Τσουκαλάς: «Με θυμό και εγωισμό για τη νίκη»

Τσουκαλάς: «Με θυμό και εγωισμό για τη νίκη»

Μονόδρομος είναι η επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε ο Σωκράτης Τσουκαλάς, αφήνοντας πίσω τα τελευταία αποτελέσματα.

Ο μέσος του ΠΑΣ μίλησε στην κάμερα της Nova για την ευκαιρία ποτ έχει η ομάδα να ξεκινήσει αντεπίθεση με στόχο τα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσουκαλά:
 
Για το τι περιμένει στο παιχνίδι της Κυριακής: «Με την Καλλονή τώρα όποιο, όποιο όνομα και να' τανε είναι δύσκολο παιχνίδι για μας έτσι κι αλλιώς γιατί προερχόμαστε από δύο αποτυχίες, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να σηκώσουμε κεφάλι, απ' την άλλη η Καλλονή όπως είπες έχει καλό συντελεστή, εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά τον δεύτερο γύρο, αλλά τώρα πρέπει να δείξουμε και προσωπικότητα, αλλά και τον θυμό μας και τον εγωισμό για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες».
 
Για την έλλειψη αντίδρασης στην ήττα από τον Απόλλωνα:  «Το κακό ήτανε ότι και στα περισσότερα παιχνίδια φέτος ότι με την ευκαιρία που βρισκόμαστε πίσω με το 1-0 που βρεθήκαμε πίσω ή και στα περισσότερα παιχνίδια που βρισκόμαστε πίσω στο σκορ δεν έχουμε αντίδραση. Αυτό είναι ένα κομμάτι που νομίζω είναι καθαρά ψυχολογικό, δεν έχει να κάνει καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι, από εκεί και πέρα το 4-0 όσο και να το ακούμε και να το σκεφτόμαστε είναι κάτι που μας πονάει πάρα πολύ, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω».
 
Για την πτώση στην απόδοση κάποιον ποδοσφαιριστών σε σχέση με πέρσι: «Αυτό είναι αλήθεια που λέτε, η διαφορά με πέρσι είναι μεγάλη, αν και είναι ο βασικός κορμός και τα περισσότερα άτομα είμαστε τα ίδια. Δεν ξέρω τι, που οφείλεται αυτό, ίσως πρέπει μεταξύ μας να βρούμε τι φταίει, αλλά δεν μπορεί να' ναι τόσο μεγάλη η διαφορά με πέρσι, θέλοντας να πω ότι ίσως δε βγάζουμε το ανάλογο πάθος, την ανάλογη ενέργεια με πέρσι, ίσως δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, από εκεί και πέρα όμως η ομάδα κι έχει ωριμάσει ατομικά σαν παίκτες κι έχει μεγαλώσει σαν ομάδα, οπότε πρέπει αντί να πηγαίνουμε χειρότερα να πηγαίναμε ακόμα καλύτερα. Τώρα είναι κάτι που δεν μπορούμε σκεφτούμε τι φταίει και τι δεν φταίει, το θέμα είναι τώρα με το παιχνίδι της Κυριακής να ξεκινήσουμε με νίκη για να μπορέσουμε να κάνουμε μια τελευταία αντεπίθεση να προλάβουμε έτσι κι αλλιώς το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, μπορούμε να καταφέρουμε πάλι τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή, οπότε δεν πρέπει να θεωρούμε ότι τέλεισαν όλα ή να είμαστε απογοητευμένοι, πρέπει να συνεχίσουμε, το παιχνίδι τελείωσε αυτό δεν πρέπει να σκεφτούμε τίποτα, πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι που έρχεται για να πάρουμε τη νίκη».
 
Για το αν τα γεγονότα του περασμένου καλοκαιριού επηρέασαν τους παίκτες του ΠΑΣ: «Όλα παίζουν το ρόλο τους κι αυτό είναι ένα βασικό κομμάτι το ότι δεν έχουμε κάνει τη σωστή προετοιμασία με αυτά με την Ευρώπη, με αυτό που συνέβη και με τον προηγούμενο προπονητή κι ότι με τον κύριο Τσιώλη δε δουλέψαμε απ' την αρχή για να μας περάσει αυτός τα δικά του, τα δικά του στοιχεία, επηρεάζει σίγουρα την κατάσταση, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κοιτάξουμε, το επισημάνω αυτό και θέλω να το κρατήσουν όλοι, όλοι μας να το' χουμε, δεν πρέπει να κοιτάξουμε πίσω, πρέπει τώρα να κοιτάξουμε αυτό το παιχνίδι που έρχεται, είναι μια επικίνδυνη ομάδα η Καλλονή και ειδικά εκτός έδρας, εμείς πρέπει να επιστρέψουμε, σίγουρα υπάρχει το άγχος, αλλά το άγχος πρέπει να υπάρξει με τη θετική μορφή κι απ' το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο να παλέψουμε για κάθε μπαλιά, να παλέψουμε για τα πάντα, αυτή η νίκη πρέπει να την πάρουμε οπωσδήποτε».
 
Για την αποχώρηση παικτών από τη μεσαία γραμμή: «Είναι σημαντικό στοιχείο ότι χάθηκαν κάποιοι παίκτες, από εκεί και πέρα είναι θέμα διοίκησης ποιους θα φέρει και ποιους δε θα φέρει. Το θέμα με το κέντρο ή με την άμυνα ή με την επίθεση δεν παίζει για μένα, δε μ' απασχολεί καθόλου, το θέμα είναι ότι όλοι κάνουμε άμυνα, όλοι κάνουμε επίθεση, όλα τα κομμάτια στον αγωνιστικό χώρο είναι εξίσου σημαντικά, οπότε αυτό που είπες για το μεταγραφικό στόχο, ποιος θα έρθει και ποιος δε θα' ρθει, δεν ξέρω, αυτό είναι θέμα διοίκησης, από εκεί και πέρα ότι χάσαμε δυο βασικά στελέχη όπως ο Τόμας και ο Τσάβες σίγουρα επηρέασε όλη την κατάσταση, αλλά οι παίκτες που υπάρχουν εδώ δε νομίζω ότι μπορούμε να σκεφτόμαστε κάθε στιγμή που παίζουμε τον αγώνα ότι έλειπε αυτός ή έλειπε ο άλλος. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά και μοναδικός στόχος είναι τώρα να δουλέψουμε σκληρά στις επόμενες τέσσερις-πέντε μέρες για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved