Παναιτωλικός – ΑΕΛ Καλλονής: Ο νικητής… ξεφεύγει

Παναιτωλικός – ΑΕΛ Καλλονής: Ο νικητής… ξεφεύγει

Με την αναμέτρηση του Αγρινίου ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΑΕΛ Καλλονής (19:30, Onsports/Novasports 1) ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν στην πρώτη πεντάδα

Μετά την ισοπαλία στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα, ο Παναιτωλικός επιστρέφει στην έδρα του και θέλει να πάρει τρίποντο που θα τον ανεβάσει στους 13 βαθμούς και την έκτη θέση της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα η Καλλονή θα αποζητήσει το τρίποντο για να απαλύνει τις… πληγές από το «βαρύ» 5-1 της προηγούμενης αγωνιστικής το οποίο πέτυχε εις βάρος της η Skoda Ξάνθης, αλλά και για να τερματίσει το αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών.

Με τις γνωστές απουσίες

Εκτός για μια ακόμα φορά οι Πόι, Μύγας και Κουτρομάνος στον Παναιτωλικό, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το δευτεριάτικο (28/10) ματς με την Καλλονή στο Αγρίνιο.

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο EMILEON ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής στο γήπεδο Παναιτωλικού. Ο προπονητής Μάκης Χάβος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της αποστολής που είναι: Μπελόν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλί, Ράφαελ, Γκόλιας, Θεοδωρίδης, Ιωάννου, Κούσας, Κουτσοσπύρος, Μελισσάς, Μπακάκης, Πασάς, Σφακιανάκης, Στεφανάκος.

Χωρίς τέσσερις στο Αγρίνιο

Την προετοιμασία της για το ματς με τον Παναιτωλικό ολοκλήρωσε η Καλλονή την Κυριακή και αναχώρησε για Αθήνα. Ο Γιάννης Ματζουράκης έχει καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο με τρεις αγωνιστικές Περόνε, τον Γιώργο Μανούσο που περνάει την γνωστή περιπέτεια και τους τραυματίες Γκάσιτς (γόνατο) και Γάλα (διάστρεμμα στον αστράγαλο).

Στην αποστολή για το Αγρίνιο συμμετέχουν οι: Σιδεράκης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Ποντάνι, Φαρία, Μαρσέλο, Χουανλού, Σιλιγαρδάκης, Λεοζίνιο, Καζάκης, Γ. Γκαρσία, Αγρίτης, Ντος Σάντος, Λίμα, Βλαστέλλης και Λαμπρόπουλος.



Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Final-4 Κυπέλλου – Το πρόγραμμα
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Final-4 Κυπέλλου – Το πρόγραμμα
ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία προκαλεί γέλιο» - «Επιθετικό φάουλ στον Γιόβιτς»
ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία προκαλεί γέλιο» - «Επιθετικό φάουλ στον Γιόβιτς»
Κύπελλο Super League Κ19: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τον Παναθηναϊκό
Κύπελλο Super League Κ19: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τον Παναθηναϊκό
Super Cup Ισπανίας: Ματσάρα με θριαμβεύτρια την Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης
Super Cup Ισπανίας: Ματσάρα με θριαμβεύτρια την Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved