Ολίσε: «Θα διεκδικήσω θέση βασικού»

Ολίσε: «Θα διεκδικήσω θέση βασικού»

Σίγουρος για τον εαυτό του αλλά και για την ομάδα του ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Λιβεριανός άσος.

Ο Σέκου Ολίσε μίλησε στην κάμερα της Nova και παρουσιάστηκε έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ο άσος του «δικεφάλου του Βορρά» μίλησε ακόμα και για την προσεχή αναμέτρηση με τη Βέροια αλλά και για την πορεία που περιμένει να έχει η ομάδα του τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για μένα . τις τελευταίες δυο εβδομάδες η ομάδα δούλεψε και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά αλλά το ίδιο συνέβη και με τους Ελληνες διεθνείς, που όπως έδειξαν με την ομάδα τους εργάστηκαν έντονα και νίκησαν τους αγώνες που έδωσαν κι αυτό δίνει συνολικά ένα ισχυρό κίνητρο για τη συνέχεια. Κι εμείς που μείναμε πίσω, εδώ στη Θεσσαλονίκη κάναμε διπλές προπονήσεις, προετοιμαστήκαμε για τη συνέχεια και συνολικά, η διακοπή μάλλον ήταν ωφέλιμη», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Σε προσωπικό επίπεδο, σε τί κατάσταση βρίσκεσαι;

«Σ' ότι έχει να κάνει με μένα . Πλέον η ομάδα διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές. Ολοι προσπαθούν πολύ μέσα από τις προπονήσεις κι εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Κάθε μέρα στην προπόνηση δουλεύω πολύ, προσπαθώ αντίστοιχα για να κερδίσω μια θέση στο αρχικό σχήμα επειδή ξέρω πως ανήκω σ' αυτό. Αλλά προς το παρόν πρέπει και θα συνεχίσω την προσπάθειά μου ελπίζοντας πως θα τα καταφέρω σύντομα».

Επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον εκτός έδρας αγώνα στη Βέροια. Γνωρίζεις τον συγκεκριμένο αντίπαλο, με τί σκέψεις προσεγγίζετε αυτήν την αναμέτρηση;

«Εχω παίξει κόντρα στη Βέροια αλλά στη Θεσσαλονίκη, όταν πρωτοήρθα εδώ στον ΠΑΟΚ κι αν θυμάμαι καλά είχαμε επικρατήσει εύκολα με 3-0, με μια δική μου ασίστ στον Κλάους (σ.σ. Αθανασιάδη). Είναι καλή ομάδα, γιατί πλέον δεν υπάρχουν μικρές ομάδες στο πρωτάθλημα. Ολες θέλουν να νικήσουν τις 'θεωρητικά' μεγάλες ομάδες, όλες πασχίζουν μέχρι τέλους για να τα καταφέρουν. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη, έχουμε ανάγκη τους βαθμούς, καθώς ήδη έχουμε χάσει έναν αγώνα και κάθε βαθμός είναι σημαντικός στη μάχη με τον Ολυμπιακό για την κορυφή αλλά και τις άλλες ομάδες. Χάσαμε από τον Παναιτωλικό και δουλεύουμε σκληρά για να μην έχουμε άλλες απώλειες αφού θέλουμε να διεκδικήσουν τον τίτλο φέτος. Στόχος λοιπόν, είναι η νίκη, μάχη για τους τρεις βαθμούς».

Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε αυτό που επιθυμείτε ή πού μπορεί να κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση;

«Μετράμε δυο νέα πρόσωπα στην ομάδα, από την Εθνική Ελλάδας. Νομίζω πως μπορούν να φέρουν επιπλέον κίνητρο κι ενθουσιασμό κι ελπίζω να προσθέσουν ότι καλύτερο μπορούν στον αγώνα του Σαββάτου. Πλέον η ομάδα διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές, μακάρι ο καθένας να φέρει ότι καλύτερο μπορεί σε όλα τα επίπεδα, για τη δημιουργία ενός ακόμη μεγαλύτερου μαχητικού πνεύματος ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μπορούμε και πρέπει να παλέψουμε όλοι, φυσικά υπάρχουν κι ορισμένοι που έδωσαν δυο αγώνες στο ενδιάμεσο και μπορεί να είναι λίγο κουρασμένοι αλλά μεσολάβησαν δυο - τρεις ημέρες και πιστεύω πως όλοι θα είμαστε έτοιμοι. Επιστρέφουν Λίνο, Βούκιτς, έχουμε δυο τραυματίες τους Λάζαρ - Λόρενς, πρέπει να καταθέσουμε σκληρή προσπάθεια και να πάρουμε τη νίκη»



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved