Βάλλας: «Χρειάζεται προσπάθεια κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Βάλλας: «Χρειάζεται προσπάθεια κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Δύσκολο έργο έχει η Ξάνθη στην πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Σπύρο Βάλλα.

Ο αρχηγός της ακριτικής ομάδας μιλώντας στην κάμερα της Nova, επισήμανε πως η Ξάνθη έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά.
 
«Σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό σε σχέση με τα τελευταία χρόνια γιατί είναι περισσότερες οι ομάδες και τα παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουμε διάρκεια στις καλές αποδόσεις μέσα στη χρονιά. Θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα πιστεύω αλλά νομίζω ότι έχουμε και το ρόστερ και δουλεύουμε και πολύ σωστά και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του πρωταθλήματος. Ξεκινάμε με μεγάλες φιλοδοξίες για να πετύχουμε φέτος κάτι καλό», ανέφερε αρχικά ο Βάλλας.
 
Για το γεγονός ότι έχουν παιχνίδια στα πόδια τους: «Ήταν διαφορετική η φετινή προετοιμασία, δεν υπήρχαν φιλικά παιχνίδια όπως τα προηγούμενα χρόνια και πολύς χρόνος ώστε να προετοιμαστεί η ομάδα, όμως θεωρώ ότι είχαμε όφελος από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ήταν πολύ ανταγωνιστικά και νομίζω ότι αυτό θα φανεί και στη διάρκεια του πρωταθλήματος».
 
Για την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε όλοι ότι ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος φέτος. Θα είναι πρώτη αγωνιστική, θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του που του δίνει πολύ μεγάλη δύναμη αλλά νομίζω ότι αν θέλουμε να λέμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και ότι θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό δεν μπορούμε να κοιτάμε το μέγεθος του αντιπάλου παρά τη δική μας απόδοση και τη δική μας ομάδα».

Για το τι πρέπει να κάνουν αγωνιστικά για να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από την Τούμπα: «Όσοι παίκτες αγωνιστούν χρειάζεται να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, χρειάζεται πολύ μεγάλη συγκέντρωση και νομίζω ότι είναι στοιχεία που χρειάζονται αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό».

Για το αν παίζει ρόλο ότι ο ΠΑΟΚ έχασε από την Καλλονή σε φιλικό: «Όχι δεν νομίζω ότι λέει κάτι αυτό το πράγμα γιατί είναι πρεμιέρα του πρωταθλήματος και όλοι θα είναι πιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πλέον αποφέρει και βαθμούς και νομίζω ότι δεν μπορούμε να σταθούμε στο τι έχει γίνει σε κάποια φιλικά παιχνίδια».

Για το αν στέκεται σε κάποια πρόσωπα από τον ΠΑΟΚ: «Ούτε αυτό νομίζω ότι θα είναι σωστό γιατί έχει πολλούς και καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι χρειάζονται  μια έτσι συνολικά προσοχή όλοι οι παίκτες  γιατί υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ξεκινούν βασικοί και έμπειροι και ιδιαίτερα ικανοί».

Για το πώς περιμένει το ελληνικό πρωτάθλημα: «Μόνο με τα ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα. Νομίζω ότι θα πρέπει όλοι με πράξεις, οι ποδοσφαιριστές, οι δημοσιογράφοι, ο φίλαθλος κόσμος να συμβάλουμε όλοι για να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο, να αποφύγουμε τη μιζέρια και τη μεμψιμοιρία του παρελθόντος για να μπορέσουμε να το απολαύσουμε όλοι περισσότερο».

Για τη μη συμμετοχή της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Η ΑΕΚ είναι μια ιστορική ομάδα, δεν θα είναι φέτος στην κατηγορία. Ιδιαίτερο από πολλές απόψεις αλλά όπως είπα και πριν όλοι πρέπει να συμβάλουμε για να προστατέψουμε το ποδόσφαιρο. Μπορούμε και δικαιούμαστε να έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».



Άστον Βίλα: Πιθανή η συμμετοχή Μαρτίνες και Τίλεμανς στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Άστον Βίλα: Πιθανή η συμμετοχή Μαρτίνες και Τίλεμανς στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Στην Μπολόνια ο Παναθηναϊκός «έραψε» το τρίτο του αστέρι! (photos+videos)
Στην Μπολόνια ο Παναθηναϊκός «έραψε» το τρίτο του αστέρι! (photos+videos)
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved