Αναστασίου: «Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται»
SHARE

Αναστασίου: «Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται»

Προσηλωμένος στο έργο του και ανεπηρέαστος από την… προπονητολογία των τελευταίων ημερών εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Έλληνας τεχνικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της «Nova» και ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα όσα γράφονται και ακούγονται για το μέλλον του στον πάγκο των «πράσινων», θέλησε να διώξει το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Έλληνα τεχνικού:

Θα δανειστώ μια δική σας δήλωση που κάνατε μετά το φιλικό με την Παναχαϊκή. "Κάτι πηγαίνει στραβά". Δεν έρχονται τα αποτελέσματα που θέλετε... Είκοσι λεπτά ποδοσφαίρου στα Χανιά, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός... Τι πηγαίνει στραβά;

«Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, αλλά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα ωριμάζει. Και για κάποιους ίσως που βλέπουν μόνο το αποτέλεσμα, σίγουρα τα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτά που θα έπρεπε. Αλλά βλέποντας το παιχνίδι της ομάδας, την ωριμότητα που δείχνουν κάποια παιδιά, αλλά και την αυταπάρνηση για αυτά τα πράγματα που ζητάμε και προσπαθούμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο και μερικές φορές από τον υπερβολικό τους ενθουσιασμό θα έλεγα ότι τα "θαλασσώνουν". Και δεν είναι ότι δεν θέλουν, αλλά ο ζήλος τους είναι τεράστιος και αυτό προσπαθούμε να διαχειριστούμε, για να μπορέσουν να αντιληφθούν οι ίδιοι και να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται τόσος ζήλος. Θα έλεγα ότι είναι θέμα εμπειρίας...

Από την άλλη σίγουρα τα αποτελέσματα δεν βοήθησαν στην ψυχολογία των παιδιών. Το κυνηγάμε, θέλουμε το αποτέλεσμα... Στα Χανιά, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε λίγο την τακτική, δεδομένου ότι παίζαμε με πολλά νέα παιδιά στην άμυνα και σε μια έδρα που είναι αρκετά δύσκολη και όχι τόσο φιλόξενη από πλευράς αποτελεσμάτων τον τελευταίο χρόνο. Θέλαμε να προφυλάξουμε και τα παιδιά και την ομάδα και ήμασταν σίγουροι ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αν τα πράγματα εξελίσσονταν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, επηρέασε πολύ την ομάδα και ειδικά στα αποδυτήρια υπήρχε μεγάλη απογοήτευση.  

Προσπαθήσαμε να τους ανεβάσουμε το ηθικό και νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν πραγματικά ότι έχουν χαρακτήρα και ότι το πιστεύουν και το θέλουν. Και νομίζω ότι με αυτά τα στοιχεία, αυτή η ομάδα δείχνει ότι σιγά σιγά ωριμάζει και με την πάροδο του χρόνου θα γίνεται πολύ καλύτερη. Το είχαμε πει και στην αρχή της σεζόν. Σίγουρα η αρχή θα είναι πολύ δύσκολη και χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Ξέρω ότι εδώ στην Ελλάδα είμαστε λίγο δύσκολοι, δηλαδή δεν έχουμε καθόλου υπομονή, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και όταν χτίζεις κάτι καινούριο, χρειάζεται υπομονή για να φανεί το αποτέλεσμα. Τα παιδιά κάνουν δουλειά και είναι κρίμα γιατί αδικούν τους εαυτούς τους από πλευράς αποτελεσμάτων. Γιατί δουλεύουν πάρα πολύ και στην προπόνηση και στα παιχνίδια και είναι άδικο. Αλλά πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα και η στιγμή που θα δικαιωθούν και θα ικανοποιήσουν τον εαυτό τους με τα αποτελέσματα. Και νομίζω πως όταν έρθουν τα αποτελέσματα, αυτοί θα το χαρούν περισσότερο από τον καθένα».

Αναφέρεστε στην υπομονή. Θεωρείτε ότι είναι άδικο να κριθεί η ομάδα και το δικό σας έργο μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές; Και το λέω αυτό, γιατί υπήρξε έντονη προπονητολογία τις τελευταίες ημέρες, αν και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει δείξει την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο σας...

«Προσωπικά δεν ξέρω τι ακούγεται. Δεν διαβάζω και είμαι προσηλωμένος στον στόχο. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι είναι άδικο πιο πολύ για την ομάδα και τα παιδιά. Για το δικό μου έργο, δεν θα ήθελα να μιλήσω. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η ομάδα και νομίζω ότι είναι άδικο γι' αυτά τα παιδιά, γιατί κάνουν τρομερή προσπάθεια, δείχνουν τρομερό ζήλο από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε με μικρό γκρουπ- τώρα έχει μεγαλώσει πάρα πολύ- και η προσπάθεια που κάνουν σε καθημερινή βάση, δεν εκφράζεται με λόγια. Κάποιοι δημοσιογράφοι που βρεθήκατε στην προετοιμασία, είδατε πόσο πολύ δούλευαν και συνεχίζουν σε αυτόν τον ρυθμό. Δεν μας απασχολεί και δεν ακούμε τι λένε, γιατί είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και ξέρουμε ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Γνωρίζουμε ότι έτσι θα πετύχουμε και θα φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Άρα δεν αισθάνεστε έξτρα πίεση και άγχος για όλα αυτά που γράφονται...

«Σας είπα ότι δεν τα διαβάζω και το λέω και στους παίκτες, γιατί ξέρω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία είναι το περιβάλλον μας. Δεν είναι μόνο τι γράφεται και τι ακούγεται, αλλά ο κάθε ένας γύρω μας, που λέει διάφορα πράγματα. Και αυτό που τους λέω, είναι να προσπαθήσουν να απομονώσουν τον εαυτό τους από όλα αυτά, να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, στη δουλειά που κάνουν εδώ και να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, με τον ίδιο ζήλο και αυτό νομίζω ότι θα βγει και στο γήπεδο».

Επειδή έχουν γραφτεί κάποια πράγματα για το πρόσωπο σας, εσείς πότε θα θέλατε να κριθεί το έργο σας; Σε ένα χρόνο, σε δύο χρόνια; Έχετε αρχίσει ένα καινούριο πρότζεκτ. Πότε θα θεωρούσατε ότι θα είναι δίκαιο να κριθεί ο Γιάννης Αναστασίου για το έργο που έχει κάνει στην ομάδα;

«Δεν μπορώ να πω ποιο θα είναι το δίκαιο, δεν μπορώ να το προσδιορίσω και δεν είμαι εγώ αυτός που θα το προσδιορίσει. Ξέρω ότι προσπαθώ από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ, να κάνουμε - εγώ και οι συνεργάτες μου - όσο καλύτερα μπορούμε τη δουλειά μας. Και νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό, οι ώρες και η ενέργεια που αφιερώνουμε σε καθημερινή βάση για τα παιδιά, είναι μεγάλη. Δεν είναι θέμα δικό μας να προσδιορίσουμε το πότε και το τι. Κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται και από εκεί και πέρα είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο. Δεν ασχολούμαστε με αυτό, συγκεντρωνόμαστε στη δουλειά μας και συνεχίζουμε».

Ένα πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στο παιχνίδι της ομάδας σας και νομίζω ότι έχει μείνει χωρίς λύση, είναι στην τελική προσπάθεια και πάσα. Δεν πατούν πολλοί παίκτες περιοχή, δεν σουτάρει πολύ ο Παναθηναϊκός, δεν δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες. Έχετε βρει τη λύση; Θεωρείτε ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας και προσαρμογής των παικτών στο σύστημα;

«Σίγουρα είναι θέμα ψυχολογίας και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το θέμα είναι να μπορέσουν να προσαρμοστούν οι παίκτες, γιατί μην ξεχνάτε ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Για πρώτη φορά την Τετάρτη έκανε όλο το γκρουπ προπόνηση, έχουμε μόνο έναν τραυματία, τον Χρήστο Δώνη. Δεν έχουμε άλλον τραυματία και νομίζω ότι αυτό δεν έχει συμβεί από την πρώτη ημέρα. Είναι η πρώτη φορά μετά από δεκατρείς εβδομάδες, που έχουμε απαρτία στο γκρουπ. Είναι κάποια πράγματα που προσπαθούμε να βελτιώσουμε, από την άλλη οι συνθήκες δεν είναι τόσο ιδανικές. Ο κόσμος δεν το γνωρίζει και δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε αυτό. Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται και είμαστε σίγουροι ότι θα βγουν τα πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Και αυτό γιατί έχουν δείξει ότι μπορούν να τα κάνουν και πιστεύω στα παιδιά ότι θα το κάνουν».

Υπάρχει πίεση στην ομάδα, εξαιτίας των δύο ανεπιτυχών αποτελεσμάτων απέναντι στη Βέροια και τον Πλατανιά;

