Σάντσεζ: «Η παραμονή είναι στο χέρι μας»

Σάντσεζ: «Η παραμονή είναι στο χέρι μας»

Την πίστη του στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική εξέφρασε ο τεχνικός του Απόλλωνα

Μπορεί την 34η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Απόλλων να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, αλλά σύμφωνα με τον Λόρι Σάντσεζ είναι στα χέρια της ομάδας του η επίτευξη του στόχου της παραμονής. Ικανοποιημένος εμφανίστηκε λοιπόν στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Εργοτέλη ο έμπειρος τεχνικός, επισημαίνοντας πως οι παίκτες του έδωσαν το κάτι παραπάνω για να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Κρητικούς.

«Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για την πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα και γι απόψε γιατί είχε πολύ καλή απόδοση σήμερα ακόμα κι όταν εμεινε με 10 παίκτες συνέχισε να παλεύει. Μια σημαντική και δίκαιη νίκη πήραμε απόψε. Σχεδόν σε όλους τους αγώνες δώσαμε τον καλύτερο εαυτό και όταν προσπαθείς από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό μπορείς να βάλεις ή να δεχθείς γκολ όπως είχε γίνει με τον Αστέρα και τον Ατρόμητο» επεσήμανε αρχικά.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε πάνω από τις τρεις τελευταίες θέσεις, ωστόσο εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε τον πιο δύσκολο αγώνα. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα και για την Ξάνθη και την Πλατανιά όλα θα κριθούν την άλλη εβδομάδα στο 90΄όταν θα ολοκληρωθούν οι αναμετρήσεις. Συγχαρητήρια για την απόδοση των παικτών, για την απόδοση σε όλη την χρονιά δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους. Και σήμερα έδωσαν το κάτι παραπάνω».

Σχετικά με το γεγονός πως ο Απόλλων είναι η τέταρτη ομάδα που προσπαθεί να σώσει, υπογράμμισε: «Αυτή είναι η τέταρτη ομάδα που προσπαθώ να αποφύγω τον υποβιβασμό. Δεν είμαι μάγος αυτό που κάνω είναι να δίνω μια μέθοδο δουλειάς και αν την καταλάβουν να σώσουν την ομάδα. Την επόμενη αγωνιστική εναντίον του Ολυμπιακού θα πρέπει να πάρουμε κάτι αν δεν καταφέρουμε θα κοιτάξουμε να δούμε τι έκαναν οι δυο από πάνω ομάδες. Πριν την αποψινή αναμέτρηση είπα στους παίκτες ότι έχουμε δυο ματς ακόμα. Θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί από το ματς του πρώτου γύρου όπου χάσαμε με 5-0. Σήμερα ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα... Η παραμονή είναι στα χέρια μας μόνο στις δυνάμεις μας. Αν δεν κάνουμε αυτό που πρέπει θα κριθεί στα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στην Σούπερ Λίγκα όπως είδαμε απόψε... Η ζημιά για μας έγινε στον πρώτο γύρο».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved