Φέισα: «Το μυαλό στην πρεμιέρα»

Φέισα: «Το μυαλό στην πρεμιέρα»

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι συγκεντρωμένοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Καλλονή σύμφωνα με τον Λιούμπομιρ Φέισα.

«Παίξαμε πολύ δυνατά παιχνίδια στην προετοιμασία. Ειδικά τα δύο τελευταία ματς ήταν αρκετά δύσκολα. Αν κάνω έναν απολογισμό, μπορώ να πω ότι η εικόνα μας ήταν πολύ θετική. Παίξαμε κάποια ματς ανά τρεις μέρες και από την κούραση λόγω της σκληρής προετοιμασίας μπορεί να μη βγάλαμε στο παιχνίδι αυτά που θέλαμε. Η εικόνα όμως που έχω για τη συνολική μας παρουσία στην προετοιμασία, είναι πραγματικά πάρα πολύ θετική. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος και ξεκινάμε με πολύ μεγάλη αισιοδοξία τη φετινή σεζόν», είπε αρχικά ο Σέρβος μέσος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δυνατά φιλικά που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» στη διάρκεια της προετοιμασίας:

«Φυσικά και αυτά τα ματς δεν ήταν τεστ για το πρωτάθλημα. Παίζοντας με τη Λίβερπουλ, τη Βαλένθια ή την Άντερλεχτ μετράς τις δυνάμεις σου σε επίπεδο Champions League. Γιατί αυτές οι ομάδες είναι τέτοιου επιπέδου. Η Άντερλεχτ, για παράδειγμα, μπορεί να είναι αντίπαλός μας. Οι Λίβερπουλ και Βαλένθια έχουν παίξει στο παρελθόν στο Champions League και έχουν πετυχημένες πορείες στη διοργάνωση. Χρειαζόταν να παίξουμε τόσο δυνατά ματς για να δούμε και εμείς την κατάστασή μας. Είμαι σίγουρος ότι τα πήγαμε μια χαρά».

Οσο για τον αγώνα της πρεμιέρας, είπε: «Αισθάνομαι μια χαρά. Χαίρομαι που ο προπονητής μου με εμπιστεύεται και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω όποτε θελήσει η ομάδα και ο προπονητής μου. Έχω την εθνική και μετά θα κοιτάξουμε όλοι μαζί την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το μυαλό μας είναι πλέον στην Καλλονή. Το Champions League αργεί ακόμα».



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved