Αθανασίου: «Ικανοί για πολλά πράγματα» (photos)

Αθανασίου: «Ικανοί για πολλά πράγματα» (photos)

Πεπεισμένος πως ο Εργοτέλης μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Αθανασίου.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και στάθηκε στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις του Εργοτέλη, αλλά και την καλή πορεία της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος πορτιέρο μίλησε για:

Τον αγώνα με τον Πλατανιά: «Είμαστε ευχαριστημένοι που μείναμε για ακόμα ένα παιχνίδι αήττητοι και παράλληλα πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Με τη δουλειά που γίνεται καθημερινά η ομάδα είναι ικανή να καταφέρει πολλά πράγματα. Εμείς από τη μεριά μας συνεχίζουμε να έχουμε χαμηλά το κεφάλι. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, τον οποίο πρέπει να διανύσουμε».

Το αήττητο σερί του Εργοτέλη: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε βρει ένα καλό ρυθμό, ωστόσο η διακοπή θα μας δώσει την ευκαιρία να διορθώσουμε κάποια πράγματα μέσα από τη δουλεία που θα κάνουμε στις προπονήσεις και να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι μετά την διακοπή. Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μια από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα. Η άμυνα δίνει κατά ένα μεγάλο μέρος τα αποτελέσματα σε μια ομάδα και αυτό είναι συνολική δουλειά. Όλοι οι παίκτες βοηθάνε και αποτελούν μέρος της αμυντικής λειτουργίας.

Την καλύτερη στιγμή στην καριέρα του: «Τρεις είναι οι στιγμές που μου έχουν μείνει χαραγμένες μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Είναι η περσινή άνοδος στην Super League από την Football League. Ήταν ένα μεγάλο κατόρθωμα και τα συναισθήματα που είχαμε είναι απερίγραπτα. Είχα μια γεμάτη σεζόν και πιστεύω ότι βοήθησα από την μεριά μου την ομάδα να επιτύχει τον στόχο της.

Πολύ έντονα συναισθήματα είχα και στην πρώτη μου συμμετοχή με τον Εργοτέλη. Στο Περιστέρι αντιμετωπίσαμε τον Ατρόμητο, όπου κερδίσαμε 2-1 και τελικά μείναμε στην κατηγορία.

Επίσης, θυμάμαι και την πρώτη μου συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία, όταν ήμουν 18 ετών και αγωνιζόμουν στον Ακράτητο και αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό. Αυτές είναι οι μεγαλύτερες στιγμές στην καριέρα μου μέχρι τις επόμενες».

Τους στόχους και τα όνειρά του: «Απολαμβάνουμε κάθε λεπτό που αγωνιζόμαστε και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Θέλουμε να συνεχίζουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα κάνουμε ταμείο. Πιστεύω ότι θα έχουμε εκπληρώσει τόσο τους ομαδικούς, όσο και τους ατομικούς μας στόχους και αν μας θέλει η τύχη θα έχουμε καταφέρει κάτι ακόμα περισσότερο. Όπως κάθε ποδοσφαιριστής έτσι και για εμένα ένα από τα όνειρα μου είναι να αγωνιστώ στην Εθνική ομάδα της πατρίδας μου. Αυτό αποτελεί μέγιστη τιμή για οποιονδήποτε αθλητή».

Τον αγώνα της Εθνικής με την Σλοβακία: «Η Εθνική στα δύσκολα δείχνει χαρακτήρα. Είναι μια ομάδα που διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα αν έρθει και κάποιο στραβοπάτημα των Βόσνιων θα είναι καλοδεχούμενο. Στο τέλος είμαι σίγουρος ότι η Εθνική θα δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο της Βραζιλίας το 2014».

* Οι φωτογραφίες είναι από το επίσημο site του Εργοτέλη



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved