Αναστασίου: «Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται»
SHARE

Αναστασίου: «Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται»

Προσηλωμένος στο έργο του και ανεπηρέαστος από την… προπονητολογία των τελευταίων ημερών εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Έλληνας τεχνικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της «Nova» και ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα όσα γράφονται και ακούγονται για το μέλλον του στον πάγκο των «πράσινων», θέλησε να διώξει το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Έλληνα τεχνικού:

Θα δανειστώ μια δική σας δήλωση που κάνατε μετά το φιλικό με την Παναχαϊκή. "Κάτι πηγαίνει στραβά". Δεν έρχονται τα αποτελέσματα που θέλετε... Είκοσι λεπτά ποδοσφαίρου στα Χανιά, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός... Τι πηγαίνει στραβά;

«Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, αλλά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα ωριμάζει. Και για κάποιους ίσως που βλέπουν μόνο το αποτέλεσμα, σίγουρα τα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτά που θα έπρεπε. Αλλά βλέποντας το παιχνίδι της ομάδας, την ωριμότητα που δείχνουν κάποια παιδιά, αλλά και την αυταπάρνηση για αυτά τα πράγματα που ζητάμε και προσπαθούμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο και μερικές φορές από τον υπερβολικό τους ενθουσιασμό θα έλεγα ότι τα "θαλασσώνουν". Και δεν είναι ότι δεν θέλουν, αλλά ο ζήλος τους είναι τεράστιος και αυτό προσπαθούμε να διαχειριστούμε, για να μπορέσουν να αντιληφθούν οι ίδιοι και να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται τόσος ζήλος. Θα έλεγα ότι είναι θέμα εμπειρίας...

Από την άλλη σίγουρα τα αποτελέσματα δεν βοήθησαν στην ψυχολογία των παιδιών. Το κυνηγάμε, θέλουμε το αποτέλεσμα... Στα Χανιά, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε λίγο την τακτική, δεδομένου ότι παίζαμε με πολλά νέα παιδιά στην άμυνα και σε μια έδρα που είναι αρκετά δύσκολη και όχι τόσο φιλόξενη από πλευράς αποτελεσμάτων τον τελευταίο χρόνο. Θέλαμε να προφυλάξουμε και τα παιδιά και την ομάδα και ήμασταν σίγουροι ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αν τα πράγματα εξελίσσονταν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, επηρέασε πολύ την ομάδα και ειδικά στα αποδυτήρια υπήρχε μεγάλη απογοήτευση.  

Προσπαθήσαμε να τους ανεβάσουμε το ηθικό και νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν πραγματικά ότι έχουν χαρακτήρα και ότι το πιστεύουν και το θέλουν. Και νομίζω ότι με αυτά τα στοιχεία, αυτή η ομάδα δείχνει ότι σιγά σιγά ωριμάζει και με την πάροδο του χρόνου θα γίνεται πολύ καλύτερη. Το είχαμε πει και στην αρχή της σεζόν. Σίγουρα η αρχή θα είναι πολύ δύσκολη και χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Ξέρω ότι εδώ στην Ελλάδα είμαστε λίγο δύσκολοι, δηλαδή δεν έχουμε καθόλου υπομονή, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και όταν χτίζεις κάτι καινούριο, χρειάζεται υπομονή για να φανεί το αποτέλεσμα. Τα παιδιά κάνουν δουλειά και είναι κρίμα γιατί αδικούν τους εαυτούς τους από πλευράς αποτελεσμάτων. Γιατί δουλεύουν πάρα πολύ και στην προπόνηση και στα παιχνίδια και είναι άδικο. Αλλά πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα και η στιγμή που θα δικαιωθούν και θα ικανοποιήσουν τον εαυτό τους με τα αποτελέσματα. Και νομίζω πως όταν έρθουν τα αποτελέσματα, αυτοί θα το χαρούν περισσότερο από τον καθένα».

Αναφέρεστε στην υπομονή. Θεωρείτε ότι είναι άδικο να κριθεί η ομάδα και το δικό σας έργο μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές; Και το λέω αυτό, γιατί υπήρξε έντονη προπονητολογία τις τελευταίες ημέρες, αν και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει δείξει την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο σας...

«Προσωπικά δεν ξέρω τι ακούγεται. Δεν διαβάζω και είμαι προσηλωμένος στον στόχο. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι είναι άδικο πιο πολύ για την ομάδα και τα παιδιά. Για το δικό μου έργο, δεν θα ήθελα να μιλήσω. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η ομάδα και νομίζω ότι είναι άδικο γι' αυτά τα παιδιά, γιατί κάνουν τρομερή προσπάθεια, δείχνουν τρομερό ζήλο από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε με μικρό γκρουπ- τώρα έχει μεγαλώσει πάρα πολύ- και η προσπάθεια που κάνουν σε καθημερινή βάση, δεν εκφράζεται με λόγια. Κάποιοι δημοσιογράφοι που βρεθήκατε στην προετοιμασία, είδατε πόσο πολύ δούλευαν και συνεχίζουν σε αυτόν τον ρυθμό. Δεν μας απασχολεί και δεν ακούμε τι λένε, γιατί είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και ξέρουμε ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Γνωρίζουμε ότι έτσι θα πετύχουμε και θα φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Άρα δεν αισθάνεστε έξτρα πίεση και άγχος για όλα αυτά που γράφονται...

«Σας είπα ότι δεν τα διαβάζω και το λέω και στους παίκτες, γιατί ξέρω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία είναι το περιβάλλον μας. Δεν είναι μόνο τι γράφεται και τι ακούγεται, αλλά ο κάθε ένας γύρω μας, που λέει διάφορα πράγματα. Και αυτό που τους λέω, είναι να προσπαθήσουν να απομονώσουν τον εαυτό τους από όλα αυτά, να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, στη δουλειά που κάνουν εδώ και να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, με τον ίδιο ζήλο και αυτό νομίζω ότι θα βγει και στο γήπεδο».

Επειδή έχουν γραφτεί κάποια πράγματα για το πρόσωπο σας, εσείς πότε θα θέλατε να κριθεί το έργο σας; Σε ένα χρόνο, σε δύο χρόνια; Έχετε αρχίσει ένα καινούριο πρότζεκτ. Πότε θα θεωρούσατε ότι θα είναι δίκαιο να κριθεί ο Γιάννης Αναστασίου για το έργο που έχει κάνει στην ομάδα;

«Δεν μπορώ να πω ποιο θα είναι το δίκαιο, δεν μπορώ να το προσδιορίσω και δεν είμαι εγώ αυτός που θα το προσδιορίσει. Ξέρω ότι προσπαθώ από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ, να κάνουμε - εγώ και οι συνεργάτες μου - όσο καλύτερα μπορούμε τη δουλειά μας. Και νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό, οι ώρες και η ενέργεια που αφιερώνουμε σε καθημερινή βάση για τα παιδιά, είναι μεγάλη. Δεν είναι θέμα δικό μας να προσδιορίσουμε το πότε και το τι. Κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται και από εκεί και πέρα είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο. Δεν ασχολούμαστε με αυτό, συγκεντρωνόμαστε στη δουλειά μας και συνεχίζουμε».

Ένα πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στο παιχνίδι της ομάδας σας και νομίζω ότι έχει μείνει χωρίς λύση, είναι στην τελική προσπάθεια και πάσα. Δεν πατούν πολλοί παίκτες περιοχή, δεν σουτάρει πολύ ο Παναθηναϊκός, δεν δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες. Έχετε βρει τη λύση; Θεωρείτε ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας και προσαρμογής των παικτών στο σύστημα;

«Σίγουρα είναι θέμα ψυχολογίας και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το θέμα είναι να μπορέσουν να προσαρμοστούν οι παίκτες, γιατί μην ξεχνάτε ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Για πρώτη φορά την Τετάρτη έκανε όλο το γκρουπ προπόνηση, έχουμε μόνο έναν τραυματία, τον Χρήστο Δώνη. Δεν έχουμε άλλον τραυματία και νομίζω ότι αυτό δεν έχει συμβεί από την πρώτη ημέρα. Είναι η πρώτη φορά μετά από δεκατρείς εβδομάδες, που έχουμε απαρτία στο γκρουπ. Είναι κάποια πράγματα που προσπαθούμε να βελτιώσουμε, από την άλλη οι συνθήκες δεν είναι τόσο ιδανικές. Ο κόσμος δεν το γνωρίζει και δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε αυτό. Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται και είμαστε σίγουροι ότι θα βγουν τα πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Και αυτό γιατί έχουν δείξει ότι μπορούν να τα κάνουν και πιστεύω στα παιδιά ότι θα το κάνουν».

Υπάρχει πίεση στην ομάδα, εξαιτίας των δύο ανεπιτυχών αποτελεσμάτων απέναντι στη Βέροια και τον Πλατανιά;

«Στα παιδιά όχι. Προσπαθούμε να τους κρατήσουμε ήρεμους, να συγκεντρωθούν στο στόχο τους και να μην ασχολούνται με τι ακούγεται και τι λέγεται. Όταν είσαι Παναθηναϊκός, σίγουρα οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Το ξέρουμε και το ξέρουν και οι ίδιοι. Και αυτό ίσως τους δημιουργεί πάρα πολύ μεγάλη πίεση. Το σημαντικό γι' αυτά τα παιδιά είναι να μείνουν ήρεμοι και να κάνουν τη δουλειά τους όσο πιο καλά γίνεται. Το θέμα της πίεσης το διαχειριζόμαστε εμείς, προσπαθούμε να τους αποφορτίσουμε και να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους. Θα πω κάτι για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, γιατί ειπώθηκε ότι ήταν αρνητικό αποτέλεσμα. Σίγουρα σε κάθε παιχνίδι, παίζουμε πάντα για τη νίκη, αλλά μην ξεχνάτε και μην ξεχνάει ο κόσμος ότι πέρυσι η ομάδα του Παναθηναϊκού με τριπλάσιο μπάτζετ και πιο έμπειρους παίκτες, έχασε τρεις φορές από τον Πλατανιά, ενώ την Κυριακή με τα πιτσιρίκια, με την ομάδα των Νέων, τουλάχιστον πήραν έναν πόντο και κυνήγησαν μέχρι το τέλος τη νίκη. Και αυτό τιμάει ιδιαίτερα αυτά τα παιδιά. Δεν θα έλεγα ότι ήταν άδικο αποτέλεσμα».

Τι περιμένετε από την ομάδα σας στον αγώνα με τον ΟΦΗ;

«Νίκη».

Περιμένετε διαφορετική εικόνα; Διάθεση, πάθος, κάποια πράγματα που κάνετε στις προπονήσεις και δεν τα έχουμε δει στους αγώνες;

«Διάθεση και πάθος έχουν. Για το μοναδικό πράγμα που δεν μπορείς να κατηγορήσεις αυτά τα παιδιά, είναι ότι δεν έχουν διάθεση και πάθος. Αυτά τα στοιχεία μας χαρακτηρίζουν και θα τα έχουμε στο παιχνίδι μας. Από εκεί και πέρα, είναι αυτό που λέμε συνέχεια. Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και εκεί δουλεύουμε, για να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι».

Κρύβει κινδύνους αυτός ο αγώνας;

«Κάθε ματς κρύβει κινδύνους. Αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό».

Βλέποντας τα αποτελέσματα, θεωρείτε ότι η επόμενη τριάδα εντός έδρας αγώνων απέναντι σε ΟΦΗ, Εργοτέλη (Κύπελλο) και Αστέρα Τρίπολης, είναι κρίσιμη για τους στόχους που έχετε βάλει φέτος;

«Βασικά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό είχαμε πει από την αρχή της σεζόν. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Ξεκινάμε με την ΟΦΗ και μετά βλέπουμε για τα επόμενα».

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/10)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/10)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Γκραν Κανάρια: Έτσι κέρδισαν οι «πράσινοι» τους Ισπανούς (video)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Γκραν Κανάρια: Έτσι κέρδισαν οι «πράσινοι» τους Ισπανούς (video)
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία και το πανόραμα (photo)
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία και το πανόραμα (photo)
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 83-73: Έκανε «σεφτέ» με Σίνγκλετον (photos)
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 83-73: Έκανε «σεφτέ» με Σίνγκλετον (photos)

 • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E20
  05:10Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ρότζερ Φέντερερ - Τζον Ίσνερ
  05:15Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Λοκομοτίβ Κουμπάν
  05:30VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  05:55Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  06:00Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  07:05Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  07:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  07:30Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E9
  07:50Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  08:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  08:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:305η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  09:15Αθλητική εκπομπή.
 • Moto2 2018
  09:25Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin
  10:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto3 2018
  10:40Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • NBA Daily
  10:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  11:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2018
  11:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  12:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  13:05Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  14:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • GP Confidential 2018 E20
  14:20Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  14:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπέτις
  15:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  16:0010η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Pick n' Roll
  16:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:35Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  16:55Αφιέρωμα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:257η αγωνιστική.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  17:35Ισπανία.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:508η αγωνιστική.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  17:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E20
  18:20Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  18:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  19:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  20:30Αφιέρωμα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  20:35Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies