Γεωργίου στο Onsports: «Ζήλεψα, αλλά τώρα είμαι πανέτοιμος»!

Γεωργίου στο Onsports: «Ζήλεψα, αλλά τώρα είμαι πανέτοιμος»!

Ο… άτυχος του καλοκαιριού, Φώτης Γεωργίου μιλά στο Onsports  για το πώς έζησε απ’ έξω τα ματς με την Άλκμααρ, τους στόχους του με τον Ατρόμητο και τη «δίψα» του να αγωνιστεί

Αν υπάρχει Όσκαρ «γκαντεμιάς», αυτό πάει με… κλειστά μάτια στον Φώτη Γεωργίου. Ο 28χρονος άσος έκανε το καλοκαίρι το βήμα παραπάνω, παίρνοντας μεταγραφή στον Ατρόμητο, με τον οποίο θα είχε την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Η ατυχία, όμως, του… χτύπησε την πόρτα και λίγες ημέρες μετά από την μεταγραφή του στους Περιστεριώτες υπέστη τενοντίτιδα. Ο τραυματισμός αυτός του στέρησε τόσο την εμπειρία των σπουδαίων φιλικών στην Αγγλία, αλλά και φυσικά τα δύο παιχνίδια με την Άλκμααρ για τα πλέι οφ του Europa League, όπου ο ακραίος επιθετικός των «κυανολεύκων» θα έπαιρνε για πρώτη φορά… γεύση από Ευρώπη.

Την περασμένη Τετάρτη στο φιλικό με τον Ιωνικό, μετά από δύο σχεδόν μήνες απουσίας, είχε την ευκαιρία να... πατήσει χορτάρι, με τον Γιώργο Παράσχο μάλιστα να τον ξεκινά από την αρχή του αγώνα.

Πλέον, ο Γεωργίου έχει αφήσει πίσω τους τις δύσκολες στιγμές του καλοκαιριού και αισθάνεται έτοιμος να αγωνιστεί με τον Ατρόμητο, ακόμη και στο επόμενο παιχνίδι όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο Onsports:

Δύσκολο καλοκαίρι για σένα. Πώς το έζησες;

«Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή να τραυματίζεται. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο για μένα να βλέπω τους συμπαίκτες μου να αγωνίζονται κι εγώ να είμαι απ’ έξω. Με επηρέασε και στο ψυχολογικό κομμάτι και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να γυρίσω πάλι πίσω, ώστε να προσφέρω κι εγώ».

Πλέον, πώς αισθάνεσαι;

«Από τη στιγμή που είμαι καλά και είμαι πάλι έτοιμος να προσφέρω, νιώθω πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος γ’ αυτό. Θα είναι θετικό και για την ομάδα και για μένα».

Είχες τη στήριξη της ομάδας;

«Αδιαμφισβήτητα. Όλοι οι παίκτες μου στάθηκαν, όλη η ομάδα ήταν δίπλα μου και άπαντες μου μιλούσαν συνέχεια, είτε ήταν παίκτες, είτε προπονητές. Περίμεναν από μένα να επιστρέψω».

Πώς ήταν η επιστροφή σου έστω και μέσα από φιλικό;

«Είχα πολλή όρεξη να παίξω μπάλα μετά από τόσο καιρό και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι καλά».

Ζήλεψες στα ματς με την Άλκμααρ;

«Ναι, ζήλεψα. Δεν έχω ξαναπαίξει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα το ήθελα πολύ να αγωνιστώ σε κάποιο από αυτά με την Άλκμααρ, αλλά δεν είχα την ευκαιρία. Ζήλεψα πάρα πολύ που τους έβλεπα να παίζουν, αλλά έστω κι απ’ έξω που τα είδα τα ματς ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία για μένα».

Νιώθεις έτοιμος να παίξεις;

«Στο τελευταίο διάστημα έχω μπει σε κανονικό ρυθμό με την ομάδα. Νιώθω και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να προσφέρω. Εγώ από τη στιγμή που βρίσκομαι στη διάθεση του προπονητή είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Ο Ατρόμητος μάζεψε ευρωπαϊκές εμπειρίες και συνεχίζει. Τι μπορούμε να περιμένουμε φέτος;

«Παρά τον αποκλεισμό από το Europa League, η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Δεν αλλάζει κάτι από τις προηγούμενες χρονιές, αού έχει πάντα ψηλούς στόχους. Όσο περνά ο καιρός θα γίνεται ακόμα καλύτερη. Πιστεύω ότι φέτος θα κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα από πέρυσι»



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved