Πανθρακικός: Από 10 ευρώ με Εργοτέλη
Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς
Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League ο Πανθρακικός υποδέχεται την Κυριακή (9/3) τον Εργοτέλη με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες ύστερα από την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του θέλουν σε ακόμη ένα ματς να έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων, με τη διοίκηση να θέτει ήδη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του προσεχούς αγώνα που τιμώνται από 10 ως 30 ευρώ.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι άρχισε η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Super League με τον Εργοτέλη που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου και ώρα 17:15 στο ΟΠΑΠ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής. Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος έως και το Σάββατο από τις 09:00 - 15:00. Την Κυριακή ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 13:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
Θύρα 1: 15 ευρώ
Θύρα 2: 10 ευρώ
Θύρα 7 (Vip): 30 ευρώ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον αγώνα με τον Εργοτέλη όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Πανθρακικού θα λειτουργήσουν στις θύρες 1 και 2 τουρνικέ (ηλεκτρονικό σύστημα) για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο καθώς θα λειτουργήσει ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφάσισε: Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία».