για τη στάση της διοίκησης: «Κάποια στιγμή βγήκε προς τα έξω η ομιλία του Νίκου Γκλεζάκου που είχε πει ότι δεν υπάρχουν χρήματα και όποιος θέλει μπορεί να φύγει τον Ιανουάριο. Πολύς κόσμος το κατέκρινε, αλλά είναι φυσιολογική απόρροια των δυσκολιών που υπήρχαν. Δεν είναι τόσο ωραίο για έναν παίκτη να ακούει αυτά. Αν αποχωρούσαμε δεν θα υπήρχε Πανιώνιος! Υπάρχουν παίκτες που δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν το ενοίκιο, να παραστούν στις προπονήσεις. Φέτος έχουμε πληρωθεί δύο-τρεις μισθούς και κάτι πριμ προς το τέλος!».

Για την αποχώρηση Παναγόπουλου: «Είναι πολύ φιλόδοξος. Θέλει η δουλειά που κάνει να βγαίνει στο χορτάρι. Όμως έφυγε... νύχτα! Έπρεπε να μείνει γιατί ξεκινήσαμε μαζί. Είχαν μπει οι βάσεις. Το τάιμινγκ ήταν για γέλια!».

Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: «Είναι πολύ καλός προπονητής. Εκτιμώ και σέβομαι ότι έκανε την κίνηση να φύγει, παρ' ότι δεν το ήθελα τότε, για το καλό της ομάδας. Τον εκτιμώ πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως προπονητή. Τη δουλειά του, πάντως, την αποτύπωσε. Υπήρχαν στοιχεία που έμειναν στη συνέχεια».

Για τον Νίκο Παντελή: «Ένας ειλικρινής άνθρωπος. Είναι Πανιώνιος. Την αγαπάει την ομάδα. Έβαλε τα δυνατά του και πραγματικά είχαμε μια συγκομιδή βαθμών, η οποία ήταν αξιοσημείωτη, αν αναλογιστούμε και το μέγεθος των προβλημάτων».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Ήρθε σε μια φάση δύσκολη για την ομάδα. Κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών. Έδωσε το στίγμα του και, κυρίως, μάζεψε τους βαθμούς που έπρεπε. Δεν άλλαξαν οι παίκτες».

Για την αναγνώριση που κέρδισε: «Αυτό που έζησα έφθανε στο απόλυτο άκρο της άρνησης! Ο Λάζαρος Κουτλίδης με πίστεψε, αυτός με έφερε. Από κει και πέρα, τις απαντήσεις μια ζωή τις έδινα στο γήπεδο. Είτε ήμουν καλός είτε όχι. Το ότι δεν ήμουν αποδεκτός στην αρχή, εντάξει, ο κόσμος έχει την άποψή του».

Για τις αποδοκιμασίες κατά παικτών που είχαν υπογράψει αλλού: «Αν μπω στη θέση του οπαδού, καταλαβαίνω ότι σκέφτεται πως αν είχε κρατήσει ο σύλλογος πολλούς από αυτούς τους παίκτες θα είχε φτιάξει μια αξιόμαχη ομάδα. Είναι δικαιολογημένο να ενοχλούνται όταν φεύγουν κάθε τόσο και λιγάκι οι παίκτες. Όχι, όμως, όταν δεν υπάρχει τίποτα για να τους κρατήσει. Αν στον παίκτη δεν είχες προτείνει κάτι καλό, χειροπιαστό και σίγουρο. Ένας παίκτης προσπαθεί να πετύχει το καλύτερο για το μέλλον του. Όταν ακούει από τον παράγοντα "όποιος θέλει μπορεί να σηκωθεί να φύγει", τι να κάνει; Δεν φεύγει κάποιος από τον Πανιώνιο για να πάει κάπου χειρότερα. Πηγαίνει κάπου που θα αισθάνεται ασφαλής και θα παίρνει τα χρήματά του. Όταν ένα συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι, η σωστή διοίκηση πιάνει έναν παίκτη έξι μήνες πριν και του λέει "εγώ σε υπολογίζω και θέλω να σε κρατήσω". Αυτό δεν το έκανε κανένας. Υπάρχουν παιδιά στα οποία χρωστάνε περσινά χρήματα! Πώς γίνεται να χρωστάς χρήματα και να θέλεις να ανανεώσω; Να κάτσω εδώ για πόσο; Το περσινό καλοκαίρι δεν έφυγα γιατί εκτίμησα ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Τον Ιανουάριο ήρθε πρόταση από την Ουκρανία, η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Για όσους έχουν συμφωνήσει ή υπογράψει, δεν μπορεί κανένας, μα κανένας να πει ότι κορόιδεψαν στην προπόνηση ή δεν έδωσαν τα πάντα στο παιχνίδι».

Για τον Κωνσταντίνο Τσακίρη: «Είναι ο καλύτερος και πιο σημαντικός πρόεδρος που έχει περάσει από τον σύλλογο! Κακώς κάποιοι επιδόθηκαν σε κακόβουλες ενέργειες και τον ανάγκασαν να φύγει. Τον αδίκησαν και ξεπέρασαν τα όρια. Έφυγε, αλλά πάντα βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Χωρίς να τον κάνει πιο ευάλωτο και πιο αδύναμο. Ακόμη και τώρα βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη».

Για τη μεταγραφή στην ΑΕΚ: «Δεν έχω τελειώσει ακόμη, αλλά είμαι σε προχωρημένες επαφές μαζί τους. Αυτό που με κάνει να συνεχίσω στην ΑΕΚ είναι ότι προσφέρει στον ποδοσφαιριστή προοπτική, πως μπορεί να αισθάνεται επαγγελματίας. Κάτι το οποίο προσωπικά έζησα και στον Πανιώνιο επί εποχής Κωνσταντίνου Τσακίρη. Αισθάνεσαι ασφάλεια. Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να του παρέχονται οι ιδανικές συνθήκες εργασίας για να κάνει σωστά τη δουλειά του. Να έχει κάποια ανάγκη του λυμένη, να μπορεί οικονομικά να είναι τακτοποιημένος και να βλέπει πως ξεκινάει μια προσπάθεια από την αρχή».

Για το μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ: «Τα καλύτερα έρχονται!».

Για το μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνίου: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους βρέθηκαν κοντά μας. Θα θέλαμε σίγουρα να ήταν περισσότεροι. Να είναι σίγουροι ότι οι παίκτες που περάσαμε έχουμε δεθεί απόλυτα με την ομάδα και αποδεικνύεται με το ότι ήμασταν εκεί όταν κανένας άλλος δεν θα ήταν στη θέση μας. Κράτησα την υπόσχεση που είχα δώσει στον Βασίλη Τσάβαλο, ότι η ομάδα θα σωθεί ώστε να είναι βιώσιμη. Από κει και πέρα, ο καθένας κοιτάει το καλύτερο για τον εαυτό του γιατί δεν μπορούμε να παραμείνουμε στο "θα" και στο "αν" θα γίνει κάτι. Επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στον Πανιώνιο! Το ξέρει πάρα πολύ καλά ο Βαγγέλης Σουφλέρης. Το περασμένο καλοκαίρι είχα έρθει σε συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου μου για τα επόμενα τρία χρόνια. Όμως, τι να έκανα όταν η ομάδα αντιμετωπίζει όλα αυτά τα προβλήματα και δεν ήταν βέβαιο ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε όλες αυτές τις ανάγκες;».

Live Chat ΑΕΛ-ΑΕΚ
Live Chat ΑΕΛ-ΑΕΚ
Live Chat ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Live Chat ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Προσωρινά στην κορυφή η Σεβίλη
Προσωρινά στην κορυφή η Σεβίλη
Παναθηναϊκός: To post της ΠΑΕ για Ατρόμητο (photo)
Παναθηναϊκός: To post της ΠΑΕ για Ατρόμητο (photo)

 • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  15:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:00Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  17:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018
  17:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Στον Ρυθμό των Ντέρμπι 2018-19 (Ζ)
  18:00Postgame. Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  18:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto 2 και 3
  19:00Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Νασιονάλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2018
  20:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:45Κέβιν Λι 'The Motowon Phenom' - Αλ Ιακίντα 'Raging''. Μιλγουόκι, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  22:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  22:30Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  23:00Μαρκόπουλο.
 • NASCAR Decades: 80's
  23:30Ντοκιμαντέρ.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  23:45Ραφαέλ Ντος Άνιος - Καμάρου Ούσμαν 'Nigerian Nightmare'. Ο απόλυτος τελικός στο Τορόντο του Καναδά.
 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπασκόνια
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • RBAR 2018
  00:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  01:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  02:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  02:45Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ
  04:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρίτιμο - Μπενφίκα
  04:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  05:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  06:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  07:10Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  07:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  09:00Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  09:35Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  09:45Αφιέρωμα.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  10:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Μπέργκισερ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • SportShow
  10:45Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  11:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Pre Show (Ζ)
  11:25Παρακολουθήστε την pre show εκπομπή για την κλήρωση για τη φάση των 32 των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα
  11:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:05Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  12:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Post Show (Ζ)
  12:40Παρακολουθήστε την post show εκπομπή για την κλήρωση για τα playoff των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  12:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  13:3018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:35Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  14:55WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  15:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  15:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:0015η αγωνιστική.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  17:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  17:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  17:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Sak Attack
  18:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις σημαντικότερες 'μάχες' της Μαρίας Σάκκαρη που την έφεραν στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του WTA. (Μαρία Σάκκαρη - Αράντξα Ρους. WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Grand Prix of Qatar).
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Motul de la Republica Argentina).
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Red Bull Grand Prix of The Americas).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies