Σουφλέρης: «Δεν υπάρχει περίπτωση υποβιβασμού για τον ισολογισμό»
Κανένα θέμα υποβιβασμού του Πανιωνίου για την μη κατάθεση ισολογισμού δεν υπάρχει, όπως ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Σουφλέρης.
Ο πρώην γενικός διευθυντής των «κυανέρυθρων» μίλησε στην εφημερίδα «SportDay» για τα όσα ακούγονται και τις φρούδες ελπίδες του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν κατέθεσε ο Πανιώνιος ισολογισμό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουφλέρη:
Η άποψή σας για τη μη κατάθεση ισολογισμού;
«Δεν τίθεται καν θέμα ανησυχίας. Δεν υπάρχει περίπτωση υποβιβασμού. Στη χειρότερη περίπτωση, ο Πανιώνιος θα τιμωρηθεί με πρόστιμο. Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο του Πανιωνίου. Και είναι κρίμα να δίνουν ταυτόχρονα ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο του Άρη».
Γιατί δεν καταθέσατε ισολογισμό;
«Για λόγους εσωτερικούς! Κακώς δεν έγινε! Βέβαια, όλοι το γνώριζαν. Άλλωστε, δεν πήραμε αδειοδότηση και δεν μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές».
Ποιοι ήταν οι εσωτερικοί λόγοι;
«Υπήρχε προβληματικό λογιστήριο και αναγκαστήκαμε να τα φτιάξουμε όλα από την αρχή».
Υπάρχει δυνατότητα να μπει ο Πανιώνιος σε κάποιο ευεργετικό άρθρο;
«Από το καλοκαίρι φώναζα ότι έχουμε ήδη αργήσει, αλλά δεν υπήρχε διάθεση από την προηγούμενη διοίκηση! Υπάρχουν καλές προοπτικές για το άρθρο 106 και αν δεν γίνει αυτό, τότε μπορεί να συμβεί με το άρθρο 99».
Καλά, μαζί δεν ήσασταν στη διοίκηση;
«Εγώ ήμουν διευθυντής. Το Δ.Σ. αποφάσισε να πληρώσουν τα δικά τους στην Εφορία και να αφήσουν όλα τα υπόλοιπα. Διαφώνησα και γι' αυτό έφυγα».