ΟΦΗ: «Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια

Μεγάλες προσδοκίες έχει δημιουργήσει ο ΟΦΗ φέτος στους οπαδούς του και γι’ αυτό τα εισιτήρια του αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο εξαφανίζονται με γοργούς ρυθμούς.

ΟΦΗ: «Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια

Όπως ενημέρωσε επίσημα με ανακοίνωσή της η κρητική ΠΑΕ, διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν μόλις σε τρεις Θύρες (4-5 και 8) και ελάχιστα στη Θύρα 3, ενώ εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια στη Θύρα 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο υπάρχουν διαθέσιμα μόνο για τις θύρες 4-5-8 και ελάχιστα για την θύρα 3, καθώς στις υπόλοιπες θύρες εξαντλήθηκαν.

Τα εισιτήρια του αγώνα, όπως και τα εναπομείναντα διαρκείας θα διατίθενται σήμερα Σάββατο μέχρι τις 10 το βράδυ και αύριο, ημέρα του αγώνα, από τις 9 το πρωί».