«Στα παιδιά όχι. Προσπαθούμε να τους κρατήσουμε ήρεμους, να συγκεντρωθούν στο στόχο τους και να μην ασχολούνται με τι ακούγεται και τι λέγεται. Όταν είσαι Παναθηναϊκός, σίγουρα οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Το ξέρουμε και το ξέρουν και οι ίδιοι. Και αυτό ίσως τους δημιουργεί πάρα πολύ μεγάλη πίεση. Το σημαντικό γι' αυτά τα παιδιά είναι να μείνουν ήρεμοι και να κάνουν τη δουλειά τους όσο πιο καλά γίνεται. Το θέμα της πίεσης το διαχειριζόμαστε εμείς, προσπαθούμε να τους αποφορτίσουμε και να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους. Θα πω κάτι για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, γιατί ειπώθηκε ότι ήταν αρνητικό αποτέλεσμα. Σίγουρα σε κάθε παιχνίδι, παίζουμε πάντα για τη νίκη, αλλά μην ξεχνάτε και μην ξεχνάει ο κόσμος ότι πέρυσι η ομάδα του Παναθηναϊκού με τριπλάσιο μπάτζετ και πιο έμπειρους παίκτες, έχασε τρεις φορές από τον Πλατανιά, ενώ την Κυριακή με τα πιτσιρίκια, με την ομάδα των Νέων, τουλάχιστον πήραν έναν πόντο και κυνήγησαν μέχρι το τέλος τη νίκη. Και αυτό τιμάει ιδιαίτερα αυτά τα παιδιά. Δεν θα έλεγα ότι ήταν άδικο αποτέλεσμα».

Τι περιμένετε από την ομάδα σας στον αγώνα με τον ΟΦΗ;

«Νίκη».

Περιμένετε διαφορετική εικόνα; Διάθεση, πάθος, κάποια πράγματα που κάνετε στις προπονήσεις και δεν τα έχουμε δει στους αγώνες;

«Διάθεση και πάθος έχουν. Για το μοναδικό πράγμα που δεν μπορείς να κατηγορήσεις αυτά τα παιδιά, είναι ότι δεν έχουν διάθεση και πάθος. Αυτά τα στοιχεία μας χαρακτηρίζουν και θα τα έχουμε στο παιχνίδι μας. Από εκεί και πέρα, είναι αυτό που λέμε συνέχεια. Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και εκεί δουλεύουμε, για να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι».

Κρύβει κινδύνους αυτός ο αγώνας;

«Κάθε ματς κρύβει κινδύνους. Αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό».

Βλέποντας τα αποτελέσματα, θεωρείτε ότι η επόμενη τριάδα εντός έδρας αγώνων απέναντι σε ΟΦΗ, Εργοτέλη (Κύπελλο) και Αστέρα Τρίπολης, είναι κρίσιμη για τους στόχους που έχετε βάλει φέτος;

«Βασικά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό είχαμε πει από την αρχή της σεζόν. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Ξεκινάμε με την ΟΦΗ και μετά βλέπουμε για τα επόμενα».

Live Chat Ολυμπιακός-Λαμία 1-0 (ημίχρονο)
Live Chat Ολυμπιακός-Λαμία 1-0 (ημίχρονο)
Η Δανάη Παππά αποκάλυψε την ηλικία της και μας άφησε άφωνους
Η Δανάη Παππά αποκάλυψε την ηλικία της και μας άφησε άφωνους
Live Chat Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0
Live Chat Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0
Πήρε το ντέρμπι με Σακίρι και συνεχίζει ακάθεκτη η Λίβερπουλ! (video+photos)
Πήρε το ντέρμπι με Σακίρι και συνεχίζει ακάθεκτη η Λίβερπουλ! (video+photos)

 • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
 • NBA Daily
  17:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018
  17:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Στον Ρυθμό των Ντέρμπι 2018-19 (Ζ)
  18:00Postgame. Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  18:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto 2 και 3
  19:00Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Νασιονάλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2018
  20:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:45Κέβιν Λι 'The Motowon Phenom' - Αλ Ιακίντα 'Raging''. Μιλγουόκι, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  22:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  22:30Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  23:00Μαρκόπουλο.
 • NASCAR Decades: 80's
  23:30Ντοκιμαντέρ.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  23:45Ραφαέλ Ντος Άνιος - Καμάρου Ούσμαν 'Nigerian Nightmare'. Ο απόλυτος τελικός στο Τορόντο του Καναδά.
 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπασκόνια
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • RBAR 2018
  00:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  01:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  02:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  02:45Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ
  04:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρίτιμο - Μπενφίκα
  04:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  05:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  06:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  07:10Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  07:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  09:00Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  09:35Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  09:45Αφιέρωμα.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  10:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Μπέργκισερ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • SportShow
  10:45Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  11:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Pre Show (Ζ)
  11:25Παρακολουθήστε την pre show εκπομπή για την κλήρωση για τη φάση των 32 των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα
  11:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:05Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  12:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Post Show (Ζ)
  12:40Παρακολουθήστε την post show εκπομπή για την κλήρωση για τα playoff των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  12:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  13:3018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:35Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  14:55WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  15:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  15:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:0015η αγωνιστική.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  17:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  17:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  17:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Sak Attack
  18:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις σημαντικότερες 'μάχες' της Μαρίας Σάκκαρη που την έφεραν στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του WTA. (Μαρία Σάκκαρη - Αράντξα Ρους. WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Grand Prix of Qatar).
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Motul de la Republica Argentina).
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Red Bull Grand Prix of The Americas).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies